perjantai 12. helmikuuta 2010

Rasistit ovat rikkaita

Taloussanomat: Moni yhtiö palkitsee nyt omistajiaan aiempaa ruhtinaallisemmilla osingoilla – osin tuloksista riippumatta.

Mitä enemmän ihmisellä on varallisuutta sitä myönteisempi hän on maahanmuutolle. Esim Astrid Thors on eduskunnan rikkaimpia, joten siksi hänen on helppoa puhua maahanmuuton puolesta, koska hän ei itse joudu osallistumaan sen kustantamiseen. Samoin Helsingin Sanomat on erittäin maahanmuuttomyönteinen, koska sen omistajakunta voi nyt kuitata miljoonittain kahisevaa, velkarahaa!

Rikkaat tarvitsevat köyhyyttä voidakseen tuntea ylemmyyttä muita kohtaan. Suomalaiset alkoivatkin voida jo kohtalaisen tyydyttävästi, joten rikkaille tuli hysteerinen hätä, mistä saisi Suomeen lisää köyhiä, ettei ne vaan lopu kesken.

Niinpä rikkaat pitivät saunailtaa muutamana työpäivänä. Sen seurauksena Suomen rajat avattiin, eikä rikkaita edes kiinnosta se, millä asiakirjoilla maahanmuuttajat Suomeen tulevat, vaan kaikki maahanmuuttajien paperit kelpaa rikkaille. Koska rikkaiden tarkoituksena ei ollut tuottaa köyhiä ulkomailta, vaan saada syntyperäiset suomalaiset uusköyhiksi.

Rikkaat puolustautuvat, että kyllähän suomalaisetkin voisivat saada yhtä hyvin rahaa valtion kassasta, mutta se on ainoastaan rikkaiden harrastaman eriarvoistamisen peittelemistä, koska jokainen tajuaa, ettei julkinen hallinto tarjoa suomalaisille mitään apua sosiaalitukiverkkoviidakossa.

Astrid Thors jopa etsii itse laista kaikki kohdat, joiden perusteella maksaa maahanmuuttajille avustuksia -- mutta samaa harrasta palvelusta hän ei totisesti tee perussuomalaisille. Miksi? Koska rikkaiden toimenkuvaan kuuluu ihmisten eriarvoistaminen, eli rasismi. Muutoinhan rikkaat eivät voisi rikastua, jos esim poliitikot eivät tuottaisi työkseen Suomeen köyhyyttä. Poliitikot kohtelevat suomalaisia rasistisesti!

Poliitikot voivat tehdä työtä rikkaiden hyväksi JOKO suoraan TAI epäsuoraan; molemmat tavat ovat työtä köyhyyden hyväksi, köyhyyden ylläpitämiseksi.

Köyhyyden lisääminen esim maahanmuutolla on epäsuoraa rikkaiden hyysäämistä. Median sirkuspellejutuilla apatian valtaan saatettu keskiluokka ei vaan tajua, miten systeemi on hyvä siinäkin vain rikkaita kohtaan, vaikka se välillisesti näyttääkin hyödyttävän ainoastaan maahanmuuttajia. Politiikka: Hajoita, hallitse ja kerää rahat!

Ei niitä maahanmuttajia ollut koskaan tarkoitettu mitään muuta tarvetta varten kuin saattamaan suomalaiset takaisin köyhyyteen. Kun suomalaiset ovat köyhdytetty; kun rikkaat ovat imeneet Suomen kuiviin, niin sitten vasta maahanmuuttajatkin saavat kokea elämän realiteetit.

Maahanmuuttajatkin saadaan paremmin töihin vasta sitten, kun valtiolla ei ole enää pelivaraa hankkia maahanmuuttajia varten valtion velkaa. Ja sehän oli rikkaiden tarkoituskin, ihmisten pitäminen halpatyövoimana, joka on syvällisempää rasismia kuin maahanmuuttajien kritisointi.

Kaikki tuo ei hetkauta yhden yhtäkään rikasta. Yksikään poliitikko (muista rikkaista puhumattakaan) ei koskaan tule vapaaehtoisesti luopumaan yhtään mistään. Rikkaiden on erittäin helppoa puolustaa maahanmuutoa, sillä he eivät itse koskaan osallistu sen kustannuksiin. Rasistisuus (ihmisten epäarvoistaminen) on ainoastaan rikkaiden ominaisuus.

Ei kommentteja: