tiistai 21. marraskuuta 2017

Uskonnonvapaus ei koske uskovaisia

- Vasemmanpuoleinen kulttuuri ei halua vaihtaa oikealle? Ja suvaitsevaiset riemuitsevat, kun ihmiset eivät voi käyttää oikeuttaan uskonnonvapauteen, sillä monikulttuurisuus toimii vain silloin, kun yksilöiden perustuslailliset oikeudet jaetaan "entten tentten teelika mentten"-periaatteella:
Suomalaisille uskonnonvapaus. maahanmuuttajille velvollisuus omaan vasemmanpuoleiseen uskontoon, jotta kaduilla olisi alapäästään silvottuja, säkkipukuja ja muuta värinää:
VU, 21.11. 2017: Suomessakin sisäinen laki – muslimiyhteisö ratkaisee luopioiden kohtalon.
"Uutuuskirjan mukaan islamin hylänneitä kohdellaan myös meillä kuin lainsuojattomia."
Ihmisen henkinen laiskuus näkyy ilmiselvästi silloin, kun hän on valmis hyväksymään toisesta kulttuurista vain itselleen sopivat parhaat palat. Samoin suvaitsevaisuus on puhdasta henkistä diktatuuria; Vaaditaan maahanmuuttajia esittämään kaduilla jotain muu-kulttuuria, jotta idea monikulttuurisuudesta tuntuisi katu-uskottavalta, jolloin siihen ideaan kuuluu olla välittämättä maahanmuuttajien ongelmista siirtyä oikeanpuoleiseen kulttuuriin.

Henkisesti laiskat rauhanuskovaiset mielellään koukkaavat oikeanpuoleiselle kaistalle vain silloin, kun he kokevat saavansa siitä omaa hyötyä, mutta he vähät välittävät yhteisestä hyödystä. Rauhanuskovillekin on ihan liian haastavaa älyllisesti ja henkisesti hyväksyä toiseus, mutta rauhanuskovaisten ei tarvitse välittää perustuslaista, koska suvakki-ideologia takaa heille erioikeudet.
Kansalainen, 21.11. 2017: Suomalainen, kauanko siedät rasistista syrjintää?
IL, 21.11. 2017: Helsinki päätti laajasta palvelu- ja rahapaketista laittomasti maassa oleville - perussuomalaisilta meni kuppi nurin.
Hankamäki, 21.11. 2017: Vasemmistolaisten vihapuhetta yliopistoissa ja kulttuurin kentillä.
SK, 8.11. 2009: Yltiösuvaitsevaisuuden mukana katoaa arkijärki.
B, 9.6. 2016: Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken.
Youtube: Why Women DESTROY NATIONS,CIVILIZATIONS and other UNCOMFORTABLE TRUTHS - Black Pigeon Speaks mirror.

Olen nähnyt televisiosta jo 1960-luvulta lähtien antropologisia dokumenttiohjelmia. Niissä ohjelmissa toistuu aina sama: Dokumentaristi joutuu syömään alkuperäiskansan erikoisia ruokia, koska muutoin alkuperäisasukkaat suuttuvat. Jopa Lähi-Idässä ihmiset suuttuvat, jos vierasmaalainen ei syö tarjottua ruokaa.
Mutta kun nuo alkuperäisasukkaat joutuvat kulttuurinsa huonouden takia muuttamaan länsimaihin, niin jostain syystä heitä ei vaadita syömään länsimaista ruokaa, koska länsimainen ihminen ei suutu, vaikka maahanmuuttaja söisi kamelin kakkaa.
Tämä kertomus vain siksi, että lukija huomaisi, miten kaksinaismielistä, jopa täysin valheellista, koko monikulttuurisuus on. Tästä huomataan, että ihminen on sitä barbaarisempi mitä enemmän hän suuttuu, jos lähimmäinen syö väärän kulttuurin ruokaa. Toki suvaitsevaisille maahanmuuttajan suuttumus on todisteena vain siitä, että suomalaiset ovat rasisteja, jos edes pitävät joulukinkkuja esillä kaupassa.
blogi, 9.1. 2017: Maahanmuuttajien ylivertaisuus johtuu ruuasta.
Laki uskonnonvapaudesta on erittäin epäoikeudenmukainen. Uskonnonvapaus näyttää siltä, että ihmisellä on oikeus valita uskontonsa, mutta valitusta uskonnosta ei saa koskaan erota. Jos Suomessa olisi uskonnonvapaus, niin silloin valtiovalta tuomitsisi sen vihapuheena, kun uskonnon pappi julistaa, ettei uskonnosta eronnut voi periä, tai että uskonnosta eronnut joutuu uskonnon tuomitsemaksi. Suomessa tuomiovalta kuuluu valtiolle, paitsi siinä tapauksessa, että kyseessä on uskovainen, jolloin häntä voi kohdella rauhanuskonnon ikuisten lakien mukaan.
Miten kummassa uskonnonvapaudessa ihmisiä voidaan millään muotoa rajoittaa uskonnon taholta? Selvästi valtiovalta ei enää näe ihmisellä olevan uskonnnonvapautta sen jälkeen, kun hän on merkitty jonkun uskonnon karjaksi.
Uusinta noin kahdeksan vuoden takaa:
Blogi, 02.01. 2010: Vasemmanpuoleinen kulttuuri.
Blogi, 20.11. 2017: Rauhanuskonnon julistaminen demokratian vastaista.

PS. Veijo Hoikka on laittanut kommentin eiliseen kirjoitukseeni, mistä löytyi tämmöinen linkki:
Kansalainen, 20.11. 2017: Ranskalainen professori: Sharialait ja islamilainen rinnakkaisyhteiskunta sallittava jotta maa ei joudu sisällissotaan.

Tuohan merkitsee Ranskan jakamista kahteen eri valtioon! Ihme juttu, kun muistaa, miten EU kaikkine suvakkipoliitikoineen ehdottomasti vastusti Katalonian itsenäisyyttä?
Suvaitsevaiset ovat siis valmiita jakamaan omat maansa erillisvaltioiksi muslimeille, mutta jos joku vanha kansanosa vaatii itsenäisyyttä, niin voi helvetti, millaista porua siitä syntyy!

Ei voisi olla parempaa todistetta suvaitsevaisten mielettömyydestä. Täytyy kyllä myöntää, että suvaitsevaisten islamofobia (islamin pelko) on noussut hyvin outoihin sfääreihin, joita ei ole tavattu kuin viimeksi 1420 vuotta sitten, kun Muhammed aloitti vallottaa alueita.

PPS. Hyväksyn kaikki kulttuurit, kunhan ne vaan elävät omilla alueillaan niin kauan, että ne kehittyvät omia aikojaan sivistyvaltioiksi. Sillä uskon siihen, että myös kehitysmaalaisilla on järkeä yhtä paljon kuin suvakeille, joten he eivät tarvitse mitään erioikeuksia oman kulttuurinsa ulkopuoleisilla alueilla.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ruokaa, ei paskaa puuroa. Olin -90 Kabulissa, Afganistanissa kansainvälisen liivijengin (ICRC) käsityöläisenä Kabulissa, Afganistanissa. Oli oma kokki, joka keitti öljyssä luonnosta hankittuja ravinteita, ruokalistan mukaan söimme monipuolista ruokaa, suu kertoi syöväsi öljyä eri nimellä joka päivä. Samoissa askareissa olin Kaakkois-Aasiassa pari kertaa, opin alkumetreillä heti menemään keittiön puolelle syömään paikallisen henkilökunnan kanssa heidän ruokiaan paremman delegaation syödessä jotain satoprideääniä. Samoilla mauilla jatketaan.
Suomen etenkin vanhan opin ruoat (viite: emäntäkoulut) ovat maailman ruokien huippua, aivan kuten Kaakkois-Aasian safkat oikein tehtyinä, Suomessakin..
En kokenut tavanneeni Afganistanissa yhtään muslimia (toki tiesin, että jokainen oli), saati jihadisteja. Sota siellä näytti ja kuului olevan, mutta ei meitä rotu-suomalaisia vastaan.

Näiden nykyisten päätöksentekijöiden pitäisi ihan oikeesti mennä paikanpäälle esim. Afganistaniin tai vaikkapa Jemeniin tutustumismatkalle (minimi 2-3 kk), ja sitten kertomaan AA-studioon (aivottomien ammattivalehtelijoiden stadist oon) miltä monokulttuurisuus tuntuu paikan päällä. Monikulttuurisuuden he tuntevat: hillotolppaa nuolemaan raviradalle tai juomanlaskijaksi
Suurvaltion alkoholisoituneen poispotkitun "valtiomiehen" Euroopan pressaksi nimitetylle pusupossulle. Tuskin rohkenevat mennä Itiksen iltamiin http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/08/punakaartilaiset-vandalisoivat-dosentin.html (suos. kurkkaamaan videot).
Respect!