tiistai 2. helmikuuta 2010

Tuomarin hakkaaminen

Nyt kuuluu jälleen hyvää Suomen rikollisille; Raiskatun saa hakata samaan hintaan. Jos hakkaaminen johtaa kuolemaan, niin tapahtunut tappo lasketaan murhaksi, mutta muutoin hakkaamista ei lasketa, tuomarien uuden laskuopin mukaan.

On se vaan hienoa, miten huolissaan oikeuslaitos on rikollisista, josta on viimeisimpänä osoituksena se, kun tuomariskunta julistaa, että hakkaamineen kuuluu raiskaukseen, joten siitä ei pidä erikseen rangaista rikollista, joka jo muutenkin joutuu kokemaan kovia istuessaan muutaman päivän lukkojen takana saaden siitä korkeintaan suonenvetoja.

Taviksien on kuitenkin hyvä tietää, että hakkaamiseen yleensä kuluu aikaa, joka on poissa varsinaisesta päätyöstä, josta raiskattu palkitaan. Uhrin hakkaaminen on siis tavallaan ylityötä! Ja nyt sitten tuomarit päättivät, ettei ylitöistä tarvitse maksaa? Lainaus:
"Kouvolan hovioikeus on kumonnut avopuolisonsa lukuisia kertoja pahoinpidelleen ja raiskanneen miehen pahoinpitelytuomiot. Samalla se lievensi miehen vankeustuomiota usealla kuukaudella. Samoin hänen maksettavakseen määrätyt korvaukset putosivat viidellä tuhannella eurolla.

Hovioikeuden perusteluista paljastuu, että muun muassa nyrkiniskut ja potkut raskaana olleeseen uhriin katsottiin "sisältyneen" varsinaiseen raiskaustapahtumaan."
Että näin sitä pitää julistaa maailmalle, miten armollisia Suomessa ollaan rikollisille. Saat täysin vapaasti hakata puolisoasi, kunhan muistat lopuksi vuosien hakkaamiseen päätteeksi raiskata, jolloin olet kuitannut koko kurjan rituaalisi tuomarien harjoittamalla päänsilittelyllä.

Jos sinä raiskaaja satut olemaan vähänkin ammattiliittoon päin kallellaan, niin tietysti sinä vaadit silloin erikseen ansiota hakkaamisesta, joka on raiskaamiseen kuulumatonta viraabelihommaa. Tämä koskee erityisesti kaikkia ammattiliittojen jäseniä.
Toisaalta herää epäillys, että kyseinen hakkaajaraiskaaja kuuluu johonkin isokenkäisten ryyppyporukkaan, missä he vollottavat, miten Suomi on rikkaille niin kallis, ettei heillä ole varaa tehdä Suomessa muuta kuin hakata ilmaiseksi puolisojaan.

Hakkaamiseen kuluu aikaa, eikä hakkaaja samaan aikaan raiskaa; raiskauksen aikana uhria pidellään korkeintaan kiinni, mutta ei hakata. Kyseessä on selvästi kaksi eri rikosta, koska niihin on käytetty erikseen aikaa. Toisaalta raiskauksessa on kyse myös vapaudenriistosta, eikä oikeus ole ennenkään tuominnut raiskaajia vapauden riistosta, koska se kuuluu raiskaukseen.

Nyt vain oikeusoppineet laajensivat käsitystään, mitä raiskaukseen kuuluu. Nakkivarkaus ei siihen vielä kuulu, mutta laiton uhkaus ja hakkaaminen ja vapaudenriisto kyllä maar jo kuuluvat. Olen varma, että korkeimman oikeuden tuomarit keksivät lisää, mitä täydelliseen raiskaukseen vielä voidaan olettaa kuuluvaksi:

Laki kirjoitetaan uusiksi, missä on erikseen mainittu:
Täydellinen raiskaus, joka sisältää kaikki muut väkivaltarikokset,
Vajavainen raiskaus, jonka tekijä ei ole syyllistynyt nakkivarkauteen,
Lyhyt raiskaus, jonka tekijä ei ole kuluttanut aikaansa hakkaamiseen,
Tyhmä raiskaus, jonka tekijä ei ole älynnyt ryöstää pankkia samaan hintaan, ja
Poliittinen raiskaus, jonka tekijät ovat saavat lisäksi vaalirahaa samaan hintaan.


Jos hovioikeuden mielestä rikollisia pitää alkaa kohtelemaan yleismiehinä, jotka tekevät monta eri tehtävää yhden urakan aikana, niin ei se mitään; kehitystä sekin on. Nyt voidaan hakkaajatkin tuomita raiskauksesta, jota eivät ole tehneet, koska hakkaaminen kuuluu raiskaukseen; mitä väliä sillä on, mistä rikollinen tuomitaan, kun vain palkkansa saa!

Mutta! Meidän on muistettava tässä yhteydessä nyt myöskin tulevaisuutta, missä kovasti ihmeteltäisiin tätä meidän aikaa, kun aikakirjojen mukaan kukaan ei ole täällä hakannut ketään, koska hakkaaminen kuuluu raiskaukseen, eikä siitä niin ollen ole erikseen tarvinnut mainintaa aikakirjoihin viedä.

Mihin muuhun hakkaaminen voisi kuulua? Ainakin nyt hakkaaminen ja lahjonta voidaan poistaa rikoslaista rangaistavien asioiden joukosta, koska hakkaaminenkin kuuluu raiskauksen yhteyteen --siten, ettei siitä saa enää mitään.

Ihme juttu sekin, että jos ihmisen hakkaa ennen kuin hänet murhaa, niin saa hieman lisää -- mutta tuohonkin tulee kohta puoliin korjaus, kun tuomarit huomaavat olevansa epäloogisia siinä kohtaan; murhaan kuuluu hakkaaminen, vai oliko se päin vastoin? Kas siinä tuomareilla pulma.


Murhainfo: Hovi lievensi - Hakkaamisesta ei lisärangaistusta

Iltalehti: Hovi lievensi raiskaajan tuomion
Hakkaamisesta ei lisärangaistusta


MuroBBS: Kansalaisten mielipiteitä

Tiede.fi: Kansalaisten mielipiteitä

Youtube: Video Itä-Suomen hovioikeuden istunnosta

Ei kommentteja: