maanantai 11. marraskuuta 2019

Husu Hussein on viaton

Itse en syyttäisi ketään muslimia valehtelijaksi,  koska muslimit vain tottelevat koraanin oppeja. Koraanissa muslimeja vaaditaan valehtelemaan aina, jos siitä on heille jotain hyötyä. Nykyaikana valheista kiinnipitäminen on hieman vaikeampaa kuin kivikaudella, koska nyt täällä jokaisen liikkeitä voidaan seurata menneisyyteen.
Kaikki uskovaiset ovat viattomia, sillä he eivät ymmärrä, mitä he puhuvat. Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteilla ei ole uskovaisille mitään merkitystä. Edellisen totuuden laukoi Suomen valtion hallinnon virallinen tuomari, joten kaiketi se silloin on totuus kaikista uskovaisista, sillä tuomarit eivät pahemmin valehtele.

Siksi ihmisten pitäisi pitää uskovaisia lähinnä koiraan verrattavina viattomina luontokappeleina, joilta ei edes pitäisi odottaa loogista päättelykykyä tai rehellistä ajatuksen juoksua, koska he ovat omassa uskossaan ylivertaisen vahvoja. Luulisin, että sama koskee myös poliitikkoja ja muita lakiuskovaisia. Ajantasainen Kirkkolaki.
Kannattaisi ihan oikeasti kristittyjen vaihtaa uskontonsa islamiin, koska on havaittu, että suvaitsevaiset eivät lepää ennen kuin kaikki kristityt ovat tuomittuja puheista, jotka ovat täysin sallittuja muslimeille. Siinä on suvaitsevaisten logiikan kova ydin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh!
:-)

Äärihermo kirjoitti...

Ihanan perusteltu kommentti. Oikein näin joulun alla ja ajankohtaiseen aiheeseen liittyen tällainen valo loistaa ylevästi kuin itäisen taivaan tähti.