maanantai 8. helmikuuta 2010

Hyvinvointivaltion hintalappu

Valtio ei voi muuttaa suuntaa. Valtion tärkein tehtävä on rikkaiden hyysääminen. Kansalaiset eivät merkitse valtiolle mitään. Valtio huolehtii kansasta vain sen verran, että kansa pysyy juuri ja juuri rauhallisena; Poliitikot ovat koko ajan heikoilla jäillä.

Kaikki valtiot tulevat tuhoutumaan. Rikkaiden pohjaton ahneus tuhoaa lopulta kaikki. Joka ikinen tietää, ettei kasvua voi tapahtua määrättömästi. Silti poliitikot hyväksyttävät laeilla määrättömän kasvun, elintilan kaventumisen ja luonnon tuhoutumisen, koska poliitikot ovat täysin ymmärtämättömiä, joita ajaa eteen päin ainoastaan oman edun häikäilemätön tavoittele.

Yhden yksikään poliitikko ei ole kyseenalaistanut väestönkasvua politiikassa. Juhlapuheissa kyllä ollaan huolestuneitä, mistä miljardeille ihmisille löytyy elintilaa, ruokaa JA TYÖTÄ!
Poliitikot palkitsevat jälleen itsensä, kun ovat onnistuneet työllistämään suomalaisia jo kymmeniä tuhansia maahamuuttajien hyysäämisellä. Tuhannet Sairaanhoitajat, poliisit, sosiaalitädit, tuomarit, virkamiehet, lääkärit ja rikolliset ja monet muut saavat nyt hienosti elantonsa maahanmuuttajia paapomalla.
Mutta juhlapuheet ja käytäntö ovat kaksi täysin eri asiaa. Yksikään poliitikko ei pysty ideoimaan, miten Suomi ja muu maailma voi elättää 10 miljardia ja pitää heidät mielekkäässä työssä, kun samaan aikaan poliitikot säätävät lakeja, joiden ensisijainen tehtävä on siirtää rikkaille kaikki maat, pellot, vedet -- ja ihmisten työn arvo, eli talot, tehtaat, esineet, ruoka, juoma, vapaa-aika, ...

Nyt meitä on jo seitsemän miljardia. Samaan aikaan merien kalakannat on kalastettu lähes olemattomiin, ja maanviljely on alistettu ylikansallisille yhtöille, joiden pohjaton ahneus saa ne kylvämään maan täyteen myrkkyjä ja geenimuunneltuja kasveja.

Politikot ovat niin typeriä, että he eivät edes ymmärrä, mitä raha on: Web of Debt: EXPLODING THE MYTHS ABOUT MONEY.
Silti he eivät osaa lausua kansalle edes yhden yhtä lausetta ilman, että he hokevat virkettä: Mistä rahat! Poliitikoilla on itsellään tuhottomaasti rahaa, mutta kaikilta muilta poliitikot vaativat rahaa, koska kansan pitäminen niukkuudessa on se ainoa keino, jolla poliitikot voivat käytännössä aktuaalistaa rikkaille tehdyt lait rahan arvoisiksi tuotteiksi -- rikkaita varten.

Suomeen meinasi syntyä rikkautta myöskin keskiluokalle, joten ainoa keino, jolla poliitikot saivat keskiluokan takaisin niukkuuteen, oli monikulttuurisuuden ilosanoman julistus ja sen myötä kouluttamattomien ihmisten täysin järjetön tuonti Suomeen. Niin juuri! Se olisi ollut jotenkuten järkevää, jos Suomi kouluttaisi tänne tulevia ja lähettäisi heidät sitten takaisin rakentamaan omia yhteiskuntiaan!

Nyt poliitikot ovat luoneet Suomeen jälleen sen saman niukkuuden, joka Suomessa oli 1800-luvulla ja sitä ennen. Valtiovalta hallitsee niukkuutta omassa mielipuolisessa yltäkylläisyydessään; niukkuus on ainoa, jota valtiovalta voi tuottaa kansalle, koska mitenkään muutoin poliitikot eivät voisi virroittaa rahavirtoja köyhiltä rikkaille, joka on köyhyyden syy ja sen ylläpitämistä ja ksavattamista.

Tuossa tuli TV1:ltä joku MOT-ohjelma. Tiesin, että se on hyvä. En itse voinut vielä katsoa, koska ei ole televisiota, mutta huomenna katson sen uusintana työpaikalla. Sitä ennen luen kansalaisten mielipiteitä siitä.
Tiedän sen, että poliitikoilla ei ole aikaa lukea kansalaisten mielipiteitä, koska he ovat haalineet itselleen hallintopaikkoja ja sivutoimia, koska poliitikkojen pitää olla perillä siitä, miten paljon rikkaat vaativat poliitikoilta tuottoa.... Homma-foorumilta:
Lainaus käyttäjältä: Eino P. Keravalta - 8.2.2009 kello 21:06:05
Ja tragikoomisinta on, että kun tällä hetkellä uutta informaatiota saaneet kansalaiset haukkovat henkeään ja purevat rystysiään kotisohvillaan, heillä ei ole aavistustakaan siitä, että kyseisessä ohjelmassa sivuttiin maahanmuuton aiheuttamia ongelmia vain pieneltä osa-alueelta; nyt saatiin hiukka jäävuoren huippua näkyviin ja ihmiset ovat järkyttyneitä ja vihaisia.. mitähän, jos koko hirvittävä, hirvittävä totuus saataisiin ihmisten olohuoneisiin? Olisi varmasti yleislakko huomenna.

YLE, MOT: Hyvinvointivaltion ansa

YLE, mot: käsikirjoitus edelliseen

MTV3: Suomessa yli 150 000 lasta elää köyhyydessä

MuroBBS: Kulttuurin rikastuminen, s1896 (kansalaisten mielipiteitä)

Homma-forum: Maahanmuuton hinta, s5 (kansalaisten mielipiteitä)

2 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

Samasta aiheesta kirjoitin minäkin ehkä hiukan erilaisesta näkökulmasta:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2010/02/hyvinvointiyhteiskunnasta-osa-2.html

Valtio vaatii keventämistä, koska maahanmuutto ja hyvinvointivaltio eivät sovi yhteen.

Jukka Aakula kirjoitti...

Mutta totta mitä Eino sanoo - tässä on kysymys laajemmista asioista kuten islamisaation uhasta.

Ei pelkästä rahan syytämisestä lukutaidottomille miehille ja synnytyskoneina toimiville naisille.

Thorsin on erottava ja RKP:n on jätettävä hallitus. Ihmettelen että RKP:lla ei ole mitään pelisilmää.

Tässä menee pian maan kaksikielisyys Throsin mukana kompostiin.