tiistai 19. marraskuuta 2019

Suomalaisten kotouttaminen onnistui Asematunnelissa

Muistan hyvin ajan parikymmentä vuotta sitten. Silloin Helsingin Asematunnelissa ei maleksittu eikä turhia oleskeltu. Se oli työläisten läpikulkualuetta. Vartijat ajoivat muutamat harvat laitapuolen kulkijat armotta ulos, oli sää millainen tahansa. Vartijat tulivat tuuppimaan minuakin, jos jäin vähäksi aikaan miettimään maailman menoa. Oli pakko lähteä rakentamaan Kivilinnaa Pasilaan, kun asiaton oleskelu asemalla oli ehdottomasti kielletty.
Oli luojan lykky, että vielä 1990 luvulla Asematunnelissa vielä luki, että "Asiaton oleskelu kielletty", koska muutoin minustakin olisi voinut tulla pelkkä loiseläjä, joka ei saa tikkua ristiin oman elämänsä hyväksi. Vartijoiden erikoinen näköaisti oli kaiketi yksi syy sille, että poltin kaikki henkilöpaperit Porin Matissa, koska ihminen on niin sopeutuvainen eläin, että se oppii jopa itsenäiseksi, kun vain ympärillä on oikeita motivaattoreita.

HS, 7.11. 2019: Kauppakeskukset kehittyvät, mutta Asematunneli on kalsea ja haiseva – kaupunki yrittää parantaa sen viihtyisyyttä.
Nykyään asematunneliin on laitettu oikein penkkejä, missä maahanmuuttajat voivat hengailla monkulttuurisuutta ihailevien vasemmistolaisten kanssa. Suomalaiset ovat kotoutuneet oikein ulkomaan perusteellisesti laiskottelukulttuuriin. Se on niin siistiä istuskella fiineillä penkeillä katsomassa, kun rehelliset suomalaiset kulkevat työmatkoillaan ohitse. Siinä sitä tottuu ulkomaiden korkeakulttuurien tavoille, kun suuhun laitetaan ruohoa siinä, missä jotkut laittavat khattia.


Samoin Sokoksen S-marketin käytävä oli erityisen vaarallinen paikka pysähtyä. Sillon tällöin sattui, että kun olin lähdössä pyörällä Kivilinnalle, niin jos ulkona oli joku rankempi sadekuuro, jonka ohimenoa jäin vartoamaan, niin vartijat jostain syystä osasivat valita juuri minut, joka piti heittää sateeseen. Olin tietysti niin halpatyöläisen näköinen, että ymmärrän täysin, miksi vartijoiden silmiin sattui aina, kun he näkivät minun olevan vähän kauemmin seisoma-asennossa.
Jostain kumman syystä nykyvartijat näyttävät oikein tykkäävän siitä, kun S-marketin käytävät ovat täynnään romaneja, eikä enää voida nähdä sitä, että vartijat tuuppisivat asiattomat ihmiset ulos!

TIETOISKU:
Yleensä eläinten näköaisti on luonnostaan tottunut näkemään liikettä, mutta suomalaisuuden aikakauden vartija-eläimillä oli ihmeellinen näköaisti; he aistivat vain seisovia ihmisiä. On se hyvä juttu, että noista suomalaisuuden aikojen vartijoista on päästy eroon ja nyt taasen vartijat toimivat luonnollisesti; he eivät edes näe satoja maleksivia ihmismassoja Rautatieasemalla eikä sen läheisyydessä olevissa sisätiloissa.

Oleskelijat ovat himoriippuvaisia maleksimiseen. Asematunnelissa maleksijat ovat niitä, joita kiinnostaa työnteko yhtä paljon kuin rappioalkoholisteja; Maleksijat etsivät koko ajan paikkaa, missä olisi kivaa maleksia. Ja sitten "asiantuntijat keksivät ihmeselityksiä, miten maleksijoille pitää järjestää paremmat penkit ja puhtaammat tilat, jotta virtsan haju ei tuntuisi niin ikävältä ja maleksiminen tuntuisi entistä kivemmalta.

  • Alkoholisoituminen alkaa keskioluesta ja ihminen tottuu yhä vahvempiin aineisiin. Viinan sietokyvyn kasvaessa, ihminen vaatii jatkuvasti suurempia annoksia, jotta viina tuntuisi päässä.
  • Maleksiminen alkaa Asematunnelista ja ihminen vaatii suurempia ja puhtaampia tiloja, jotta maleksimisesta saisi hyvät fiilikset. Maleksimyskykyyn tottuminen vaatii ihmistä ulisemaan yhä suurempia tiloja, jotta hän ei saisi vieroitusoireita pelkästä Asematunnelista.
Voisiko olla mahdollista, että tutkijat ja poliitikot eivät ole lainkaan pystyneet ajattelemaan suomalaisten työttönyyden suurimmaksi syyksi pelkkää addiktiota Asematunnelia ja muita malekselupaikkoja kohtaan?
On ihan hyvin ymmärrettävää, että ajokortti-ikäinen suomalainen mieluummin hengailee Asematunnelissa kuin yrittäisi parantaa itsehillintää linjuriauton ratissa, kun sekä hengailusta että ratin vääntämisestä saa saman rahan, mutta hengailusta epämääräisten kulttuurien kanssa vain vihaa niitä kohtaan, joiden mielestä siinä ei ole mitään järkeä. En minäkään tykkäisi yhtään, jos joku tulisi minun työpaikalla arvostelemaan minun työtä. Vasemmistolaisille hengailusta on tullut hikistä työtä, jonka arvosteleminen on viharikos.

Suomalaisuuden aikaan ei suvaittu maleksijoita, mutta tämä suomalaisten kotouttaminen on edennyt erinomaisen hyvin vartijoiden ja muiden veellä alkavien ryhmien keskuudessa. Kun vielä loputkin työtä tekevät rehelliset suomalaiset saadaan kotoutettua monikulttuurisiksi, niin silloin Helsinkiin pitää rakentaa monta kymmentä uutta maleksimispaikkaa.

Maleksimispaikkojen rakentamiseen tarvitaan vähintään yksi rehellinen ihminen, joten ehdotan, että maleksijat säätävät rehellisyyden vihapuheeksi, niin saadaan loputkin rehelliset ihmiset lopettamaan läpikulun asematunnelissa ja yhtymään maleksijoihin.

US-blogi: 19.11. 2019: Suomen kansalaisen heitteillejättö – Paperittomien avustaminen.

Ei kommentteja: