tiistai 7. marraskuuta 2017

Suomen suvakki-kapinalliset

Aina sitä oppii vanhaa:
US-blogi.PR, 6.11. 2017: Ruotsin Mao-kapinalliset.

Katselin eilen tuon Historia-dokumentin ja minulla oli ohjelman ajan päällimmäisenä ajatuksena, että tuohan on periaatteessa aivan sitä samaa, mitä vasemmistoliberaalit tälläkin hetkellä toimittelevat täällä Suomessa, mutta maanlaajuisesti, ulkomaiden, median ja valtion tukemina. Eivät suvakit huvikseen käyneet West Endissä, vaan heidän päällimmäisenä ajatuksena on uhkailla muita, jotta pelko saisi sellaiset äänestämään suvakkeja, joiden totuuskäsitys on jo saatu suistettua väärille raiteille.
Suvaitsevaisilla on hyvin voimakas toleranssi suvaitsevaisuuteen.
Suvaitsevaiset ovat omissa koloissaan jo aivan kertakaikkisen turhautuneita siihen, ettei Suomea vieläkään ole saatu täysin heidän ideologiansa alle,  joten nyt heillä on tarvetta koventaa otteitaan, jotta suvaitsevaisuus antaisi heille edelleen samaa hurmaa, mitä se antoi heille, kun he ensimmäisen kerran kirjoittivat pienen lauseen omaa järkeään vastaan.
Kaikki ideologiat ovat kuin huumetta; Ideologia vaatii kannattajaansa yhä voimakkaammin ja uusin tavoin vastustamaan vääriä mielipiteitä, kuten alkoholisti tarvitsee yhä suurempia annoksia saadakseen itsensä huumaantuneeksi.
Suvakkien ei tarvitse vakuuttaa maahanmuuttajia eikä Itä-Helsinkiläisiä ainoan oiken ideologian tarpeellisuudesta, vaan he alkavat yhä näkyvämmin käydä suoraan ja julkiseen taisteluun, missä ihmisille pitää saada naarmuja, jotta suvakit saisivat lopullisen phyrroksen voittonsa.
Yle, Historia: Ruotsin Mao-kapinalliset.
Areena: Historia: ruotsin Mao-kapinalliset. - ohjelma poistuu joulukuun kuudes. Nuo kuvat Kiinan maolaisten mielipuolisuudesta ovat minulla vieläkin hyvin selkeinä mielikuvina.

Tässä on ylöskirjoittamani Marjatta Väänäsen haastattelu:
Google Docs: Kokemuksia 1970-luvun kulttuuripolitiikasta
Siinä Marjatta Väänen kertoo, miten kommunistit miehittivät Yleisradion ja tekivät siitä oman ideologiansa äänitorven. Marjatta Väänänen torppasi kommunistien aikeet tehdä Suomesta kommunistinen maa. Jos Suomen kommunistit olisivat onnistuneet aikeissaan, niin nyt Suomessa kärsittäisiin reaalikommunismin hedelmistä....

Hyvinvointivaltion lapset haluavat tuhota omat juurensa.
On voitava ajatella, mitä Suomelle tapahtuisi, jos nämä liberaalisuvakit onnistuisivat kapinassaan tehdä Suomesta yhden totuuden maa. Jo nyt nähdään niistä maista, missä tämä suvakkikapina on edennyt pidemmälle, mitä seurauksia siitä on sille kulttuurille, jonka ansiosta se tietty kapinallishmittymä pystyy toimimaan näinkin vapaasti. Mutta.

Olisi ollut Suomelle ja koko maailmalle siunaukseksi, jos nuo 1970-luvun kommunistit olisivat onnistuneet kapinassaan, koska kommunismia vastaan olevina kommunismin perillisinä me emme hyväksyisi taloudellisesti eriarvoisten valtioiden välille rajatonta maailmaa, missä hyvinvointivaltioille olisi annettu ainoastaan maksajan osa.
Tämä kommunismin siunauksellinen perintöosuus nähdään selvästi Itä-Euroopan maista, missä suvaitsevaisuus torpataan aika tehokkaasti, vaikkakin sen voisi kieltää lailla, kuten natsismikin meni historian jäteastiaan. Mutta ihmisen pitää ilmeisesti ensin rypeä paskassa ennen kuin huomaa, että hän rypee paskassa.

Nyt suvakkikommunistit ovat jo miehittäneet YLE:n  ja huutavat sieltä suvakkien tunnuslausettaan:
Wikipedia: Kaikkien maiden suvakit liittykää yhteen!
Suvakit ovat onnistuneet pesemään jo yleisen mielipiteen puolelleen, jolloin suvakkihysteria leviää kulovalkean tavoin kuten kommunismi Venäjällä sata vuotta sitten,  Suvakkiaatteen palo saavutti jo vuosikymmen sitten valtion kassan pohjan, kun suvakkkapinalliset tyhjentävät veronmaksajien rahoja aivan yhtä hilpeasti mitä kommunistit tekivät Neuvostoliiton kasssalle.
Se ainoa ero kommunsmiin on siinä, että Neuvostoliitolla ei ollut ulkomaita rahoittajina, kun taasen Suomessa suvakit kulkevat voitoista voittoon velkarahalla pyrkiesssään ostamaan maahanmuuttajat puolelleen ja säätäessään heitä varten erioikeuksia, joka sekin on yksi yhteen kommunismiaatteen toteuttamisen kanssa.

Mielikuvaharjoitus: Kuvitelkaa itsenne suvakkien maailmaan, missä te ette saa ajatella, ette kirjoittaa ettekä puhua mitään, mikä ei sovi täysin yhteen suvakkien kanssa, tai muutoin omaa hyvää vaativa suvakki tulee ja teidät viedään nav... Ajatuksien Auschwitz-mielipiteen uunitus.

Blogi, 06.11. 2017: Totuudeton liberaalivasemmisto seuraa pahuutta.
Blogi, 06.11. 2017: Totalitarismia havaittavissa vasemmalta.
Blogi, 02.11. 2017: Suvakkien vaatimustasot heille ja meille.
Blogi, 02.11. 2017: Suvaitsevaisuus--saatananpalvonnan seuraava taso.
Blogi, 19.10. 2017: Suvaitseva ihminen maailman ongelmana.
Blogi, 21.03. 2017: Sensuuri on tekniikkalaji.
Blogi, 07.02. 2017: Suvakkien perspektiivi ei toimi.

Blogi, 23.4. 2015: Hallituksen ainoa mies hukassa.

1 kommentti:

Sametti kirjoitti...

Perseessäni kutiaa ikävästi. Ja kutina sen kun vaan leviää.

En pidä tästä yhtään.