torstai 21. marraskuuta 2019

Oikeuskanslerin tuhkakeskiviikko jatkuu

Pullamössösukupolven kliimaksivaihe lähestyy. On tunnettu totuus, ettei mikään ideologia voi olla päivääkään staattisessa tilassa, vaan se joko taantuu tai nousee kukoistukseensa ennen lopullista tuhoa.

Kun Martin Saarikangas ensimmäisenä keksi nimen sille ilmiölle, että 1960 jälkeen syntyneet yleisesti ottaen eivät enää siedä vaikeuksia, vaan haluavat vain napsia rusinoita pullasta, niin nyt tuo helpon ja vaivattoman elämän ideologia on kehittynyt jo siihen lakipistettään lähestyvään tasoon, missä ihmiset eivät enää siedä edes historiaa.

IS, 21.11. 2019: Historioitsijoilta suorat sanat Mannerheim-tehtävästä tyrmistyneelle professorille: ”Tässähän on kysymys sensuroinnista”.

IS, 5.11. 2019: Kokoomuksen kansanedustajat arvostelevat Päivi Räsäsestä käynnistettyä esitutkintaa: ”Väärä mielipide voidaan rinnastaa murhaan, joka ei vanhene koskaan”.

Fundamentti, 20.11. 2019: Ovatko suvakit soluttautuneet Wikipediaan?

MTV, 20.11. 2019: Poliisin virkamerkissä lukee "polis" pienemmällä kuin "poliisi" –  Oikeusasiamies: Loukkaa ruotsin kielen yhdenvertaisuutta.

YLE, 23.4. 2012: Suuret ikäluokat, pullamössöt sekä x, y ja z.

1900-luvulla pullanössöt olivat X- ja Y-sukupolvea. Nykyisin taitaa olla menossa jo Z-sukupolvi, joka ei tarkoita millään muotoa eri asiaa kuin X-sukupolvi, vaan nuo kirjaimet tarkoittavat ainoastaan pullämössöideologian eteen päin menoa.

On harmillista, että enlanninkielen aakkoset päättyvät "z"-kirjaimeen, koska pullamössösukupolvet kehittävät helpon elämän ideologiastaan vielä ainakin kolme eri muunnosta:
Seuraavaksi tulee Å-sukupolvi, jota seuraa Ä-sukupolvi ja vasta Ö-sukupolvessa pullamössöyden ideologia on täydellisessä kliimaksivaiheessa, jota seuraa yhteiskuntien romahdus ja sen jälkeen uudestaan ihmiskunnan pioneerivaihe, missä ihmiset eivät enää vaadi lattea, cappuccinoa ja sensuuria, vaan opettelevat rakentamaan kestävistä kivilajeista itselleen kivilinnoja.

Olen yksi viimeisistä Suuren ikäpolven edustajista ja siksi täysin vailla mitään himoa helppouteen. John F. Kennedykään ei halunnut Kuuhun siksi, että se olisi helppoa, vaan täysin päinvastaisesta syystä. Kennedyn esittämästä syystä johtuen minäkään en halunnut metsään asumaan ja rakentamaan kivilinnaa, että se olisi helppoa ja siksi pystyisin helposti myös valittamaan, miten ankeata metsässä asuminen on, kun ei ole edes lattea tarjolla.
Kivilinnan rakentajana olen tavallaan Suuren Ikäpolven kliimaksi; Tämän jälkeen suuret ikäpolvet eivät enää saa esittää mitään omaperäistä, koska tuleva Ö-sukupolvi ei muuten pääse valittamisessa, sensuroinnissa ja tunteellisuudessa  täydellisyyteen.

Z-sukupolvi ja pian esille tuleva Öö-sukupolvi ei enää pysty tuntemaan, mitä on onnellisuus, ja minkä tunteen ihminen saa omasta hippokampuksesta esille, kun on suorittanut jonkin haasteellisen tehtävän. Luulen, että lattea ja muita nykyajan litkuja juovat eivät koe samaa tunnetta, jonka minä sain, kun metsässä asuessani tavallisin ruokajuomani oli pelkkää huuberia.

Minulle on erittäin haasteellista kuvata sitä tunnetta, jonka saa aikaan vaikeuksien selättäminen ja ongelmien ratkominen ja fyysinen rasitus. Tiedän, että tuntisin suurta iloa, jos pystyisin täydellisesti selittämään muille, mitä ihmiselämältä ihanteellisimmillaan vaaditaan, mutta koska olen vasta selvittämässä sitä itsellenikin, niin siksi en voi siitä tälläkään kertaa muille satuilla tämän enempää.
Voin sanoa siitä vain sen verran, että ihanteellinen elämä ei vaadi historian puhdistamista vääristä mielipiteistä, eikä kenenkään tarvitse katua nuorena puhumiaan vähän typeriä juttuja.

Uskomatonta, mutta totta! Suomen korkein ja kovapalkkaisin oikeusoppinut ei ole koskaan itse puhunut tai kirjoittanut mitään väärää? Onko totta, että oikeuskanslerille on jäänyt Tuhkakeskiviikko päälle ja siksi hän kokee, ettei kukaan voi koskaan loukkaantua hänen kirjoituksistaan, koska ilmeisesti oikeuskansleri on tänäkin aamuna ripotellut tuhkaa päälleen?
Eivätkö suvakit ole edes fukseina milloinkaan sanoneet mitään vääräoppista? Taitaa nuo latte-litkut olla todella väkeviä juomia, koska ne saavat ihmisen luulemaan olevansa enkeleitä.

Suomen Uutiset, 20.11. 2019: Taannehtiva vihapuhejahti kiihtyy – Oikeuskansleri kehottaa suomalaisia poistamaan vanhoja kirjoituksiaan.
Jeremia 6:26: "Z-sukupolvi, suvakkien kansa! Kääriydy säkkiin,vieriskele tuhassa; pidä itkiäiset, niinkuin ainokaista poikaa itketään, katkerat valittajaiset menetystä vapaudesta, sillä äkkiarvaamatta käy kimppuumme hävittäjä, ja teiltä kuullaan sen jälkeen vain Öörinää."

Pullanössöt luultavasti eivät ymmärrä sitä, että jos he vaativat toisinajatteljoita tuhoamaan aiemmat kirjoituksensa netistä, niin olisi ihan hyvä, kun nuo lattea litkivät pullanössöt ensin itse kieriskelisivät Senaatintorilla omantunnon tuskissaan ja ripottelisivat tuhkaa päähänsä. Joskin luulen, ettei edes hävyttömin lattea Asematunnelissa litkivä sossun asiakas pysty muistamaan yhtä ainoaa väärää ajatusta, jonka hän on ulostanut joskus aivoistaan ääniaaltojen muodossa.


PS. Taisin yllä sanoa, etten vaadi vääriä mielipiteitä poistettavaksi. Ei ihan ole totta, koska joskus tekisi mieli poistaa maailmasta rauhanuskonnon pyhyys, joka osoittaisi Z-sukupolvelle, mistä väärien ja loukkaavien kirjoitusten polttaminen pitäisi aloittaa.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ei voi käsittää? Miksi oikeuskansleri vaatii vain vielä elävien kirjoissa olevien poistavan väärät mielipiteensä netistä?

Miksi Paavalin tai Muhammedin vääriä mielipiteitä saa pitää pyhinä, mutta minun väärät mielipiteet muka ovat loukkaantumisen väärttejä?

Luulin, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia, niin elävät kuin kuolleetkin? Että myös elävien ajatuksille pitää antaa sama arvo kuin Paavalin tai Muhammedin jutuille?

Mitä sanoo tuohon mielipiteeseen herra oikeuskansleri?