keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Ilmansuuntaneutraali maailma

OM, 16.11. 2017: Uusi Suomi sensuroi tällä kertaa radiologian erikoislääkärin kirjoituksen.

Kun nämä suvakit vaativat kaikkialle neutraaliutta, eikä mikään saa maistua miltään ja neutraali auringonvalokin on out, koska siitä ei näe oikeita värejä ilman länsimaista teknologiaa tai vesisadetta, ja naistenkin pitäisi osallistua Jatkosotaan tuntemattomana rokkana, niin tässäpä suvakeille sellainen neutraalien neutraali, jolla ehkäistäisiin jopa pakolaisuus:

Vaaditaan YK:n yleiskokouksessa maailmaa ilmansuuntaneutraaliksi, jolloin päästäisiin lopullisesti eroon suvakkien perusinhokista, eli Lännestä.
Sehän on juuri Länsi, joka on saanut aikaan kaiken pahan, joten kun vain saataisiin ihmiset uskomaan, että me voisimme yhtä hyvin olla Itä tai jopa ei mitään, niin silloin pakolaiset eivät hevin ymmärtäisi, missä suunnassa lihapadat ja taikaseinät ovat.

Arvoneutraali.
Yhteispohjoismaisista arvoistakaan ei tarvitsisi välittää, kun tieto ilmansuunnista hävitettäisiin. Joskus tuntuu siltä, että eurooppalaiset olivat kaiken sivistyksen lähde, kun taasen suvakit ovat sivistyksen nielu.

Makuneutraali.
Täytyy kyllä myöntää, että olivat ne eurooppalaiset ihmiset aikoinan tyhmiä, kun menivät keksimään ilmansuunnatkin ja jakoivat koko maailman leveys- ja pituuspiireihin. Nyt olisi aika poistaa moinen tyhmyys maailmasta, koska ilmansuunnat piireineen selvästi toimivat kuin valtioiden rajat, -- ainakin suvakeille, koska he vihaavat Länttä ja rajoja ja makuaistia, koska makuaisti estää suvakkeja olemasta makuneutraaleja.

Suvakkineutraali: Suvakki, joka ei niin kovin hapokkaasti vaatisi muilta neutraaliutta joka asiassa, vaan pystyisi itsekin ottamaan lungisti.

Blogi, 13.11. 2017: Yksi tunti suvaitsevaisuutta Suomessa.
Blogi, 4.11. 2017: Suvaitsevaisuus on geneettinen ominaisuus.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Lähtekää Suvakit Länteen nyt.
Siellä teidän on hyvä vihata länttä, mutta älkää sitten kovasti meuhkatko lännessä länttä, koska kiinalaiset saataisivat uskoa, että teidän neutraali ja parempi vihanne koskee kiinalaisia.