lauantai 4. marraskuuta 2017

Suvaitsevaisuus on geneettinen ominaisuus

Hyvin on suvakkien hokema myytti suomalaisten sisäsiittoisuudesta uponnut maahanmuuttajiin: Maaseudun Tulevaisuus, 3.11. 2017: Ainoa syy muuttaa metsään on insesti, helsinkiläinen vihreä kaupunginvaltuutettu veistelee
IL, 4.11. 2017: ”Ainut syy muuttaa metsään on insesti” - vihreiden valtuutettu pahoittelee someraivon herättänyttä kirjoitustaan

Metsään muuttajan kuvaus:
Kivilinna 2017. Mökin kuva vuodelta 2003 lisätty
siihen kohdalle, missä nykyisin on syvä kuoppa.
Ei riittänyt, että suvakit itse pilkkaavat suomalaisia ja haluavat tuhota perinteisen Suomen, vaan nyt he ovat haalineet riveihinsä mamujakin, jotka he ovat saaneet samalla tavalla haukkumaan kaikkea suomalaisuutta ja pelkäämään Metsää.

Ei ole järkeä syyttää tuosta lausunnosta kyseistä naista, koska hän on vain yksi tuhansista suvakkien aivopesun uhreista:
Blogi, 2.11. 2017: Suvaitsevaisuus--saatananpalvonnan seuraava taso
Blogi, 1.10. 2017: Kun Valtamediasta tuli islam-kríittinen

Koska Suomen maaseudun ihmisten nimittäminen insisteiksi ei ole vihapuhetta, niin sitten varmaan sallitte, että esittelen teille tieteellisiä tutkimuksia, minkä uskonnon piirissä insesti on varsin suosittua ja on ollut sitä jo 1400 vuotta.

The Telegraph, 7.8. 2015: First cousin marriages in Pakistani communities leading to 'appalling' disabilities among children.
Mail Online: 3.7. 2011: It's time to confront this taboo: First cousin marriages in Muslim communities are putting hundreds of children at risk.
Info on Islam, 23.1. 2010: Inbreeding, Incest and Cousin Marriage in Islam.
Daily mail, 30.5. 2011: 'Bradford is very inbred': Muslim outrage as professor warns first-cousin marriages increase risk of birth defects

Netissä vastaavia juttuja löytyy miljoonittain, ottakaa hauksi vaikka "muslim inbreeding", että siitä vaan suvakit vertailemaan maailman kansojen sisäsiittoisuuksia, kun te muutenkin näytätte olevan luonnottoman kiinnostuneita tavallisten suomalaisten perversiyksistä ja haluatte kaikkien suomalaisten elävän isättöminä lukumääräneutraaleissa perheissä syyttäen itseään ja Suomea milloin mistäkin maahanmuuttajien omista ongelmista.

HS, 6.10. 2017: Suomalaiset jakaantuvat kymmeniin geneettisiin alaryhmiin – perimän erot noudattelevat murrerajoja, kertoo tutkimus.
Häkkinen, 4.11. 2013: Myytti suomalaisten sisäsiittoisuudesta
Blogi, 15.9. 2016: Suomi maailman paras maa.
YLE, 8.5. 2016: Korealaisnainen sohvasurffasi Suomeen: "Nyt ymmärrän, miksi suomalaiset hymyilevät aina".

Geneettinen ystävyys ilman järkeä on hölmöyttä.
Jostain syystä turistit "syyttävät" suomalaisia ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta. Mietin, että sekö on syy sille, miksi suomalaiset haluavat olla maailman sosiaalitoimisto? Johtuuko Suomi-suvakkien kyltymätön halu auttaa muita, että suvakeillakin on suomalaiset ystävälliset ja vieraanvaraiset geenit, jotka tunnetusti ovat tehneet Suomesta maailman parhaan maan?

Olisi suotavaa, että suvakit hillitsisivät perisuomalaista geneettistä kykyään ystävällisyyteen toisella suomalaisten geneettisellä ominaispiirteellä, eli järjellä.

Ei kommentteja: