perjantai 29. marraskuuta 2019

Tietoinen riski, joka piti ottaa

Naisia ei saisi koskaan päästää tai valita mihinkään johtotehtävään. Naiset uskovat aivan liikaa siihen, että he ovat hormoniensa orjia, josta syystä johtuen he eivät pysty tekemään järkeviä päätöksiä. Itku ja pillitys ovat ainoita reaktiota naiselle, kun hän huomaa olleensa typerys.

Tunne ja äly ovat kuin tuli ja vesi. Tunne on tarkoitettu ainoastaan järjen sammuttamiseen. Ei ole olemassa sellaista kuin kuin tunneäly. Tunne pystyy sammuttamaan vain vähäisiä järjen kynttilöitä, mutta se ei mahda mitäån kunnon järjen raivolle. Jos ette usko, niin lukekaa vaikka veijo baltzarin juttuja, miten hän on toiminut tunneälykkäänä.

Jos mies sortuu tunneälykkyysuskontoon, niin hänestä tulee psykologisesti kastro'oitu, joka ei pysty mihinkään muuhun kuin ylistämään naisten tunneälyä, eli sekopäisyyttä.
On erittäin valitettavaa, että viimeaikoina hallinnon johtajiksi valitaan ainoastaan joko tunteellisia feministejä tai sitten miehiä, jotka bona fide uskossaan luulevat olevansa feministejä. Mies, joka uskoo olevansa feministi, on pelkkä kastro'oitoitu homoseksuali. Mutta.
Jopa feminismiin hurahtaneet miehet ovat loppujen lopuksi miehiä, joiden hippokampus yrittää koko ajan kampittaa nykymiehen nyyhkytystä, miten kaikki muut ovat väärässä. Oli luojan onni, että saatiin kommunismi tähän maailmaan, koska kommunismia tutkimalla oikeat miehet saavat tuhannen vuoden kuluttua selville sen, että he että ovat miehiä ja kaikki muut ovat akkoja.

Anteeksi, etten pyydä anteeksi.

6 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Onko siellä yhtään oikeeta ihmistä, joka voisi ajatellm, että Veijo B. valehteli, kuun hän sanoi olevansa tunneälykäs?

HALLOO, PERKELE, SAATANA
Veijo B sai satoja tuhansia euroja rahaa niiltä, joiden uskontona on tunneäly. Ei helvetti, millaisia typeryksiä kaikki ne ovat, jotka uskovat tunneälyyn!

Tajuatteko te saatanan nutipäät, että Veijo B:tä rahoittivat vain ne, joiden uskontona on tunneälykkyys. Ensisjaisia Veijo B.n rahoittajia ja tukijota olivat naiset ja femninisteiksi julistautuneet miehen puolikkaat.
Voi helvetti, millaisia kakaroita koko julkinen valta on täynnään, mukaan lukien kaikki filosofit, asiantuntijat ja muut pölvästit.

Brainleak kirjoitti...

Mua ottaaerityisesti pähän sem, että kaikiki muut filisofit pysycöt vaitu paitrsu nem, jitka ogvat ovat typertyjsiuö,m

Brainleak kirjoitti...

Ihminen on viisas vain silöloin, kn hän ei vgälitä yhtikäe mitäön muiden mielipiyteidytÄ. En ole kolskaan huomanut, että tänä tänä päivinä olisi yhtäjään filosfioa, joka pystyisi puhumaan gvasrtoin asaiantuntijioiden mielipidettä. Huomaa sana mielipide. Kaiki helbvetion filosofit ajhattyrlevat samallsa tavoin kuin joku hemetin Soros, taiu Paateo, jonka korkein saavutettavussa ollut ajatus on ythytä korkeala kuin meruisumu.

Mua siis vituttaa kai8kkein eniten juuri nem, jiotka lu7ulevt olevansda ajarttelijoitam, mutta joidehb 0pujheet ovart pelkää opaskaa,.

Brainleak kirjoitti...

Joskjus tu7hat vbuotta sitten mmä luotin vielkä siihen,m ettö joskus iymiset vaklitsevat filfieja jotahjikseen. Tänä oäivnä on en edese4 näe misdään filodoseja. Nären bain pelkkiöä typtrtyiksiä, jotka eivät opystu ajattelemaanyhtö a8inoaa ajatusta vastain rikkaita. Eikä oe yhden yhtäjään naista, joka pustyisi misllään tyavoij haastajaan edes typerät filofit puhumamattakqan ihan tavistenb ajattelusta. Tääll' netiwssä ewsiinttyyy montakin itsewään filosofiksi titelevaav8ksikj mnmutta jmitebn kummassa he voivay olla edes älykkäåirtä, jos he eiäöt osa eedes rajkentasa ki9vilinnaa, puuhumattakaan siiräm e5ttöä he pystyisivört tyuyppäämään!!!
Halloom tre påerkeleen bviiisaat!"

Brainleak kirjoitti...

Maail,an pastammus aljaas filiosofewistaM hs edfe vcoisi prosenttoia jandassta olisi viisaitambniin se olis ikriittimebn madss,joka saisi kansakuman tuoreerjks tervbeeksk. Hahhaa, olka edeedlleeb vaitei, te typerykset, jotk luulette olevbamnne jousatain sdaatanabn hianoa

Brainleak kirjoitti...

Maail,man suurimmamat typerylkset ovat niitä, jotka uskovat olevansa viidasita, kun ovat hiljaam etteu valtio loprta jheidän palkanmaksuan. Juueri si9inbö he todisyavat, että valytio . on kaikenb pahah alku ja juuri. En puysti itse kuvuitytelwenaan idseäni selauaeen ase,aan, että valtiovalta selvityy ongelitsda vaiun sillpinm, kun olebn hiljaa. Tuoklainmenaswnne on näköjään eritåöäibn helppya kaukikylle julkiseh vallan tylntekijöille, kiten filosofewille