keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Kunnian paikka ei ole laissa

On asioita, joiden sanktioiminen vain rapauttaa yhteiskuntaa. Laki kunnian loukkaamisesta ja laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan eivät voi toimia puolueettomasti, koska kaikki ihmiset ajattelevat jossakin vaiheessa pahaa henkilöistä ja kansanryhmistä.
Edes syyttäjät eivät ole puti puhtoisia pahan ajattelemisesta.

Yleisen syyttäjän on täytynyt ajatella hyvää imaameista, jotka julistavat, että jomot pitäisi hirttää, koska muutoinhan yleisen syyttäjän pitäisi haastaa kaikki ne oikeuteen, jotka ovat lukeneet omista "pyhistä" kirjoituksistaan, mitä vähemmistöille ja harhauskoisille ja luopioille pitää tehdä, että joku ukkeli Maan ylisissä olisi tyytyväinen uskoviinsa.
Heti huomataan, että edes syyttäjät eivät pysty puolueettomasrti tutkimaan ajatusrikollisten syyllisyyttä, koska syyttäjät itse ajattelevat pahaa niistä, jotka eivät sovi syyttäjän mielipiteisiin. Kun lainlaatijan ja sen toimeenpanijan pitäisi noudattaa lakia, jonka sanktioitu teko on kokonaan sekä syytetyn että uhrin korvien välissä, niin se ei vain onnistu, koska lainsäätäjät ja koko valtiovalta haltijoineen ajattelevat joka päivä sekä hyvää että pahaa, mutta puolueellisesti, eli omien oppiensa puitteissa.
Kaikki oikeat puolueet ovat julistaneet Perussuomalaisista puhdasta pahuutta, joten miksi yleinen syyttäjä ei näe perussuomalaisia kansanryhmänä, jonka puolesta syyttäjä voisi loukkaantua? Ettei se vaan johdu siitä, että koko oikeuslaitos ajattelee pahaa perussuomalaisista? Tästä syystä syyttäjät eivät edes kuule eivätkä näe, kun vähemmistöt jakavat kunniarotta antipalkintoja niille tahoille ja  henkilöille, joilla katsotaan oleva paha silmä.
Syyttäjät eivät kuulu lainsäädäntävaltaan, vaan heidän valtansa pitäisi olla riippumatonta lainsäätäjistä. Mutta kun ei ole. Jos syyttäjät eivät ole koskaan puhuneet tai ajatelleet pahaa muista, niin sitten pitää kysyä, miksi valtio ei huolehdi suomalaisista asunnottomista, tai miksi valtio on kykenemätön hoitamaan vanhuksia säällisellä tavalla?

On ilmi selvää, että valtiovallan toimijoiden ajattelu on pahansuopaista kaikkia niitä kohtaan, joita ei lueta rikkaiden ja rauhanuskovaisten joukkoon. Jos poliitikot ja syyttäjät ja tuomarit todella olisivat vailla pahansuopaisuutta, niin silloin Suomessa yksikään suomalainen ei olisi asunnoton. Vanhusten ala-arvoinen hoito ja asunnottomat ovat todisteena siitä, että valtiovalta on kokonaisuutena pahansuopa heitä kohtaan.
Myös syyttäjät ovat  omalla hallinnon alallaan pitäneet huolen siitä, että asunnottomat ja vanhukset saavat edelleen jäädä paitsi kaikkea sitä hyvää, jota joka ikinen viaton julkisen vallan haltija jakaa runsain mitoin maahanmuttajille. Syyttäjät ja tuomarit luovat poliitikkojen laeista sen käytännön, jolla valtio parhaillaanikin suhtautuu niihin, jotka eivät kuulu rikkaisiin tai rauhanuskovaisiin.
Yleisen syyttäjän omaa tuntoa voisi hyvinkin kolkuttaa se, että hän on omalta osaltaan ollut kiivaasti tukemassa suomalaisten huonoutta ja hoitamassa maahanmuuttajien ja ns vähemmistöjen asioita.
Ei pitäisi kuvitella olevansa itse enkeli, jos syyttää suomalaisia kunnianloukkauksesta, kulttuurillisesta omimisesta, kiihottamisesta, sisäsiittoisuudesta, kateellisuudesta, lihavuudesta tai kalsarikänneistä. Ja jos kysytään, miksi valtio kohtelee suomalaisia huonosti, niin ei pitäisi piiloutua lain taakse ja julistaa, etten se minä ollut, vaan laki, jota minun pitää noudattaa. Hitlerin sotilaatkin vetosivat ylempiinsä, mutta yhä vieläkin heille luetaan lakia pahuudesta.

Valtiovallasta on tulossa uskonto, koska julkisen vallan haltijat katsovat, että heidän ajattelunsa on täysin vailla pahuutta, ja he syyttävät kasvonta lakia, kun kysytään, miksi sitten Suomessa on asunnottomuutta ja kovaa kohtelua heikkoja kohtaan. Uskontojen papitkin ovat täysin viattomia pahapuheeseen, koska heidänhän vaan täytyy noudattaa kivikautisten ihmisen alkeellisia ajatuksia.


Maahanmuuttajia holhotaan oikein viimeisen päälle, ja heille annetaan ohi kaikkien jonojen lämmin asunto - ainakin siihen saakka, kunnes he saavat suomalaisen passin, jonka jälkeen julkisen vallan haltijat hieman kiristelevät hampaitaan. Yleinen syyttäjä ei pysty edes ajattelemaan pahaa maahanmuuttajista, koska muutoinhan Suomessa asuvat imaamit olisi jo ennen Räsästä haastettu oikeuteen kunnianloukkaamisesta ja kiihotuksesta ja uhkailusta.

Tämä nykyinen lakien kehittäminen johtaa siihen, että ihmisten elämää säädellään pikkutarkasti, ja syyttäjiä lukuunottamatta jokaisen pitää olla sekä loukkaantunut jostain että syytteessä jostain.

Eiköhän Eso Ahokin saanut itkeä silmät päästään verisesti loukkaantuneena, kun ei saanutkaan STT:ltä puolta milliä: IS: 45 minuuttia: Esko Aho vältti täpärästi rikosepäilyn STT-jutussa.

Tuokin keissi todistaa, miten tuomaritkin ovat täysin pihalla silloin, kun heidän pitäisi pystyä suhtautumaan puolueettomasti loukkaantujien vaatimuksiin, koska tuomarit saattavat jopa oikeusalissa ajatella pahaa ihmisistä. Muutoinhan he eivät olisi ihmisiä, sillä vaikeaa on uskoa, että olisi olemassa ihmisiä, jotka eivät pysty ajattelemaan huonoja ajatuksia.

Ei kommentteja: