sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Tuleva vaalivilppi

Kehitysmaan eräs tunnusmerkki on epärehelliset vaalit. Vaalivilppi leimaa kehitysmaissa suoritettavia vaaleja. Kehitysmaiden ihmiset eivät yksinkertaisesti siedä tappiota. Voittaminen ja vihollisen alistaminen on kehitysmaissa kunniakysymys.

Oikeastaan on surullista, kun ihmisen sanotaan pitävän kiinni kunniastaan silloin, kun hän tekee vilppiä tai jopa vahingoittaa kunnian nimissä jopa lähimmäisiään. Kunnian sijasta pitäisi puhua häpeästä.

Kehitysmaiden ihmiset eivät siedä sitä, että he tuntevat häpeää. Häpeää tunteva yrittää päästä eroon häpeän tunteesta. Mikä olisikaan parempi keino harhauttaa itsensä, kuin puhua häpeän sijaan kunniasta! Häpeän kääntäminen kunniaksi on häpeävän ihmisen suorittama näpsäkkä psykologinen torjuntakeino.

Psykologinen torjunta kohdistuu aina omiin tunteisiin. Niinpä häpeävä ihminen kieltää olevansa häpeissään. Kunniakulttuurin maissa jo pienille poikalapsille opetetaan, että häpeän tunne on oikeasti kunnian loukkausta, joka vaatii aina veren vuodatusta (ruoskintaa, kivitystä, elävältä hautaamista, vaalivilppiä jms). Niinpä tänne tulevat maahanmuuttajat eivät enää osaa hävetä, koska he luulevat, että sen tunteen vallassa olijat ovat kunnian loukkauksen alaisia!

Maahanmuuttajien häpeämättömyys ilmenee sitten esim siten, että maahanmuuttajat ylenkatsovat naisia ja naisten töitöä, kuten oman petin petaamista tai oman klosetin puhdistusta. Häpemättömät, eli kunnian loukkauksen alaiset eivät siten myöskään tunne mitään omantunnon tuskia siitä, että he ottavat kaikki irti, mitä maahanmuuttajien avustavat heille ikinä keksivät tarjota; hehän vain tuntevat kunnianloukkausta, jos heille joku jotakin huomauttaa, ja pitävät katseen maahan luotuina.

Häpeävä ihminen ei pysty katsomaan toisia silmiin. Kun toinen ei pysty katsomaan toista silmiin, niin se ei todellakaan ole kunniakysymys, vaan pelkkää puhdasta häpeämistä.

Vaalien vilpillisyyden lisäksi nyt me tiedämme kehitysmaan toisenkin tunnusmerkin; häpeän, joka ilmenee pelkona katsoa toista silmiin. Katsokaa vaikka rikollisia, miten he peittävät jopa päänsä häpeissään (HUOMIO! Jos ihminen ei peitä päätään oikeudessa, niin silloin tuomareiden on syytä olla erityisen tarkkaavaisia todisteita tutkiessaan).

Suomeen on tullut kymmenin tuhansin ihmisiä kehitysmaista. Hyvin suuri osa heistä ei pysty katsomaan suomalaista silmiin, vaikka heitä ei ole vielä syytettykään mistään! Miksi? Koska kehitysmaan kansalaiseksi kasvaminen kasvattaa ihmisen häpeän kulttuuriin, ja häpeän peittämisen seurauksena syntyneisiin uskomuksiin, joista ihminen ei pääse eroon täälläkään.
Ja suuri osa maahan muuttaneista aikuisikäisistä on osallistunut synnyinmaassaaan vilpillisiin vaaleihin!

ENNUSTUS!
Täten ryhdyn profeetaksi; ennustan, että Suomessa aletaan harrastaa vaalivilppiä, koska maahanmuuttajat eivät kestäisi sitä häpeää, jonka aiheuttaa heidän omat kuvitelmat vaaleissa häviämisestä. Maahanmuuttajien vilpillisyys tarttuu myös valtaväestöön ja sekin alkaa harrastaa vaalivilppiä, koska valtaväestö alkaa luoda realistisia uhkakuvia, että maahanmuuttajat voivat saada vaalien kautta aikaan kehityksen taantumista, eikä pelkkä demokratia enää siinä vaiheessa toimi hyvinvoinnin puolustajana.
Kehitysmaaksi taantumisen pelko tulee saamaan tulevaisuudessa todella kummallisia ilmentymiä, joista vaalivilppi ei ole niistä kaikkein kamalampia.

Laajan maahanmuuton ja sen aiheuttamien ongelmien seurauksena Ruotsissa onkin jo syntynyt oikeistoon pelkoa siitä, että Ruotsi muuttuu islamistiseksi. Vaalivilpin alkaminen oikeistosta on juuri ennustetun kaltainen tilanne. HS: Kokoomuspoliitikkoja epäillään äänten ostamisesta Ruotsissa

Kun Suomeenkin saadaan eläkepommilla uhkailun ja työttömyyspelkoja lietsovien poliitikkojen toiminnan tuloksena yli kymmenen prosentin maahanmuuttajapopulaatio, niin silloin täälläkin aletaan pikkuhiljaa miettimään, miten saadaan lainsäädäntä pidettyä suomalaisten käsissä. Ja monet tulevat siihen ajatukseen, että pitäisikö tässä alkaa harrastamaan kehitysmaan kaltaista vaalitoimintaa.

Suomen lakikokoelmasta ei tule olemaan apua, kun suuri maahanmuuttaja väestö alkaa toimimaan häpeän kultturiin kasvamillaan opeilla. Poliitikot tosin julistavat, että kun ihminen ylittää rajan ja tulee Suomen puolelle, niin se rajanylitys poistaa maahantulijasta kulttuurinsa huonot puolet ja tulija tuo vain rikkautta uuteen kotimaahansa.

Euroopassa kuitenkin leviävät no-go-alueet kuin myrskytuulen riepottama tulipalo. Niillä alueilla uudessa kotimaassaan syntyvät poikalapsetkin saavat vanhan kotimaansa tapakasvatuksen. Huomio!
Jos Suomi palauttaa kaikki ne vanhemmat takaisin lähtömaahansa, jotka ovat lähettäneet lapsensa kasvamaan muslimiutta kotimaahansa, niin silloin maahanmuuttajaväestölle ei jää muuta keinoa kuin perustaa Suomeen myös No-Go-Alueita, jotta muslimien lapsista kasvaisi muslimeja!

No Go Zones! Pistä käsite mieleen, koska media ei vielä uskalla puhua niistä, sillä myös media haluaa Suomeen suunnattoman määrän maahantulijoita -- koska median omistajat ovat poliitikkojen ja muiden rikkaiden illallistuttuja.

Vähemmistövaltuutetut ja naiskansanedustajat voisivat tehdä vierailun pakolaiskeskuksiin ja tervehtiä maahanmuuttajamiehiä oikein kädestä pitäen ja silmiin katsoen, koska me olemme sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan.

PS. Islamilaistuneessa Suomessa ei tulla suvaitsemaan vähemmistövaltuutettuja.

The New York Times: More Dutch Plan to Emigrate as Muslim Influx Tips Scales

Telegraph: WITH LEGAL Number who say they are 'white British' in decline

en.wikipedia: White flight
in Sweden have followed the same pattern as white flight elsewere. The triggering event was massimmigration starting in the 1990s. Especially in larger cities the white flight is more obvious in suburbal areas. In particular the third largest city of Malmoe, the white flight problem is the most obvious. Infamous suburbs in Malmö, such as Rosengård has as much as 86% immigrants[51] and percentage gets higher with the descendents of immigrants, mostly originating from the Middle East/North Africa.

Miksi suomalainen media on hiljaa valkoisten poismuutosta? Vasta sittenkö alatte parkumaan asiasta, kun suomalaisia alkaa muuttaa maasta enemmän kuin niitä heille syntyy?

Stockholm News: Is there a need for international observers at the Swedish election?

Iltalehti: Siirtolaisvastainen puolue kiilaamassa Ruotsin valtiopäiville - > Poliitikoiden mukaan olisi pitänyt käydä päinvastoin?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anna vinkki laittomaksi epäilemästäsi materiaalista Internetissä

Anonyymi kirjoitti...

Sinenmaan kirjoitukset ovat vahvoja, mutta tuskin tuo on tarpeellista, Anonyymi.

sinenmaa kirjoitti...

En ole valehdellut täällä sanaakaan. En myöskään halua millään tavoin ali- tai yliarvioida nykyistä maailmantilannetta. Ihmiskunta on nyt kirjoitetun historiansa suurimmassa kriisissä: Väestön mieletön lisääntyminen, luonnon tuhoutuminen, vesien likaantuminen, kasvihuone (vaikka jotkut haluavatkin sen kieltää) -- ja täysin hallitsematon muuttoaalto, missä jotkut tahot omien etujen ajamiseksi vaativat rajojen täydellistä avaamista (jopa 2 miljoonan ihmisen ottamista Suomeen tuosta noin vain... Miten sen väen eläköityminen sitten hoidettaisiin?)

Kaikki perustelut nykyiselle maahanmuutolle ovat täysin kestämättömiä: Me emme ole olleet koskaan emmekä ole nytkään mitään velkaa menneistä muille; Suomi nousi ihan itse suosta suomalaisin voimin, joista vähäisin ei ollut se, kun meidän piti sotakorvauksia varten rakentaa tehtaat ja laitteet...

Kaikilla kehitysmailla on suunnattoman paljon paremmat edellytykset kehittyä; He ovat jopas saaneet satoja miljardeja apua ja heidän maansa ovat luonnonvaroiltaan rikkaita, mutta miksi he eivät ole pystyneet itse auttamaan itseään? Sekö on rasismia sanoa, että siihen on syynä heidän (heimo)kulttuurinsa, uskontonsa?

Eivät savolaisetkaan ole satoihin vuosiin enää sotineet hämäläisiä vastaan, jos ovat koskaan niin edes tehneet.

Suomelta kiellettiin apu silloin, kun Suomi sitä tarvitsi; me teimme tämän hyvinvoinnin ihan itse!

Myöskin puheet suomalaisen geeniperimän parantamisesta maahanmuuttajien avulla kuulostaa lähinnä natsien harjoittamalta eugeniikalta; Miten kummassa evoluutio voi olla niin nopeaa, että jo parissa sadassa vuodessa meidän geenimme olisi sukurasitteen läpitunkema, kun otetaan huomioon, että olemme tulleet tänne idästä, etelästä ja lännestä?

On niin täydellisen väärin tulevia sukupolvia kohtaan tuoda tänne täysin erilaisen kulttuurin ihmisiä, joilla ei ole koskaan ollut pienintäkään aietta sopeutua meidän kulttuuriin. Se huomataan jo täältäkin, mutta ennen kaikkea kaikista niistä maista, jonne on jo päässyt muslimeja; kaikkialta kuuluu yhä kamalampia tarinoita, mitä tapahtuu, kun kaksi erilaista kulttuuria kohtaan, missä vastaanotettu kulttuuri ei kunnioita pätkääkään vastaanottavaa kulttuuria..

En ole edes linkittänyt kaikkea, ja nekin linkit, jotka olen tänne laittanut, kyllä selvästi todistavat, missä mennään.
Jo nyt Suomessa alkaa olla enemmän maahanmuuttajia suhteessa väkilukuun kuin monessa muussa Euroopan maassa!
Jos joku edelleen haluaa lisää maahanmuuttajia (jotka kulttuurisesti ilmaisevat olevansa meitä parempia), niin olkaa myös maksajan roolissa, mutta luultavasti yksikään maahanmuuttoa haluava ei pysty maksamaan sen todellista hintaa.

Omalla nimellä kirjoitan. Pyydän myös jokaista toista kirjoittamaan omalla.
Minulla on sentään omakohtaisia kokemuksia julkisenvallan mielivallasta yksilöä kohtaan. Joten ymmärrän ehkäpä senkin, ettei julkinen valta ole kovinkaan kiinnostunut logiikasta muissakaan asioissa.

Eihän julkinen valta pysty kohtelemaan edes suomalaisia oikeudessa tasa-arvoisesti, eikä julkinen valta pysty edes sitä tilannetta korjaamaan, vaan asettaa vain työryhmiä ja komiteoita sitä miettimään.

Demokratiamme on kriisissä, josta johtuu myös äänestysinnon laantuminen. Maahanmuuttoa ei voi rehellisesti puolustaa nykyisellä halvaantuneella demokratialla, joka pystyy tekemään vain virhepäätöksiä, eikä korjaamaan niistä mitään;
ei ole oikein, että ollaan samaa mieltä kritiikittömien poliitikkojen kanssa vain siksi, että he ovat poliitikkoja, halvaantuneen demokratian poliitikkoja.