sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Kapitalismi on viisasta valtion hoitoa

Zen ja Kapitalismin kunnossapitotaito.
Ihmisen viisaus on siitä kummallista, että se on samaa viisautta niin eilen, tänään kuin huomennakin. Ihminen ei voi olla viisas, jos hän muuttaa mielipidettään kapitalismista. Kuten Faidros sen sanoi, niin rikkaiden "viisaus" on verrattavissa keittotaitoon, joka opitaan, mutta jota ei osaa ilman oppimista. Ihminen saaavuttaa viisauden vain siten, että hän ei estä sisäisten ajatustensa juoksua myös siihen suuntaan, missä ajatukset törmäisivät omaan asenteeseen.
Vapaa ajatus on kuin muurin murtaja; se tuhoaa ihmisen asenteellisuuden ja antaa ihmiselle vapauden. Ihminen ei voi olla vapaa, jos hän itse ohjaa ajatteluaan ja yrittää sovittaa niitä ideologiseen oppiinsa, uskomuksiinsa. Aito viisaus kumpuaa ihmisen sisältä, jolloin se ei ole opittua.

Viisaus on kroonista harhaoppisuutta.
Esimerkiksi, viisas ihminen ajattelee ensin itse kapitalismia kaikista suunnista, jolloin hän ymmärtää, ettei se ole kapitalismia, jonka muut näkevät vain yhdestä kulmasta. Poliitikot ja muut rikkaat sanovat näkevänsä norsun, kun he näkevät pelkästään norsun hännän.

Helsingin Sanomat, 24.11. 2019: Kapitalismi kaatui kakkaan:
"Tämä ajan trendikkäin ajattelija Yuval Noah Harari sanoo, että kapitalismi on uskonto. Onko jumala nyt siis kuollut?"
Ei kapitalismi ole voinut mihinkään kaatua, koska maailmassa ei olla vielä koskaan nähty kapitalismia.
B, 29.2. 2012: Kapitalismin vakiintuminen uskonnoksi.
B, 14.8. 2018: Kapitalismi on asiantuntijoille vaikea pala.
B, 2.2. 2016: OPI KAPITALISMI MINUUTISSA.
Blogi Search: Kapitalismi.

Miten monta kertaa minullekin on sanottu, että olen vain kateellinen, kun olen sanonut, että rikkaille pitää määrätä maksimipalkka. Jo Platon sanoi, että rikkaalle pitää riittää nelinkertainen minimipalkka. Oliko siis Platonkin vain kateellinen?

Olen myös kirjoittanut, että valtio on ainoa markkinavoima, koska poliitikot kaikkialla himoitsevat paikkaa rikkaiden joukoista, jolloin poliitikot joutuvat paikkansa eteen säätämään lait rikkaita suosiviksi, koska mitenkään muutoin poliitikot eivät voisi saada paikkaan rikkaiden joukoista. Kellekään nykypoliitikolle ei nimittäin riitä nelinkertainen minimipalkka, koska he ovat syvällä rikkaiden kainalossa, etteivät pysty elämään taloudellisesti; vaatimattomasti.
Talousasiantuntijoiksi pitää kutsua vain niitä, jotka pystyvät elämään minimipalkalla. Pelkästään se estäisi tehokkaasti eriarvoistumista, kun poliitikot ensin testaisivat, onko ihminen vaatimaton, ennen kuin kutsuvat häntä talousasiantuntijaksi, sillä rikkaiden joukosta kukaan ei voi ajatella taloudellisuuden olevan vaatimattomuuden synonyymi.
Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti.

Sillä ei ole koskaan ollut mitään väliä, mikä ideologia on hallitusvastuussa, koska jopa niin sanotut sosialistitkin haluavat ennen muuta hyvää ainoastaan itselleen: Kaikki ideologiat tuottavat köyhyyttä, joka lopulta näyttäytyy pahempana kuin tämän päivän Venezuela tai Los Angeles. Jokainen ideologia muuttuu lopulta ahdasmieliseksi uskonnoksi, missä tärkeintä on papiston sana ja papiston loukkaamattomuus. Tämän päivän työehtoshoppailu todistaa, miten sosialistitkin haluavat hyvää vain ahneille.
Jocka.fi, 6.6. 2018: Tuhkatkin pesästä – näin härskisti asumistukimiljoonat koplataan.

Sitä on tullut kirjoitettua, että mitä enemmän rikkaille maksetaan sitä kalliimmaksi muuttuvat kaikkien elinkustannukset. Kauas pilviin asuntojen hinnat karkaavat siellä, missä grynderit tietävät, että he voivat pyytää asunnoista mitä tahansa, koska aina riittää superrikkaita, joilla on varaa maksaa pyydetty hinta. Tyhmiä eivät siis ole ainoastaan pyytäjät, vaan myös maksajat, koska ne eivät kaksi erillistä ryhmää, vaan molemmat kuuluvat ahneitten tyhmään joukkokuntaan, joiden mielestä se on hienoa, kun uskoo olevansa arvoltaan kaikkien muiden yläpuolella.

Tässä maailmassa ei vielä koskaan ole ollut yhtäkään poliitikkoa, joka olisi ensisijaisesti pitänyt oman kansansa puolta, asettanut kansan edun oman ja vieraiden etujen edelle. Tämä on hyvin helppoa huomata; Tänäkin  päivänä edes Suomen puolueelliset "kansanedustajat" eivät edes pysty puhumaan palkkioiden, palkkojensa ja etuisuuksien pienennyksistä, vaan päin vastoin; he ovat ulkoistaneet noiden asioiden automaattisen korottamisen niin sanotulle palkkiotoimikunnalle, jotta he voisivat ulista vihreältä oksaltaan, että he eivät itse ole antanet itselleen palkankorotusta, vaan sen on tehnyt heidän nimittämänsä jengi, jonka he ovat koonneet rikkaiden joukosta, kun ovat ensin selvittäneet, että heistä kukaan ei tajua, mitä on aito kapitalismi;
Poliitikoille annettava palkankorotus ei ole kapitalismia, koska poliitikot eivät ole ensin tehneet tarjouslaskelmaa siitä, millä hinnalla pstyisivät ajattelemaan edes niin hyviä ajatuksia, joita he ajattelevat muuten vaan. Vähän tyhmää kuvitella, että pystyisi ajattelemaan sitä paremmin mitä enemmän saa rahaa. Jos poliitikko ei pysty elämään onnellista elämää minimipalkalla, silloin hän on kelvoton säätämään minimipalkkaa muillekaan.

Suomessa ei ole tuskin yhtään palkanvaatijaa tai muuta ahnetta, joka tajuaisi, että aidossa kapitalismissa myös johtajia kilpailutetaan palkalla, eli sillä, kuka ajattelee yhteisiä asioita halvimmalla. Halpatyövoima on ulotettava Wall Streetille asti. On typeryyttä kutsua sitä kapitalismiksi, että johtajien ei tarvitse tehdä tarjouslaskelmaa, vaan poliitikot jopa kilpailevat siitä, mistä he saavat kaikkein ahneimman ja kallispalkkaisimman johtajan, kuten huomataan näistä valtion "yritysten" johtajista.
B, 4.2. 2016: Saako kapitalisteja kilpailuttaa.
Työntekijöillekin tekisi hyvää äänestyskopissa ajatella, että ääni pitää antaa sellaiselle, jolla ei ole senttiäkään velkaa, huolimatta siitä, missä porukassa sellainen ihme piileksii. Pelkästään velattomuus todistaa ihmisen paljon paremmaksi valtion hoitajaksi kuin nämä nykyiset Suomen myyjät, jotka haluavat hoitaa vain omat raha-asiansa kuntoon kusettamalla suomalaisia ja lisäämällä rikkaiden rikastumista.

Suomen ahneet poliitikot ovat vähän tyhmiä, kun eivät tajua, mikä Sampo heillä olisi Suomen maaperässä; Nyt suomalaiset poliitikot haluavat lahjoittaa kaikki Suomen aarteet ilmaiseksi "suurkapitalisteille" (typeryksille, suomeksi), sen sijaan, että kaikki kivennäiset, mineraalit, vesistöt, joet, metsät ja malmit omistaisi Suomen valtio -ME- ja valtio saisi niiden tuotosta yllin kyllin rahaa, jolla rahotettaisiin terveydenhuolto, eläkkeet, innovaatiot, infran rakentaminen ja sen kunnossapito.

Urantia kirja, luku 72, kappale 6, Vanhuusvakuutus.
"3. Valtion kaivoksissa tehtävän pakkotyön tuotto. Sen jälkeen kun pakkotyöläiset ovat maksaneet ylläpitonsa ja siirtäneet erilleen omat eläkemaksunsa, kaikki heidän työstään kertyneet ylijäävät voitot luovutetaan tähän eläkerahastoon.

4. Tulot luonnonvaroista. Liittovaltion hallitus pitää hallussaan tämän mantereen kaikkia luonnonvaroja, jotka katsotaan yhteiskunnalliseksi varannoksi, ja niistä kertyvät tulot käytetään sosiaalisiin tarkoituksiin, kuten tautien ehkäisemiseen, nerojen kouluttamiseen sekä erittäin lupaavien henkilöiden opiskelun kustantamiseen valtiomiestaidon kouluissa. Toinen puoli luonnonvaratuloista menee vanhuuseläkerahastoon."
Kummallista, että Norja on voinut pitää öljyvarannot itsellään, ja se on saanut jo tuhannen miljardin euron rahaston, mutta Suomen saamattoman ahneet poliitikot ovat antaneet jopa suunnattoman arvokkaita mineraalivarantojaan ilmaiseksi norjalaisille. Ja sen he ovat tehneet sen ideologian nimissä, jota he nimittävät kapitalismiksi, josta he eivät koskaan tajunneet hölkäsen pöläystä.
Onko oikeasti niin, että valtio ei olisi saanut edes miljardin euron rahastoa kartutettua, jos valtio pitäisi luonnonvarat suomalaisten omistuksessa? Aika tyhmiä ovat poliitikot, jos he eivät pysty muuhun kuin makselemaan omia velkojaan valtion varoilla.

On ollut aivan hirveätä katsella tätä nykyistä menoa, missä vain paapotaan laiskoja ja jopa yritetään opettaa kaikki muutkin hyysäysmenetelmällä, rehellisten työntekijöiden rahoilla, loiseläjiksi. Ei muuta kuin kaikki kaivokset valtion, OY Suomi AB:n, omistukseen ja kaikki työtä välttelevät niihin kaivamaan arvoa yhteiskunnalle, koska yhteiskunta voi olla olemassa vain silloin, kun yhteiskunta omistaa myös maaperän, planeetan ytimeen asti.

Yksityistäminen tappaa valtion.
Suomea ja kaikkia valtioita kuuluu johtaa kuin perheyritystä; poliitikkojen ensisijainen tehtävä on pitää huolta siitä, että OY Suomi AB ei velkaannu ja kaikki Suomi-yrityksen tuotto käytetään vain oman kansan hyväksi. Me emme ole mitään velkaa kellekään, sillä afrikkalaisillakin on ollut jopa satatuhatta vuotta enemmän aikaa laittaa omat asiansa kuntoon.

Se ei ole Suomen pitämistä yrityksenä, kun poliitikot myyvät Suomea ja erityisesti sen uusiutumattomia varantoja. Kukaan yritysjohtajakaan ei ole niin hullu, että myisi tehtaansa tuotannontekijät ja sitten odottaisi, että työntekijöille sataisi taivaasta mannaa. Voisivatko poliitikot kertoa, mistä suomalaiset saavat sadan vuoden päästä maaperäänsä lisää malmeja? Odotetaanko, että taivaasta tippuu metallinen asteroidi?
Aito johtaja näkee kansalaiset OY Suomi AB:n osakkaina, joille kuuluu reilu osuus Suomen tuotoista. Eiköhän suomalaisetkin hankkisi omia lapsia, kun he voisivat pitää Suomea omana yrityksenään.

Juuri tuollainen puhe osoittaa täydellistä idioottimaisuutta väittää, ettei Suomea saa pitää yrityksenä, koska juuri siinä on se syy, miksi planeetalla on liikaväestöä, miksi köyhyys vain lisääntyy, miksi valtiolla ei ole rahaa hoitaa edes vanhuksia ja miksi lasten ja nuorten mielenterveysongelmat vain lisääntyvät. Ja ahneet, kapitalistista täysin pihalla olevat poliitikot yrittävät ratkaista kansakunnan perusongelmaa sillä, että kielletään ihmisiä puhumasta totuuksia.

Ei kommentteja: