maanantai 15. helmikuuta 2010

Juutalainen iltahuuto

Päivitys, 15.2.2010 klo 19:15
Nyt myös valtakunnan päälehti Hesari julkaisi uutisen juutalaisten maastamuutosta; Ruotsista Israeliin ja muihin turvallisiin maihin.

Mutta yksikään media ei ole kertonut sitä, että nykyinen antisemitismi ei johdu valkoisista, vaan Ruotsiin maahanmuuttaneista pakolaisista. Miksi media ei pysty kertomaan edes noin yksinkertaista totuutta?
Minä ainakaan en kehtaisi puhua mitään tulevista sukupolvista, enkä katsoa heitä sieluni silmillä suoraan silmiin tässä tilanteessa, missä suurin osa kansasta on täydellisen hysteerisiä pelätessään leimautuvansa rasisteiksi. Uskallatko sinä katsoa silmiin suomalaisia viidenkymmen vuoden päähän, missä heiltä on viety kaikki se pois, jonka vanhenpamme meille jättivät?
HS: Väkivallan pelko ajaa juutalaisia pois Malmöstä

Nelonen: Lisääntynyt uhkailu ajaa juutalaisia pois Malmöstä
Malmöstä halutaan tehdä juutalaisista vapaa alue. Olisikohan sen syynä likinäköisten ruotsalaisten poliitikkojen kahnaus Israelin kanssa palestiinalaiskysymyksestä.


Ehkäpä Palestiina on Ruotsille kivi kengässä, jonka poistamiseksi ruotsalaiset ovat avanneet rajansa muslimeille? Ruotsalaisia (kuten kaikkia muitakin länsimaita) vaivaa sääli. Säälivät ruotsalaiset eivät pysty näkemään islamin todellisuutta. Juutalaiset sen ovat nähneet ja siksi juutalaisilta ei heru sääliä muslimeja kohtaan.

Sääli muslimeja kohtaan ilmenee ruotsalaisissa piilovihana juutalaisia kohtaan. Säälin ja vihan aiheuttama tunteiden sekasoppa saa ruotsalaiset tuottamaan maahan suurin määrin muslimeja -- joille annetaan suhteellisen vapaat kädet hoitaa ruotsalaisia vaivaava juutalaisongelma pois pilaamasta heidän arkeaan.

Juutalaisten tilalle ruotsalaiset saavat aidon Lähi-Palestiinan; Lähi-Itä on muuttanut Ruotsiin. Mutta Ruotsalaisetkaan eivät pysty muuttamaan muslimien asennetta, vaan kun muslimit ovat ensin hoitaneet juutalaiset pois, sen jälkeen lähtövuoron saavat ruotsalaiset.

Youtube 14. 2. 2010: Sweden 2010 - Silent Exodus - Half of all Jews have already left Malmoe:


Monet juutalaisten tavat ovat todella inhottavia. Juutalaiset eivät juurikaan kunnioita naisia kovinkaan kummoisemmin kuin muslimit, vaikkakin se on pikku hiljaa parantunut sitten Jeesuksen päivien. 2000 vuotta ja edelleen juutalaiset julistavat, ettei naiset olla synagoogassakaan yhdessä miesten kanssa.

Juutalaiset ovat kuitenkin tuhansia vuosia kehityksessä edellä muslimeja; juutalaiset olivat muslimien tasolla siihen aikaan, kun he olivat päässeet palaamaan Babyloniasta... Sitä vastoin muslimit ovat vasta päässeet toiselle vuosituhannelle; heiltä kuluu vielä ainakin 3000 vuotta saavuttaa juutalaisten nykyinen henkinen taso. Sitä ennen tietysti muslimimaailmaan pitää syntyä joku uusi profeetta, joka luo heille Uutta Testamenttia vastaavan päivityksen Koraaniin.

Antiikin Rooman virheet toistuvat nykyajassa; kun hallintovastuun saavat pyrkyrit ja kaikenmaailman ahneet, niin heidän ainoa politiikkansa on älykkäiden ihmisten vaientaminen. Kaikkina aikoina tyhmät ovat vainonneet älykkäitä.

Nykyinen demokratia vaatisi ehdottomasti sen kehittämistä siten, ettei keskinkertaisuuksilla ja tyhmillä olisi mahdollisuuksia päästä hallitsemaan. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus on aikansa elänyt.

Nykyinen vaalitapa saa aikaan vaan yhä enemmän sekasortoa, koska valtaan pääsee vain tyhmiä ja pelkureita, jotka ensisijassa haluavat ajamaan vain omia etuisuuksiaan. Poliitikot tekevät koko ajan vääriä päätöksiä, eikä poliitikoilla ole minkäänlaista rohkeutta korjata niitä. Ainoa, mihin he kykevät huomatessaan, ettei jokin laki toimi, on asettaa työryhmiä tai komiteoita miettimään asiaa vuosikausiksi suurella palkalla ja tuloksena on nolla, koska nollat eivät saa mitään aikaan.

Kun demokratia oli uusi, niin se nosti Euroopan uudelle sivistystasolle.
Kun demokratiaa ei kehitetä edelleen, niin vanha ja vanuttunut demokratia tulee olemaan Euroopan tuho.
Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus tuottaa haisevaa politiikkaa

HS: Kysely: Brittien asenteet raiskattua kohtaan koventuneet

Iltalehti: Juhani Suomi ruttaa ministereitä: Stubb:kaan ei tee läksyjään

Uusi Suomi: Nyt ryöpytetään ministereitä – asialla Juhani Suomi

Verkkouutiset: Juutalaisia muuttaa pois Malmöstä antisemitismin takia

Youtube: Muslim Racism in Norway (Part 1)
Youtube: Muslim Racism in Norway (Part 2)

Snaphanen (Google translate): This is no threat, it is a warning

Vartti.fi Keskiuusimaa: Miksi maahanmuuton kustannuksia piilotellaan?

Ei kommentteja: