lauantai 13. helmikuuta 2010

Suomi on syyllinen

HS, pääkirjoitussivu, Vieraskynä 14.2. 2010:
Venäjä pitää kiinni vanhoista viholliskuvista

Venäjän tuoreessa sotilasdoktriinissa pidetään kaikkein tärkeimpänä uhkatekijänä Naton laajenemista.


Suomi pelasti Euroopan (sairaalta) kommunismilta. Neuvostoliitto joutui sitomaan Suomea vastaan käytävään sotaansa paljon voimaa, joka hukkui lopulta Karjalaan. Se voima olisi riittänyt etelämpänä viemään Neuvostoliiton pidemmälle länteen...

Neuvostoliiton hajottua Baltian maat pystyivät ilman kummoistakaan Venäjän vastarintaa liittymään Natoon. Myös Suomen olisi pitänyt silloin liittyä.

Jos Suomi olisi ollut Viron tavoin nyt jo lähes parikymmentä vuotta Natossa, niin Venäjän asenne Natoon olisi nyt kokonaan toinen. Venäjä olisi helposti oppinut Nato-Suomesta, ettei Nato ole sille uhka. Voidaan jopa ajatella, että Venäjä olisi tullut Suomen perästä Natoon. Mielelläänhän ne sieltä päin saunaankin tulevat.

Minkä kauhean teon Suomen poliitikot tekivätkään maailmalle, kun eivät pystyneet hyödyntämään historiallista tilannetta! Nykyinen vaikea tilanne kaiken aikaa lisääntyvänä asevarusteluna on täysin Suomen konsensuspolitiikan vika. Jos Eurooppaan vielä syntyy konflikti, niin sen juuret ovat suomalaisten poliitikkojen saamattomuudessa.
Poliitikoiden harteille voi ja pitää kasata riittävästi syyllisyyttä, koska vastuuta he eivät pysty kantamaan.

Suomalaiset poliitikot eivät pysty tekemään päätöksiä silloin, kun on päätöksien aika. Nytkin lähes hallitsematon maahanmuutto alkaa saada yhä vaarallisempia piirteitä, kun otetaan huomioon, mitä vastaava kehitys on tehnyt muille Euroopan maille.

Suomen passiivinen käytös ilmentyy tulevaisuudessa kolmantena maailmansotana. Jotta se voitaisiin vielä välttää, niin nyt alkaa olla viimeinen tilaisuus liittyä Natoon.

Samoin Eurooppa säästyisi islamilaistumiselta, jos vain Suomen poliitikot patoaisivat välittömästi maahanmuuton tulvan. Ei voi olla minkään kansainvälisen oikeuden mukaista, että Suomeen ja siten Eurooppaan voidaan tulla väärennetyin paperein.

Kunpa vain edes jotakin Euroopasta alkaisi löytyä poliittista vastuunkantoa. Suomella on erityinen vastuu maahanmuuton patoamisetsa, koska Suomi on syypää nykyiseen maailmanpoliittiseen tilanteeseen, joka näyttää päivä päivältä kulkevan kohden sitä latua, jonka on jo nähty johtavan maailman paloon.

Herätkää, poliitikot. Alkakaa lopultakin olemaan aktiivisia. Ottakaa historiasta oppia; hyödyntäkää jokainen tilaisuus yhdentyä, joka teille annetaan. Suomen on jälleen pelastettava Eurooppa ja sitä myötä koko maailma! Katukaa, suomen poliitikot, ja ottakaa Nato vastaan.
Aamulehti 13.2. 2010: Pääkirjoitukset Poliitikot ulos kaapista

Jos ette ota Natoa, niin lopettakaa edes ottamasta kolmatta maailmaa Suomeen.
Huomatkaa poliitikot, että teidän seinillä on maailmankartta, mikä vääristää Suomen pinta-alan turhan isoksi. Meillä ei ole tilaa yhtään enemmälle porukalle; Susillekin pitäisi jättää muutama eekkeri! Koko maailmassa ei ole enää tilaa yhtään suuremmalle väkimäärälle!

Meillä ei myöskään ole varaa epäyhtenäiseen hallintoon; meidän kohtalona on luoda yksi yhteinen maailman hallitus, eikä siihen ole mahdollisuuksia, jos sallimme muslimien asuvan no-go-alueilla! Edes Suomen alueen hallinto ei voi säilyä yhtenäisenä lisääntyvän maahanmuuton seurauksena:

Homma-forum: 751 no-go aluetta jo Ranskassa

Gates of Vienna: Children in Vollsmose taught to hate the police

Gates of Vienna: In enemy territory

Pi-news: Duisburg – No-Go-Area für Deutsche?

Ei kommentteja: