maanantai 25. marraskuuta 2019

Hulluuden kapitalismia ja kommunismia

Rikkaat ja rikkaiksi himoitsevat uskovat, että se on kapitalismia, kun tehtaita siirretään halpatyövoiman maihin, mutta tehtaiden johtajiksi ei oteta halpatyövoimaa.

Poliitikot ja muut rikkaat luulevat, että se on kapitalismia, kun länsimaiden yrityksiin tuotetaan miljoonittain halpatyövoimaa ja halpatyövoimareserviä ns. kehitysmaista, mutta yritysten ja puolueiden johtajia ei koskaan vaihdeta halpatyövoimaan, tai että heidän "tulospalkkauksensa" olisi edes jossain suhteessa siivoojan palkkaan.
Kertokaa minulle, että miksi Suomen johtajiksi ei saman tien oteta somaleita, vaikka he kelpaavat siivoojiksi rikkaille? Jos rikkaat haluavat työläisten olevan somaleita, niin olisi ihan loogista, että rikkaat edes teeskentelisivät olevansa somaleita itsekin. Ainiin! Rikkaathan haluavat, että myös kehitysmaiden johtajat olisivat myös rikkaita, koska yksikään rikas ei pysty ajattelemaan, että maan johtaja voisi olla ihan tavallinen duunari. Kyllä nyt minkä tahansa kehitysmaan johtajalle pitää saada länsimaiden köyhien rahoilla vähintään Mersu alle, että voisi rikkaiden silmissä olla uskottava hallitsija.

Poliitikot eivät koskaan kilpailuta talousasiantuntijoitaan, vaan he valitsevat ja virallistavat vain sellaiset  ihmiset "talousasiantuntijoikseen", jotka eivät pysty ajattelemaan mitään muuta kuin rikkaiden rikastumista. Ei ole koskaan nähty tai kuultu sellaista talousasiantuntijaa, joka olisi vaatinut johtajien ja poliitikkojen kilpailuttamista tai esittänyt, että talousasiantijoiden pitäisi elää taloudellisesti, jotta he voisivat ymmärtää edes taloudenhoidon alkeita. Talousasiantuntijat ovat kertakaikkisesti pihalla siitä, mitä kapitalismin idea edellyttäisi myös rikkaiksi himoitsevilta.

On tietysti täysin ymmärrettävää, että poliitikot eivät voi koskaan kuunnelle sellaisia ihmisiä,  jotka oikeasti pystyvät elämään taloudellisesti, koska silloin poliitikot joutuisivat priorisoimaan valtion budjetin lähinnä oman maan kansalaisten hyväksi. Nyt se on rikkaiden mielestä kivaa, kun he lähettävät oman maansa köyhien rahat köyhien maiden rikkaille. Yksikään rikas ei ole milloinkaan köyhtynyt kehitysavun antamisesta! Kehitysapu on sitä, että poliitikot näyttävät keskisormea kansalaisilleen:

MTV, 19.11. 2019: Köyhän maan kuningas laittoi haisemaan: Tilasi vaimoilleen 19 uutta Rolls-Roycea ja 120 BMW:tä – "Näyttää kansalleen keskisormea".

Poliitikon talousnerokkuus hakusessa.
Valtion talouden hoitaminen ei eroa perheen talouden hoitamisesta muuten kuin määrällisesti; että valtion taloudenhoidossa on hieman enemmän huomioitavia seikkoja, mutta sitäkin pitäisi hoitaa samalla periaatteella kuin miten köyhä perheenäiti pärjää velattomana pienillä tuloillaan. Kuten viisas perheen pää ei rahoita lapsiensa holtitonta elämää tai laskotelua, niin samoin viisaan kansakunnan kassanhoitaja eri anna senttiäkään niille, joita ei kiinnosta työnteko. Kuka voi väittää, että pienituloisen perheen taloudenhoitaja on tyhmempi kuin tämän päivän Suomen valtiovarain ministeri.

Tämän maailman johtajat ovat verrattavissa Anttilan Aukustiin; Heillä on samainen lipevä kieli, jolla he saavat pauloihinsa köyhiä ihmisiä, joiden sitten pitää raataa koko elämänsä, että rikkaat voisivat joka päivä kiihottua siitä, kun he näkevät pankkitilinsä vain kasvavan:
"Anttilan Aukusti kaihoisat laulus',
herkässä sielussa tenhosi kai.
Lipevä kieli ja korkea kaulus,
parhaimmat pisteet ne kilvassa sai."



Rikkaille valtio on vain yksityinen etujärjestö,
jonka viritinosana toimii lainsäädäntä,
jolla poliitikot optimoivat valtion rikkaille.

Sitten ihmiset ihmettelevät, miksi maailman väkiluku vain kasvaa, eikä siihen voida puuttua, koska se olisi rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan. Rikkaat eivät pysty edes näkemään, että väkiluvun kasvulla ja luonnon tuhoutumisella olisi jokin käänteinen riippuvuus.
Siinä ei siis nähdä mitään rikollista tai mielisairasta, että johtajia ja lainsäätäjiä ei koskaan kilpailuteta samoilla säännöillä, millä johtajat ja poliitikot kilpailuttavat työtekijöitä. Poliitikot tyhminä hokevat, että markkitalouteen kuuluu pääoman valuminen rikkaille.
Ilmiselvästi rikkaat (poliitikot ja johtajat) eivät pysty tajuamaan, että kun otetaan halvin tarjous, niin silloin ja siinä vaaditaan halpatyövoimaa tekemään työt. Tarjouskilpailut olisivat tarpeettomia, jos niiden perimmäinen tarkoitus ei nimenomaan ole vain työntekijöiden palkalla kilpailu.

Rikkaat ovat verrattavissa hevosraakkeihin, joille pitää antaa kilometrin tasoitusajoissa tuhannen metrin etumatka, koska muutoin rikkaat häviäisivät aidossa kilpailussa. Rikkaat ovat kaikilla osa-alueilla köyhiä huonompia: Rikkaiden ajattelu on äärimmäisen kapea-alaista. Rikkaiden kuntoa ei voida kehua. Rikkaiden ajattelu on karsinoitua ja esteellistä. Rikkaiden onnellisuus riippuu siitä, että he voivat tuntea olevansa tänään rikkaampia kuin eilen. Esimerkiksi, yksikään rikas ei pysty ajattelemaan kapitalismista mitään muuta kuin sen, että kapitalismin pitää tehdä rikkaista vieläkin rikkaampia.

Se näyttäisi olevan täysin mahdonta ajatus "yhteiskunnassa", että oikeassa kapitalismissa myös johtajiksi ja poliitikoiksi aikovien pitää ehdoitta tehdä tarjouslaskelma siitä, millä summalla he pystyvät ajattelemaan paremmin kuin heidän alamaisensa.

Halveksin suunnattomasti niitä, jotka päivistä ja vuosista toisiin vain hölöttävät palkkaerojen kasvusta ja pääomien valumisesta harvoille, ja ovat muka huolissaan halpatyövoiman arjen selviytymisestä, mutta eivät koskaan pysty esittämään yhtä ainutta selvää ajatusta, joka oikeasti saisi muutoksen aikaan tähän mielipuoliseen kehitykseen, vai mitä muuta on esimerkiksi se, että Suomen poliitikot ovat siunaamassa Singaporelaisen yhtiön, joka pullottaa Salpausselän veden miljoonissa pulloissa kiinalaisille, koska valtameriin mahtuu vielä lisää muovia.
Ikään kuin Kiinalla ei olisi itsellään varaa ja järkeä rakentaa vaikka osmoosilaitos, jolla Kiina voisi vaikka kastella autiomaansa; Suurpääoma etsii aina vain aidan matalinta kohtaa, jotta rikkaat saisivat maksimaalisesti varallisuutta itselleen. Mikään muu kuin järjen köyhyys ei ollut esteenä sillekään, että Singapore olisi investoinut osmoosilaitokseen Kiinaan, mutta ei kun pitää saada mahdollisimman helpolla kaikki. Ja Suomen tyhmät poliitikot ovat nyt alentaneet Suomen kehitysmaaksi, jonka luonnonrikkauksia saa jakaa ilmaiseksi rikkaille. Juuri tuossakin olisi ollut loistava tilaisuus saada Suomen veden myynnistä rahaa vaikka vappusataseen myös rikkaille, mutta, mutta sillekin käy kuin maaperän mineraaleille; Voitot Suomen vesistöistä kerää ylikansallinen suurpääoma, koska poliitikot ovat uskossaan lujia. On se helppoa olla rikas, kun ei tarvitse välittää seurauksista ja luonnon tuhoamisesta.

Joka ikinen rikas, joka ainoa poliitikko uskoo, että tämä (kapitalistiseksi/sosialistiseksi)  markkinataloudeksi kutsuttu ideologia voi jatkua ikuisesti, ettei siihen koskaan voi tehdä mitään parannuksia, puhumattakaan, että markkinatalouden parantelun voisi aloittaa jo tänään. Ja hallitseva luokka ei koskaan pysty edes ajattelemaan mitään todellista muutosta, koska he eivät pysty elämään vaatimatonta elämää, vaan haluavat elää kuin siat pellossa.

B, 24.11. 2019: Kapitalismi on viisasta valtion hoitoa.
B, 30.1. 2019: Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys.
B, 7.11. 2017: Haluan Suomesta veroparatiisin heti.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Joskus hamassa tulevaisuudessa, monien sotien ja lamakausien ja rikkaiden tyhjänpäiväisten päivittelyjen jälkeen saadaan vihdoin poliitikkoja, jotka eivät kaipaa suurpääomaa sijoittajiksi, vaan he saavat puheillaan houkuteltua ihmiset tekemään mitä ihmeellisiumpiä asioita. Silloin johtajat eivät vaadi itselleenkään palkkaa, vaan tyytyvät samaan, mitä työntekijätkin.

Nyt rikkaat eivät edes pysty kuvittelemaan, että he voisivat puheilla kannustaa ihmiset rakentamaan vaikka Baabelin tornin tai kuuraketin, koska rikkaat uskovat, että ilman rahaa ihmiset eivät pysty tekemään mitään.

Samaan aikaan rikkaat kuitenkin juhlapuheissaan suitsuttavat vapaaehtoistyön olevan äärimmäisen tärkeää, jota ilman kansakunta ei selviydy. Mytta, nykyinen ilmaisen työvoiman suitsutus johtuu vain siitä, että rikkaat eivät koskaan pysty itse ajattelemaan edes yhtä ajatusta ilmaiseksi:
Kun rikas kehuu vapaaehtoistyötä tekeviä, niin siinä ja silloin rikas tietää, että hänen pankkitilinsä vain kasvaa.

Blogi, 2.8. 2018: Korruptiopoliitikot suosittelevat vapaaehtoistyötä

Blogi, 22.7. 2018: Yhdistyspomot suosivat ilmaistoimintaa

Blogi, 19.2. 2013: vapaaehtoistyö edellytys poliitikoiden ahneudelle

Brainleak kirjoitti...

Täytyy myöntää, että ihmisten motivoiminen puheilla on tuhat kertaa haastavampaa kuin heidän saaminen tekemään paskaduunia rahalla.

Puheella voidaan motivoida ihmisiä tekemään jotain suurta vain silloin, kun se puhe puhutelee ihmisen sisintä ja hipoo taivaita.

Anonyymi kirjoitti...

Kirkkaita ajatuksia sinulla, mutta sinun täytyy ymmärtää että meitä hallitsee hallinnollisiin rakenteisiin pesiytynyt mafiaperheiden yhteenliittymä.

Karkeasti ottaen mafiaperheitä ovat kaikki poliittiset puolueet, voit jopa valita mihin mafiaperheeseen haluat liittyä, hankkimalla juuri sen puolueen jäsenkirjan.

kaikki jotka eivät halua liittyä johonkin puolueeseen (mafia perheeseen), mutta kuitenkin äänestävät vaaleissa mikä antaa valtaa ja johtoasemaa kyseisille mafiaperheille jotka muodostaa tulevan hallituskokoonpanon, äänestäjät ovat tyhmiä uskotellessaan itselleen että tässä maassa eletään demokratiassa, minä sanon EI ELETÄ, eikä OLLA ELETTY.

Me kaikki eletään Valtiomafiassa, eikä ulospääsytietä ole näkyvissä, se mafia pyörii hallinnollisissa elimissä joita ei vaaleilla valita, vaan kun heidät on kerran niihin hallinnollisiin virkoihin valittu, ne ei sieltä poistu muutenkuin luonnollisen poistuman kautta (so. Eläkkeelle, ja Kuoleman kautta).

Puolueisiin valittavat mafian poliitikot antavat hallinnolliselle mafialle vain suuntaviivoja, ja mikään ei tosiasiallisesti muutu parempaan suuntaan äänestäjien eikä äänestämättä jättäneiden elämässä, heidän kohtalonsa on ja pysyy ainiaan vain kaiken mafian toiminnan rahoittajana, siis ne ihmiset jotka tekee kaiken tosiasiallisen työn tässä yhteiskunnassa, ruuan tuottajat, siivoojat, talonrakennustyöntekijät, jne jne.

Mafia itse ei tuota mitään vaikka heidän maksamansa verotkin maksetaan vain meidän tavallisten työssäkäyvien palkkapussista, Me muut rahoitamme Mafian, johon myös korollista lainaa antavat instanssit kuuluvat. Myös meidän maatamme Riivaava Mafia on SYÖPÄ, tuskin mikään valtio maailmassa ei muodosta sisäistä Valtiomafiaa, eli karkuun et mafiaa pääse vaikka vaihtaisit asuinpaikkaa.

Maan sisällä saatat välttyä joutumasta tekemisiin tämän hallinnollisen ja hallintoon syöpyneen Mafian kanssa, kun nautit suoraan luonnontuotteita tai myyt metsästä keräämäsi marjat torilla, mutta kaikki muut toimeentulemisen muodot ja keinot on tämän MAFIAN kontrollissa.

Tämä samainen MAFIA RYÖSTI sinulta elämäsi tarkoituksen (Kivilinnasi)