keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Demlaenkelit keskuudessamme

Meidän keskuudessa elää humanoidienkeleitä, jotka väittävät olevansa milloin liberaaleja, milloin kommunisteja tai muita vasemmistolaisia, jotka koko ajan yrittävät tolkuttaa suomalaisille, että vain he osaavat ajatella oikeita ajatuksia -- ajasta aikaan.

Sitten meillä on oikea ylienkeleiden poppoo, joista kaikki ovat saavuttaneet Operoivan Thetan tason. He ovat kuulemma feministejä, joita on pesiytynyt erityisen paljon syyttäjälaitokseen. Feministeiksi itseään kutsuvat ovat valinneet kutsumanimensä jo ajattomassa taivaassa, koska he uskovat, että feministikäsite menee läpi kaikille Länsi-Maan kuolevaisille todisteeksi siitä, että feministit ovat tavallisia, mutta ehdottoman erehtymättömiä kuolevaisia, maan matosia, joiden ajatukset ovat kaikin puolin puhtaita ja selkeitä. Mutta!

Uskokaa, kun sanon, että feministit ovat ihan ufoja, joka huomataan siitä, että heillä on valta tuomita suomalaisia jopa tuhannen vuoden takaisista ajatusrikoksista. Tämä ei olisi mahdollista, jos feministit olisivat tavallisia kuolevaisia. Pitää olla viidennen asteen Operoiva Theta, jotta voi uskoa, että tavalliset ihmiset eivät pysty häntä syyttämään vääristä ajatuksista. Luultavasti valtakunnansyyttäjä (ainakin) tiedostamattomasti pelkää, että joku vielä kaivaa hänen opiskeluaikaisia ajatuksia esille, jolloin hän ei vielä ollut Operoiva Theta.

Olisi ihmisen ymmärrykselle hyväksi hieman ajatella sitä, että jokainen on omasta mielestään oikeassa. Myös Päivi Räsänen on omassa asiassaan yhtä oikeassa kuin syyttäjätkin, eikä hän itse voi nähdä siinä mitään väärää ajatusta, joka on yksi yhteen sen kanssa, että samoin jokainen syyttäjä, homo ja muslimi katsoo, että vain hänen ajattelunsa on täysin  oikeaa, eikä häntä voi koskaan syyttää edes kymmenien vuosien takaisista ajatuksista,  koska hän oli silloinkin oikeassa.

Pitää olla kuolematon, musta Operoiva Theta, että pystyy syyttämään muita vääristä ajatuksista.


Ajattelu ei ole ihmisarvo. Edes oikea ajattelu ei kuulu ihmisen laillisiin velvollisuuksiin, sillä ajattelu ei ole synnynnäistä, vaan se syntyy kulttuurin  luomuksena. Valtakunnan syyttäjä ei halua syyttää tiettyä maahanmuuttajaryhmää vääristä ajatuksista,  koska sen ryhmän yksilöiden katsotaan olevan syyttömiä ajatuksiinsa, jotka edustavat vain sen ryhmän ikiaikaista kulttuuria. Siksi jokainen syyttäjä vuorollaan  käy kuin raivo koira suomalaisten kimppuun voidakseen kokea itsensä sankarina, joka lopulta tappoi suomalaisuuden maailmasta.

Liberaali vasemmisto ei pysty olemaan liberaali suomalaisia kohtaan, jotta myös suomalaisille voitaisiin sallia suomalaisen kulttuurin mukainen ajattelu. Päin vastoin, tavallisille suomalaisille ei sallita edes loukkaantumista, vaan heidän tapojaan, uskomuksiaan ja kulttuuriaan saa mielin määrin arvostella ja painaa maan rakoon, kun vastaavasti maahanmuuttajien tavat ja uskomukset ovat nostettu kaiken arvostelun yläpuolelle, pyhäinjäännöksiksi, joita ei saa edes pitkällä tikulla sojottaa ilman, että syyttäjälaitos näkee välittömästi jonkun suomalaisen syyllistyneen ajatusrikokseen.

Koska ajattelu ei luonnostaan kuulu ihmisyyteen, niin silloin ihmisarvotkin ovat alisteisia sille kulttuurille, joka on syynä tietynlaisiin ajatusmalleihin. Ajallisuudessa ole olemassa mitään absoluuttista oikeaa, vaan kaikki syntyy ryhmän peloista ja aikomuksista suhteessa muuhun luomakuntaan.

Syyttäjälaitoksen kulttuuri perustuu ensisijassa pelkoihin, joiden alkulähde on yliopistojen syövereissä, missä opiskelijat pyritään aivopesemään suomalaisuudesta puhtaiksi. Syyttäjien pelot aiheuttavat syyttäjille ajatuksia, että he eivät voi syyttää maahanmuuttajia vääristä ajatuksista,  koska sellaiset syytökset saisivat maahanmuuttajat loukkaantumaan ja vihaisiksi valtiota ja sen operoivia thetoja kohtaan. Suomalaisia taasen voi vapaasti syyttää milloin mistäkin, koska syyttäjät ovat oppineet, että suomalaiset eivät suutu, vaikka jaritervot heittelisivät kaikki raamatut polttoroviolle ja laittaisivat sikamessiaan tuomarin tuolille.
Näyttää siltä, että syyttäjät ovat ruvenneet esittämään jumalanteatteria, He heittävät paskaa suomalaisille ja käyttävät koivuniemen herraa ja sillä kuvittelevat, että suomalaisista tulisi kuuliaisia uskovaisia demlalaisuudelle.
Laskekaa kymmenestä nollaan ennen kuin ajattelette toisianne.

Ennen muinoin ihmisille sanottiin, että älä välitä, laske kymmeneen, niin paha mieli menee ohitse. Nykyään politikot ja syyttäjät vaativat, että ihmisten pitää kokea pahaa mieltä jatkuvasti, koska sehän olisi lainsäätäjille ja syyttäjille katastrofi, jos heidän pikaisesti rustaamat lait jäisivätkin vain kuolleiksi kirjaimiksi.
Jos valtakunnan syyttäjä olisi oikeasti oikeassa, niin hän ei todellakaan kaivelisi menneitä, vaan hän kyselisi homoilta ja muslimeilta, mihin sattuu ja sitten puhaltaisi vähän, niin pipi olisi sillä hoidettu.

PS.
Skientologit ovat siinä mielessä oikeassa, että he uskovat, ettei oikea ajattelu ole synnynnäistä, vaan se opitaan -- ja oppineita pitää arvostaa.  Mutta.
Oikeaan ajatteluun ei kuitenkaan kuulu muiden syyttäminen, eikä varsinkaan loukkaantuminen muiden "vääristä ajatuksista", koska kun ihminen on oppinut ajattelemaan, niin silloin hän ei ole voinut olla ajattelematta sitä, että hän on itse kasvanut ajattelijana, eikä hän ole saanut sitä ansiottomasti päähänsä uskomalla joitain hörhöjä.

Olen joskus ehdottanut, että poliitikoiksi pitäisi valita vain niitä, jotka eivät halua rangaista muita vääristä ajatuksista, vaan isällisesti johdattaa ihmisiä oikeaan ajatteluun. Kutsuisin sellaista politiikkaa logopolitiikaksi. Logopoliitikko ei voi loukkantua siitä, jos joku ei vielä osaa ajatella oikeita ajatuksia, koska oikeaan ajatteluun kuuluu myös oman ajattelun haastaminen.

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

En todellakaan ole eri mieltä syyttäjälaitoksesta ja sinne ujuttautuneiden henkilöiden älyllisestä tai moraalisesta tasosta. Mutta. Tämä kirjoitus oli taas yksi sarjassa vinkumista&ininää. Voitaisiin vaihteeksi siirtyä sarjaan jotaintarttiskyllätehdä. Voi olla, ettei näitä henkilöitä saada ennen eläköitymistä ulos viroistaan (vaikka Toiviaisen kohdalla puutteellinen ammattitaito voisi johtaa siirtämiseen kykyjä paremmin vastaaviin tehtäviin; hän kun ei tunnu tietävän, ettei lakia sovelleta taannehtivasti).

Brainleak kirjoitti...

Miten olisi, jos poliitikoiden valintakriteerejä tiukennettaisiin. Nykyäänhän poliitikot vaativat kaikilta muiltakin koulunkäyntiä ja kurssituksia ja psykologisia testejä, mutta ainoa, mitä poliitikot vaativat itselleen, on lisää rahaa. Koska poliitikot ovat vapautettu kurssituksista, niin sen seurauksena julkishallinnon virkoja todellakin täyttävät sellaiset, jotka sokeasti lukevat lakeja, joita ovat tuottaneet poliitikot, joilla ei ole filosofista ajattelukykyä ajatella rustaamiensa lakien seurauksia.

Kolme asiaa vaatisin ehdokkailta:
Velattomuus, heterosuhteinen avioliitto lapsineen ja vähintään 60 vuoden ikä. Vain iän myötä ihminen oppii ymmärtämään, ettei puheista tarvitse välittää. Nyt kansanedustajina on joukko pillittäviä kakaroita, jotka luulevat, että muiden sanomiset saavat pakosta aikaan tunteita. Ja siksi he ovat keskittyneet pelkåästään luomaan pakkolakeja, joilla ihmiset pakotetaan uskomaan ihmisestä sellaista, joka ei kuulu kypsyneeseen ihmisyyteen. Mitäpä Suomen teiden kunnoista, kun keskenkasvuisille tärkeintä on saada muut puhumaan vain sitä, mikä miellyttää poliitikoita.

Loukkaantuminen on osoitus uskonnollisesta ajattelusta; Kaikkiin uskontoihin kuuluu loukkaantuminen vääräoppisuudesta, eikä feminismi ja muut nykyajan kotkotukset ole siitä vapaita. Ajattelun pitäisi olla ihmiselle haaste. Ihmisen pitäisi pohtia asioita, eikä syyttää muita sellaisista ajatuksista, jotka eivät sovi yleiseen uskomussyteemiin, kuten siihen, että toinen ihminen voi kieltään liikuttamalla vääntää toisen ihminen tunnenappulaa.
On ihka väärin, että lakikokelmaa kehitetään uskonnolliseksi kirjaksi, joka pitää kansalaisia vääräuskoisina.

Samoin on tyhmää uskoa, että ihmisiltä pitää kieltää negatiiviset tunteet!
Kuten kivun tunne kertoo ihmiselle, että hän on tehnyt fyysisesti jotain väärin, niin samoin negatiivsen tunteen vallassa olevan pitäisi ajatella, että hän on on tehnyt henkisesti jotain väärin, eikä syyttää ulkopolisia omista tunteistaan.

Eli, lainsäätäjiksi ei koskaan pitäisi valita sellaisia, jotka uskovat siihen, että heidän tunteensa on täysin muiden manipuloitavissa. Edes pieni psykologinen testi palikkatesteineen olisi saatava ehdokkaille pakolliseksi.