tiistai 26. marraskuuta 2019

Etnisyyden kirous iski Suomeen

Esipuhe.
Suvaisevaiset ovat kuin Unbreakable-elokuvan konna, pahis, joka koko ajan yrittää särkeä särkymättömän. Suomalaisia saa kohdella särkymättöminä, eli suomalaisia saa nimitellä, heidän kulttuurinsa saa tuhota ja keskinäisen luottamuksensa murentaa, koska kaikki muut ryhmät eivät voisi olla haavoittuvaisia, jos myös suomalaisuus nähtäisiin haavoittuvaisena.

Maaseuden tulevaisuus, 26.11. 2019: Viljanen: "Yhtiöittäkää maanne ja siirtäkää maaomaisuus ulkomaisen yhtiön nimiin" – korvaukset ja omaisuudensuoja siten paremmat: "Ulkomainen omistajuus nauttii Suomessa parempaa suojaa kuin kotimainen omistajuus." Että se siitä särkymättömästä suomalaisuudesta:
Ei-eurooppalainen kulttuuri nauttii Suomessa parempaa suojaa kuin suomalaisuus.

Leipäteksti.

Etnisyyden suojeleminen vaatii oikean mielipiteen omaavia kansalaisia sulkemaan silmänsä niiden teoilta ja puheilta, joiden kritisoimisesta tavan kansalainen joutuisi syytetyksi. Etnisyys ja muukulttuurisuus ovat suomalaisten ja muiden länsimaalaisten kannettavaksi laskettuja hirvittäviä taakkoja, joiden lasti painaa kehittyneiden maiden vaivalla hankkiman moraalin pohjalukemiin ja poistaa kansasta luottamuksen hallintoa kohtaan.
Eilen Lauri Ihalainen kuulutti A-studiossa luottamusyhteiskuntaa takaisin. Suomalaisten keskinäinen luottamus lähti murentumaan, kun tänne alettiin ottaa kunniakansalaisia, joiden 400 vuotta raamatullisia käsityksiä tuoreempia koraanillisia käsityksiä ei saa kritisoida, eikä niistä sovi tehdä sketsejäkään, pilapiirroksista puhumattakaan.
Se ei juurikaan pidä yllä luottamusta valtion hallintoon, tai kohota sitä, kun selvisi, että tietty liberaaliporukka oli mennyt Moskovasta tulleiden maahanmuuttajien luokse ja käskenyt heitä heittämään asiakirjansa mereen ennen astumistaan laiturille, jotta heitä voisi pitää suojelun tarpeessa olevina t-paikan hakijoina. Tuo sama meno on nykyisin mennyt jo niin pitkälle, että jokaista tulijaa varten tarvitaan omat neuvonantajat, että he voisivat vetää kaikki mahdolliset ja jopa mahdottomat avustukset yhteisistä valtion veloista ja verovaroista. Samaan aikaan on ilmennyt, että suomalaisia kusetetaan jatkuvasti, joten mitä muuta siitä on voinut seurata kuin luottamuksen murentumista. Postin toiminta on osa sitä samaa suomalaisten kusetusta, jota julistetaan esimerkiksi väitteillä, että ilman maahanmuuttajia bussitkaan eivät kulkisi.
Milläs ryhdyt tekemään halpatyövoiman töitä, kun vanhana suomalaisena sinulla on Suomen elintasokustannukset. Maahanmuuttajille annetaan kaikki avustukset, että he voisivat polkea palkkoja sille tasolle, jolla suomalaisen on mahdotonta elää, jonka jälkeen on helppoa väittää, että ilman maahanmuuttajia bussitkaan eivät kulkisi.
Pauli Vahtera, 27.11. 2019: Eläketurvakeskuksen epätodet sopivat nykyiseen valehtelun yhteiskuntaan.

Etnisyyden nimissä lappilaiset saavat ylilaiduntaa Pohjois-Suomen luonnon ja pitää yllä petovihaa ja ajella moottorikelkoilla loputkin jäkälät littanaksi. En näe mitään etnisyyttä siinä, että toinen saa vapaasti metsästää ja kalastaa nykyaikaisilla välineillä ja ylilaiduntaa luontoa vain siksi, että on sattunut tabula rasana syntymään tietylle alueelle.

No2need, 26.11. 2019: Valaiden murhaamisbileet:
Mahtavaa, miten etnistä se on, kun länsimaisiin vaatteisiin puetut alkuasukkaat teurastavat nykyaikaisilla välineillä satoja valaita, koska he ovat kuulemma jo tuhat vuotta sitten vähäisellä väkimäärällä onnistuneet kivittämään yhden valaan samaisella lahdella. Ei puhettakaan, että tuo olisi planeetan elonkehää mitenkään  haavoittavaa, koska haavoittuvat ryhmät saavat mielin määrin haavoittaa planeettaa.

Jos rotuja ei ole olemassa, niin silloin etnisyys ei voi olla geneettistä.

Tämä immeinen ei saata uskoa semmoista, että petoviha, kivääri tai Tenojoen lohi olisivat tietyille ryhmille geneettistä, mutta ei Etelän Ihmisille? Etnisyyden ja monikulttuurisuuden vuoksi heikoiksi ja haavoittuviksi julistetuille sallitaan sellaisia tekoja, puhetta ja pyhien kirjoitusten siteerauksia, joista suomalaisia aletaan kohta tervaamaan ja laittamaan häpeäpaaluun.

Etnisyyden suojelu on mennyt jo siihen pisteeseen, että tavallinen ihminen saa syytteen,  jos hän laittaa vaikka intiaanipäähineen päähänsä. Suomen Uutiset, 2.5. 2018: ”Ainut, kenellä on oikeus loukkaantua sulkapäähineen käytöstä on lintu, jonka kehosta intiaani on sulat ottanut”.

Etnisyyden suojelijat mitä ilmeisimmin uskovat, että etnisyys on herkkänahkaisuutta; että etnisiltä ei saa vaatia sietokykyä, eikä etninen ihminen edes omaa kasvuun kykenevää sietokykyä, jota vaaditaan tavallisilta suomalaisilta. Kirkonmenot ja juhlapyhät eivät monikulttuurisuususkonnosta johtuen kuulu suomalaiseen kulttuuriin, vaan ne pitää julistaa kielletyiksi vain siksi, että tietyt jengit eivät loukkaantuisi? Menkääpä kieltämään lappilaisilta heidän kulttuurisia tapojaan, tai syyttäkää imaameja siitä, että he siteeraavat koraanista vielä kamalampia värssyjä kuin Päivi Räsänen siitä raamatusta, jonka kannessa on satojen ministereiden sormenjäljet, niin se saisi kaikki vasemmistolaiset kaduille riehumaan. Tuo oksettava kaksinaismoraali huomataan siitä, että kukaan vasemmistolainen ei yleistä vasemmistolaisia ihmiskauppiaiksi ja pedofiileiksi ja valehtelijoiksi, kun niitä paljastuu vasemmiston riveistä, mutta vasemmistossa kunnioitetaan niitä, jotka syyttävät suomalaisia rasisteiksi, kun tähän menoon kyllästyneet ovat vain kirjoitelleet totuuksia tästä menosta.

Nykyinen yleinen syyttäjä on rivien väleissä ohjeistanut, että jos ihminen on tänään samaa mieltä, mitä raamattuun on kirjoitettu, hän on syyllinen vihapuheeseen, vaikka ei olisi itse copypastennutkaan raamatunlauseita. Yleiselle syyttäjälle tiedoksi, että Suomessa on miljoonia ihmisiä, jotka ovat olleet  samaa mieltä Paavalin kanssa jo kymmeniä vuosia ja ovat edelleen, vaikka he eivät ole niitä siteerannetkaan netissä?

Mitä yleinen syyttäjä aikoo tehdä niiden satojen tuhansien suomalaisten kanssa, jotka ovat tänään samaa mieltä Paavalin kanssa? Eikö juuri tuollainen usko raamattuun ole myös jatkettua vihapuhetta? Onko yleinen syyttäjä ihan varma, että vain Päivi Räsäsen hakkaaminen ristille riittää pelottamaan muut väärinajattelijat liberaaleiksi ateisteiksi, joiden intohimona näyttää olevan ainoastaan kristinuskonnosta nillittäminen?
Entä, mihin toimenpiteisiin yleinen syyttäjä ryhtyy rauhanuskovaisten kanssa, jotka ovat samaa mieltä Muhammedin kanssa kaikesta siitä, mitä Muhammedin sanotaan kirjoittaneen siihen kääryleeseen, jota nykyään koraaniksi kutsutaan. Olisiko paikallaan vetää kaikki imaamit myös syytteeseen, että julkinen valta voisi palauttaa edes hitusen luottamusta siihen, jota kutsutaan tasa-arvoiseksi yhteiskunnaksi? Huomaako yleinen syyttäjä ja muut ääriliberaalit, mitä olette tehneet luottamusyhteiskunnalle vaatiessanne vain kantasuomalaisia luopumaan kulttuuristaan ja uskomuksistaan?
Poliitikot voisivat helposti palauttaa kansalaisten luottamuksen, kun he alkaisivat kohtelemaan kaikkia samalla tavalla. Laista pitää poistaa sinne viime vuosina lisätyt etnisyyden ja rauhanuskonnot suojelut, sillä niiden lakien voimassa ollessa luontoa, luottamusta ja moraalia vain tuhotaan.
Kuten lappilaisille ja muille etnisille ryhmille on annettu etnisyyden nimissä oikeus tuhota luontoa kaikkein uusimmilla keksinnöillä, niin vastaavasti ihmisyyden luontoa tuhotaan, kun suomalaisia vaaditaan kunnioittamaan maahanmuuttajien kivikautisia uskomuksia, mutta samaan aikaan suomalaisia vedetään  oikeuteen samansisältöisten juttujen siteerauksista. Erinomaisen epätasa-arvoistavaa, epäluottamusta lisäävää ja suomalaisia haavoittavaa julkisen vallan toimintaa.

Nyt viimeisimpänä etnisyysvillityksenä muuan "kansanedustaja" meni ja pyyteli anteeksi päivä sen jälkeen, kun yleinen syyttäjä veti Päivi Räsäsen oikeuteen 15 vuotta vanhoista siteerauksista. Ettei vaan siinäkin muuan poliittiseen korrektiuteen sortunut vasemmalle kallellaan oleva puolueensa edustaja tehnyt valinnan, joka omalta osaltaan edelleen murentaa luottamusta Valittuihin.

ps.
On luojan lykky, että olen sattunut syntymään siihen ryhmään, jota vasemmalle pahasti kallellaan oleva valtiovalta ei pidä haavoittuvaisena eikä heikkona. Jospa vain minulla olisi haavoittumaton lompakkokin, niin voisin laittaa tänne paremmin artikuloituja lauseita, mutta valitettavasti vain tunteellisuuteni on särkymätön, monessa tilanteessa karkaistu.

B, 25.11. 2019: Hulluuden kapitalismia ja kommunismia.
B, 23.11. 2019: Loukkaantuminen on ahdasmielisyyttä.
B, 21.11. 2019: Historiallista pohdintaa oikeuskanslerille.

Ei kommentteja: