maanantai 27. marraskuuta 2017

Suomi 100v-100 tasa-arvon tuhoavaa tekoa

Kirkko ja Kaupunki, 24.11. 2017: Toimittajalta: Saatanan erikoishaastattelu.
STMValtion tasa-arvoyksikkö (TASY) henkilöstö: naisia 100% miehiä 0%.

Tämä on viides kirjoitus perhe-instituution puolustuspuheenvuorossa.
1. Perhe ja vapautettu feministi Urantian mukaan.
2. Uhriutuva ajattelu on aikamme sairaus.
2. Laasasen ajattelu koplattu evoluutioon.
4. Vasemmisto institutionaalisen uhrin roolissa tuhoaa valtiota.

STM: 100 TASA-ARVOTONTA TEKOA:
Suomen itsenäisyyden satavuotis-juhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa 100 tasa-arvotekoa -hankkeessa tehdään uusia ja konkreettisia tekoja tasa-arvon tuhoamiseksi, kuten perheen tuhoaminen, suomalaisuuden opettaminen lapsille ala-arvoisena kulttuurina, vastikkeettoman veronmaksajien rahan jakaminen lusmuilijoille, koulurauhan hävittäminen tuomalla luokkiin kulttuuriin sopeutumattomia, ja ylipäätään miehiä kaikesta syyllistäen ja pilkaten.

Taloussanomat, 28.11. 2017: Kelan pääjohtaja SK:lle: ”Miksi ylläpidämme järjestelmää, joka maksaa ihmiselle olemisesta?
IL, 22.11. 2017: Sopeutumiseläkejärjestelmää on pidetty kohtuuttomana, koska se on niin avokätinen, että se käytännössä estää parhaassa työiässä olevien ihmisten työllistymisen.

Kaikenlainen valehtelu naisten huonommasta asemasta kuuluu aasian, jos sillä pystyy saamaan näkyvyyttä uhrina. Suomessa naisia ei edes pakoteta säkkiin, vaan he saavat kulkea päiväsaikaan suomalaisten miesten läsnäolossa vaikka puolialastomina haarojaan levitellen ja käsilaukkujaan lepuuttaen bussien ja junien penkeillä. Mutta pimeällä Lähi-Itäkeskuksessa ja Kaisaniemen puistossa liikkuminen omalla vastuulla, vaikka siitäkin voi sitten syyttää suomalaisia miehiä, jos ottaa ohraleipä: Suomi oli maailman paras maa suomalaisille naisille, lapsille ja miehille.
Kallispalkkaisen Valtion Tasa-arvotoimikunnan on mahdotonta tehdä edes sellainen hanke, missä feministit ihan oikeasti tutkisivat Ojalan laskuopilla, mikä on naisen euro:
YLE, 15.11. 2016: Kolumni: Sama työ – mikä palkka?

Kun uhriutunut oikeistolainen (aito vasemmistolainen, suom. huom.) pääsee valta-asemaan, hän ei mitenkään eroa muista ahneista:
IL, 26.11. 2017: Kaikkien ay-pomojen palkkoja nostetaan Teollisuusliitossa - puheenjohtaja Aallolle 14 900 euroa kuussa.

Uhriutuminen saa ihmisen pelleilemään ja näkemään valkoisen mustana.
Feministit luulevat, että miehet ovat kohdistaneet naisiin joukkotuhoaseita, joten naiset kehittivät miesten koskettelua vastaan uusimman aseensa:
HS, 16.6. 2017: Miehet ”äijähaarailevat” julkisessa liikenteessä, mutta onko ”womanspreading” vielä epäkohteliaampaa käytöstä?
Miehet pitävät haarojaan levällään samasta syystä, miksi naiset pitävät rintojaan paljaana. Miehillä on kaksi hikistä palloa haaravälissä, kun naisilla vastaavat pallukat tarvitsevat ilmanvaihtoa navan yläpuolella, mutta järjen alapuolella. Naisten rintojen suurentelu ja haarojen levittely on erityisen absurdia silloin, kun naiset ovat päättäneet käydä hyökkäykseen miehen mukavuuden halua ja hänen seksuaaliviettiään vastaan.
Tosin femistit perustelevat sen vapaudellaan, eivätkä uskalla ajatella pukeutuvansa silikooniin ja silkkiin viriilejä miehiä varten. Mutta jos nainen pukeutuu säkkiin, niin senkin hän tekee vain miehen halun tähden.
Womanspreading; haarojen levittely on uhrifeminismin uusin villitys, jolla he uskovat varmasti voivansa satuttaa miehiä ja siten osoittaa muille uhriutensa mittaamattoman syvyyden. Sillä feministit nimenomaan haluavat satuttaa miehiä ja poistaa heiltä ihmisoikeudet.
IL, 26.11. 2017: Nyt levitetään haarat feminismin nimissä - uusi someilmiö on täällä.

Haarojen levittelyä aiemmin femninistit toivottivat kaikki muslimit tervetulleiksi Länteen.
IL, 21.11. 2017: Helsingin kaupunginhallituksen feministit esittävät laajaa palvelu- ja rahapakettia laittomasti maassa oleville - suomalaisilta meni kuppi nurin. Ja tuo kutsu yleislusmuilijaksi on jo arabiaksi, somaliaksi ja ties minkä kehitysmaan kielelle käännettynä internetissä.

Feministit ovat kilpailleet tasa-avon nimissä sillä, kuka keksii lisää erilaisia sukupuolia ja avioliittoja. Lukumääräneutraali avioliitto on jo keksitty, kuten myös lajineutraali avioliitto, joka ylittää typeryydessään kaikki pimeän keskiajan typerimmätkin uskonnolliset uskomukset.
Totisesti totisesti, Suomi 100 vuotta ei olisi ansinnut naisten lähes täydellistä alentumista sirkuspelleiksi.

Feministi hakkaa Tasa-arvolla päähän kaikkia, jotka ovat tasa-arvoisia.
Kuka tahansa uskovainen voi käyttää raamattua tai jopa Jumalaa perustellaakseen epäinhimilliset tekonsa. Ja nyt näyttää siltä, että suurelle osalle naisia tasa-arvolla voidaan perustella sota miehiä vastaan, ja tuhota itse tasa-arvo, kuten uskovainen tuhoaa uskonsa perustelemalla uskonnollaan hirmutekonsa.

Haarojen levittelijät haluavat, että kaikki ihmiset olisivat neutraloituja, eli myös happamat pihlajanmarjat mielipiteiden lisäksi ovat feminismin vastaisia. Rikoslaki ei kelpaa feministeille, vaan he vaativat yksinoikeutta miesten tuomitsemiseen. Feministien valloittamat mediat ovat täynnään kaikkea tasa-arvon vastaisia tekoja alkaen mielipiteen vapauden tuhoamisesta, koska kaikki suomalaiset mielipiteet ovat oletusarvoisesti uhrifeminismin vastaisia.

Haarojen levittely on melkoinen saavutus jo sinänsä, johon ei tarvttu edes järkeä. Menisivät oikeisiin töihin, vaikka 300 asteisen uunihellan äärelle muslimin vaimoksi, sillä vanhastaan tiedetään, että uhri kokee "empatiaa" vain muita uhreja kohtaan, olkoot ne saaneet uhristatuksen sitten vaikka kapinoimalla laillista valtaa vastaan ja siksi saaneet turpaansa. Tai eläneet kivikautisen kulttuurin mukaan ja siksi saaneet kehittyneiden maiden kansalaiset luomaan heistä stereotyyppisen julkisuuskuvan.

Aito empatia syntyy siitä, kun ajattelee ajatuksilla itsensä toisen asemaan, jolloin ajatus synnyttää tunteen, kun taasen femninistit luulevat empatian olevan sitä, kun he eivät lainkaan ajattele, vaan hysteerisesti juoksevat milloin minkäkin epätasa-arvoisen teon perässä sitä toistellen ja vapauttaan julistaen.

Nykypsykologiakin jo tietää, että tunteeseen tarvitaan ajatus, kun taasen uskonnollissävyiseen yhteenkuuluvuuteen riittää hysteriaa lietsova uhkailu, pelkokertoimella.

Perhe-instituution puolustuspuhe jatkuu.

Kirjoittaja suosittelee Timo Vihavaisen blogitekstiä:
27.11. 2017: Eurooppalaisen perinteen ydin.

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Feministien logiikan mukaan miehiä ei voida ottaa hallituksen tasa-arvoyksikköön, koska naisille äänioikeuden antaneet miehet eivät kuitenkaan pystyisi ajattelemaan tasa-arvoisesti.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

UHRI EI UHRIN SILMÄÄ NOKI

YLE, 23.11. 2017: Yhdyntä 10-vuotiaan kanssa – raiskaus vai hyväksikäyttöä? Monet lakivaliokunnan jäsenet koventaisivat tuomioita
Jostakin luin, että kyseisen hovioikeuden jäsenistä yli puolet oli naisia.

Kumma juttu, että naiset pitävät maahanmuuttajia uhreina myös silloin, kun heille pitäisi langettaa rikostuomioita? Miten usein ollaankaan luettu, kuinka naiset syyttävät suomalaisia miehiä siitäkin, kun maahanmuuttaja on tehnyt jonkun suomalaisen lain mukaisen rikoksen.

Jotenkin tuntuu siltä, että naisten pitäisi alkaa kilpailemaan järjen käytössä ja jättää se tissittely ja haarojen levittely vähän vähemmälle, niin sitten miestenkään ei tarvitsi joka kadun kulmassa jännittää alapäällään, tulee sieltä nyt tissi vai peppu ensin.