maanantai 22. helmikuuta 2010

Edward Dutton oli vauvana altruistinen

Palaan vielä tuohon Edward Duttoniin ja hänen väitteisiin, että suomalaiset ovat geneettisesti väkivaltaisia.

Kun Tatu Vanhanen ja Richard Lynn julkaisivat kirjansa kansojen älykkyydestä, niin he ovat löytäneet tutkimuksilleen tukea muista tieteistä, kuten PISA-tutkimuksesta, joka on yhtenevä Vanhasen ja Lynin julkaisujen kanssa. Älyllisesti laiskat poliitikot ovat kykenemättömiä ajattelemaan, mikä suuri merkitys Lynnin ja Vanhasen poikkitieteellisyydestä on.

Niiden on aika mahdotonta löytää väitteilleen tukea muista tieteistä, jotka väittävät (lähinnä omiin korvasyihinsä perustuen), että ihmisen väkivalta on geneettistä. Edward Dutton ei voi toivoakaan tekevänsä poikkitieteellisyyttä. Jos tutkijan tieteellisyys ei voi ylittää tieteiden välistä rajaa, silloin tutkijan tieteellisyys on huuhaa-tasoa. Tieteen tulee olla yksi kokonaisuus, jokaiseen ihmiselämään intergroitu järkiperäisyys.

Jos väite ihmisen periväkivaltaisuudesta pitäisi paikkansa, niin silloin tutkijoiden olisi ollut täysin mahdotonta havaita, että "Vauvat syntyvät auttavaisina ja ystävällisinä". Vauvat syntyvät ystävällisinä -- ei vihaisina, kuten Edward Dutton kumppaneineen väittää!
The MIT Press: Michael Tomasello; Why We Cooperate (a reading for foreing people)

Huomataan siis triviaalisti, että Edward Dutton kumppaneineen ei voi toivoakaan pääsevänsä sisään muihin tieteisiin kuin korkeintaan uskontotieteeseen, missä ihmisen perisyntisyys otetaan annettuna.

Edward Duttonin mielipiteet kumpuavat Raamatun viheliäisistä lauseista, jotka ovat aikoinaan luotu ainoastaan pappisvaltaa pönkittämään, joka suoraan periytyi rikkaille; Papit ovat aina kuuluneet eliittiin. Poliitikot ovat nykyajan pappeja, sillä rikkaus on kaikista uskonnoista suurin ja typerin.

Tieteen uusimmat havainnot kumoavat ihmiskunnan mukatotuuksia. Uskonnot joutuvat häpeään, kun tiedemiehet saavat yhä nerokkaimmilla koejärjestelyillä selville ihmispsyyken salaisuuksia. Kaikki uskonnolliset väitteet ihmisestä, hänen väkivaltaisuudestaan ja syntisyydestään ovat jo nyt kaikille järkeville ajattelijoille täyttä puppua.

Jos Edward Dutton olisi edes vähänkään ajatellut itse asioita, hänkin olisi tullut siihen tulokseen, mihin minä tulin jo kauan sitten: Rikkaat ovat yksin syyllisiä kaikkeen väkivaltaan, kaikki pahuus johtuu yksinomaan rikkaista; Rikkaiden mielettömät uskomukset heidän arvostaan ihmiskunnalle on luonut lakisysteemin, joka ajaa jatkuvasti ihmisiä katkeruuteen, epätoivoon, köyhyyteen, huumeisiin, alistuneisuuteen, masennukseen, ja joka saa aikaan kaikki ihmiskuntaa vaivaavat sairaudet.

Ilman rikkaita ihmiskunta olisi jo puhdistanut itsensä heikoista geeneistä, eikä esim meillä enää olisi mitään maahanmuuttoa, pakolaisuutta, koska niiden syy löytyy yksinomaan rikkaista. Suomen kuvalehti: Historioitsija Markku Kuisma finanssikriisistä: Tätä se ahneus teettää:
Professori Markku Kuisman mielestä syypäitä finanssikriisiin ovat itsekkäät oman edun tavoittelijat. ”Jokainen sukupolvi saa näköjään kokea, millaista jälkeä syntyy, kun ahneus ja sivistymättömyys yhdistyvät.”

Keskisuomalainen: Markku Kuisma - Rosvoparonien paluu. Raha ja valta Suomen historiassa

Ajatelkaa itse sitä, kun ihmiskunta on ollut kymmeniä tuhansia vuosia alistettuna sille, että jotkut kuvittelevat, ettei heidän lihaksiaan ole tarkoitttu työntekoon! Rikkailla on köyhien lihakset; köyhillä on rikkaiden aivot. Rikkaat ovat tämän maailman suurimpia loisia, Kaikkein kurjimmat köyhät ovat heitä, joita rahauskonnon sokeat palvojat kutsuvat rikkaiksi.

Pitää olla älyllisesti mielettömän köyhä, kun ei pysty elämään hyvää elämää, vaikka tilillä on rahaa miljoonia.

Verkkouutiset: Eteläitalialaiset ovat vähemmän älykkäitä

Blogini: Onko Edward Dutton rasisti

Iltalehti: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain

YLE, Eurooppalaisia puheenvuoroja; Mies, joka vaihtoi talonsa tulppaaniin

Iltalehti: Kansanedustajat eivät kannattaneet oman palkkansa leikkaamista

Talouselämä: Ihminen ei ikinä opi, Stephen Weir: Maailmanhistorian huonoimmat päätökset.

Taloussanomat: Nordean jättibonukset ovat moraalittomia

HOMMA: IL 2010-02-15 "Näin he tienaavat" eli minne hyväntekeväisyysrahasi menevät

Talouselämä: Korruptio, kartellit ja huijaus kuuluvat Suomeen

Etelä-Saimaa: Maksajalla on oikeus tietää miljoonatuesta

HS: Intian piilaaksot eivät poista köyhyyttä Maassa on enemmän aliravittuja kuin Afrikassa

Urho Kekkonen: Demokratian itsepuolustus, "must read"

Ei kommentteja: