sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Suomalaisuuden alasajo

Suomalaisia ei enää matalapalkkaiset työt kiinnosta. Miksi? Koska poliitikot julistavat, miten hyviä maahanmuuttajat ovat. Poliitikot ovat propagoineet maahanmuuttajien olevan hyvää työvoimaa matalapalkkaisiin töihin; siivoojiksi, bussikuskeiksi, perushoitajiksi, vanhustenhoitajiksi...

Suomalaisia on työttöminä satoja tuhansia. Eläkeikääkin pitäisi nostaa. Nuorisotyöttömyys on huipussaan. Silti poliitikot hehkuttavat, että tänne pitää saada lisää maahanmuuttajia, koska täällä on joku salainen työvoimapula. Jotakin on pahasti nyrjähtänyt päättäjien kalloissa, kun he vaativat Suomeen jatkuvasti lisää työttömiä.

Yksi syy nyrjähdykseen siihen on siinä, että tietyt tahot hyötyvät maahanmuuttajista; On monia yhdistyksiä, joiden rahoitus riippuu maahanmuuttajien hyysäämisestä. Samoin koulutuslaitokset saavat sitä enemmän valtion avustuksia mitä enemmän he haalivat maahanmuuttajia tiloihinsa. Eikä noilta tahoilta voida vaatia globaalia ajattelua, koska muutoin heidän pitäisi ajatella suomalaisten etuja.

Sitten on erikseen mainittava, että poliitikot kokevat saavansa äänestäjiltä lisäpisteitä mitä enemmän he hehkuttavat maahanmuuttoa. Poliitikkojen ensisijainen motiivi maahanmuutolle on äänestäjiensä miellyttäminen jatkokautta ajatellen ja puolueen kannatuslukujen korottaminen. Poliitikoille pitäisi sallia vain yksi kausi, niin loppuisi tuollainen iljettävä äänestäjien huoraaminen.

Suomalaisille saarnataan valtion, kuntien, kirkon, puolueiden, yritysten ja yhdistysten ilosanomaa monikulttuurisuudesta, joka perustuu pelkästään noiden tahojen itsekeskeisyydelle, joka taasen perustuu hysteeriseen pelkoon rahasta ja kannatusluvuista.

Kaikki tuo vaikuttaa suomalaisten asenteisiin; Suomalaiset ovat oppineet, että Suomessa on maahanmuuttajien työvoimareservi, joka on tuotu maahan korvaamaan suomalaisten työt; Puhe halpatyövoimasta ja maahanmuuttajista aiheuttaa suomalaisten työttömyyden. Suomalaiset ovat sisäistäneet poliitikkojen idean halpatyövoimasta täysin oikein; Hoitakoonsa maahanmuuttajat matalapalkkaiset työt.

Olisi ollut ihan suotavaa, että poliitikot konsultoisivat ensin psykologeja ennen kuin alkavat vaatia Suomeen lisää työvoimaa. Sillä suomalaisten haluttomuus työllistyä matalapalkkaisiin töihin johtuu juurikin psykologisista tekijöistä, jotka ovat poliitikkojen aiheuttamia.

Yhtä aikaa suomalaisten työttömyyslukujen kanssa on tapahtunut muutakin. On saatu aikaan tehotalous, jonka nimissä poliitikot vaativat matalapalkka-aloille lisää tehokkuutta, joka merkitsee lisää irtisanomisia. Vanhusten hoitajien, opettajien, sairaalatyöntekijöiden ja lasten hoitajien määrää on radikaalisti pudotettu tehokkuuden nimissä.

Miksi poliitikot eivät vaadi tehokkuutta ensin hallintoon? Julkishallinto vain paisuu ja poliitikot keksivät koko ajan lisää virkoja, joilla he työllistävät kivasti jo Amerikan serkkunsakin.

Meillä on menossa koko ajan poliitikkojen suorittama kuilun kaivuu; poliitikot vähentävät matalapalkkatyötä, höyläävät keskiluokkaa ja ottavat koko ajan huono-osaisilta pois - ja siirtävät kaikki ne rikkaille.

Kpl 11. Rikkaiden rikastuminen saa aikaan köyhyyttä. Köyhyyteen ei ole mitään muuta syytä kuin rikkaiden jatkuva rikastuminen. Ja koska poliitikot katsovat, että heidän pitää kuulua rikkaisiin (koska muutoin kuulemma poliitikko ei voisi ajatella hyviä ajatuksia), niin siitä huomataan, että se on valtio, joka toimii markkinavoimana.

Valtio on rikkaiden yksityinen etujärjestö, jonka viritinosana on lainsäädäntä.
Nykyisellään valtio on jo niin hyvin optimoitu rikkaita varten, että poliitikkojen ei enää tarvitse tehdä mitään yhteiskunnan hyväksi, koska koko yhteiskunta on orjuutettu tuottamaan hyvää muutamille surkimuksille.

Sauli Niinistö yritti herätellä poliitikkoja toimimaan ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Hän otaksui, että poliitikot ovat haluttomia tekemään todellisia ratkaisuja, koska vaalit ovat vasta puolentoistavuoden kuluttua, joten Niinistön ajattelua seuraten poliitikot mukamas munaisivat kannatusluvut, jos he nyt vaikkapa rajoittaisivat maahanmuuttoa tai jopa vähentäisivät omia etuoikeuksiaan. Hertteleeri sentään.

Asia on niin, että poliitikot ovat jo tehneet tällä vaalikaudelle kaiken sen, minkä he uskalsivat tehdä rikkaiden hyväksi. Poliitikoilla ei ole koskaan ollut edes mielessä sellaista, että he tekisivät jotakin yhteiskunnan hyväksi; poliitikkojen ajatuksena on, että yhteiskunta on heitä varten: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain

Poliitikot ovat yhteiskunnan loisia, joiden tärkein tehtävä on kupata suomalaisia vaalikausittain juuri sen verran, että puolueuskovaiset eivät epäile paljoa. Se on juuri sitä valtion optimointia rikkaita varten; että mennään koko ajan heikoilla jäillä...

Poliitikot ovat todellakin kuin kakaroita heikoilla jäillä; Poliittinen toiminta ei ole riskinottoa, vaan se on järjetöntä uhkarohkeutta, joka ei millään tavoin liity rohkeuteen tai älykkääseen toimintaan. Poliitikot nuoleskelevat muita rikkaita ja toivovat koko ajan, että jää ei pettäisi, Että kansa ei huomaisi, kun poliitikko kuppaa kansaa, kun poliitikko järjestää kavereilleen kaikkea kivaa,...

Poliitikkojen järjenjuoksun täydellinen tyoperyys paljastuu siitäkin, että he ovat koko ajan vaatimassa Suomeen uutta suurta ikäluokkaa. Tällä kertaa sen muodostaisivat kouluttamattomat maahanmuuttajat. Edellinen suuri ikäluokka hoidettiin olemattomin sosiaalikustannuksin. Nykyinen on tuotu tänne vain elätiksi.
Onko kukaan etuoikeutettu koskaan ajatellut, että maahanmuuttajatkin vanhenevat? Millä sitten hoidetaan tänne tulleiden kymmenien tuhansien ikäluokkansa ylimääräisten ihmisten vanhuuspalvelut?

Minkälainen tulva maahanmuuttajia pitäisi tuottaa tänne kolmen-neljänkymmen vuoden kuluttua, kun tänne on näinä vuosina tuotettu jo edellistä suurta ikäluokkaa vastaava määrä ihmisiä? Vai onko niin ihan ajateltu, että tästä eteen päin Suomeen tuodaan jatkuvasti joka vuosi kymmenin tuhansin maahanmuuttajia, jotta ei pääse syntymään uutta suurta ikäluokkaa? Hamaan ikuisuuteen astiko?

Onko yksikään poliitikko kuullut ihmiskunnan väkimäärän lisääntymisestä? Se ei siis ole poliitikoille mikään ongelma, että ihmisiä on jo nyt enemmän kuin tarpeeksi?

Huomatkaa, miten poliitikot eivät ole lainkaan ajatelleet, miten maahanmuuttajien tulva työllistetään, koska nykyiselläänkin politikot tekevät kaikkensa, jotta suomalaisista voitaisiin tehotalouden nimissä ottaa kaikki irti, eli lisätä suomalaisten työttömyyttä?

Tehotalous ja maahanmuutto on yhdistelmä, joka ennemmin tai myöhemmin johtaa äärimmäiseen hätään. Ainoa keino, jolla poliitikot voisivat estää ihmisten syrjäytyminen ja köyhtymisen ja radikalisoituminen on siinä, että poliitikot alkavat jo tänään tehostaa hallintoa.

Ensimmäiseksi poliitikot voisivat alkaa politikoimaan minimipalkalla. Sitten katsotaan, millaisella minimipalkalla poliitikko pystyy itse elämään, jolloin se sama kelpaisi varmasti muillekin. Esimerkkinä minimipalkasta käyköön se, että puolet maailman väestöstä on niin kekseliäistä ja viisasta, että he pystyvät hyvin elämään dollarilla päivässä.

Hyväpalkkaisethan ovat tutkimuksien mukaan tyytymättömimpiä palkkoihinsa. Koska tutkijat ovat poliitikkojen palkkaamia, niin luulisi, että poliitikot ottaisivat päätöksissään huomioon tutkijoiden johtopäätökset, koska muutoin tulee mieleen, että tutkijat ovat vain hyväpalkkaisia valtion suojatyöntekijöitä, jotka vain tuottavat paperiroskaa: Hyväpalkkaiset tyytymättömimpiä palkkaansa

Tutkimuksiin nojaten ainoa keino, jolla poliitikot voisivat tyydyttää itsensä, on omien etuoikeuksien, palkkojen, palkkioiden ja matkojen radikaali vähentäminen. Jäähän teille vielä ilmaiset asunnot ja ilmainen sähkö, jonka sähkönsiirtomaksuista ei tarvitse murhetta kantaa, eikä siten puuttua mitenkään kartelleihin, vaan jättää nekin markkinavoimien haltuun (kpl 11).

PS. Oli se kivaa huomata, että maahanmuuttajien saaminen päiväksi lumitöihin oli etusivun juttu. Mitenköhän he suostuisivat vielä menemään töihin kroonikkosairaalaan tai vanhustenkotiin? Vai missä vaiheessa maahanmuuttajia pitää alkaa työllistää? Laitetaan ensin suomalaiset (tehotalouden nimissä) työttömyyskortistoon ja eläkkeelle, että saadaan maahanmuuttajille muutakin työtä kuin lumen luontia. Maahanmuuttajia kohtaan ei voikaan harjoittaa tehotaloutta, vaan ainoastaan suomalaisilta voi vaatia tehokkuuta, eli köyhyyttä. Katsokaa vaikka MOT-ohjelma 8.helmikuuta.

Blogi: Poliitikkona palkan takia

Sinenmaa: Epätäydellinen palkkapolitiikka
Sinenmaa: Rikkaat heikoilla jäillä

Uusi Suomi: Suomessa voittaja on nyt se ”jolla jo on”
Talouselämä: Korruptio, kartellit ja huijaus kuuluvat Suomeen

Lehti: Somalialainen paljastaa huijauksen
Hirvasnoro: Kasvoton pääoma myllertää suomalaista työelämää
Sotkamo-lehti: Pakoloiset

PhysOrg: Valta turmee poliitikot

1 kommentti:

siisteys ja suhteus, kirjoitti...

Jokaiselle Ihmiselle tekisi hyvää olla matalapalkkainen ainakin kolmen vuoden ajan ja mieluiten vielä maahanmuuttajana.