lauantai 6. helmikuuta 2010

Evoluutiouskonto

Tulipa jälleen sotkettua ittensä tiedeuskovien väittelyn tuolla tiede.fi:n sivuilla.
Tuli samalla kerrottua uusia totuuksia:
Evoluutioteoria on tiedettä, ei itse evoluutio, joka on fakta, jonka totuus on edistyminen.

Evoluutio on tieteestä riippumaton, kuten
Jumala on uskonnosta riippumaton.

Joka uskoo uskontoon, ei usko ensisijaisesti Jumalaan;
joka uskoo evoluutioteoriaan, ei usko ensisijassa evoluutioon.

Kyse on siitä, että evoluutiouskovaiset pitävät evoluutiona sitä teoriaa, joka kullakin ajalla sattuu olemaan. Nykyinen evoluutioteoria on kehittynyt ja muuttunut huomattavasti Darwinin päivistä; siihen on lisätty esim leukaluita, joilla pyrittiin vahvistamaan evoluutiouskovien näkemystä evoluution puuttuviin renkaisiin.

Samoin evoluutiouskovat ovat piirtäneet sarjakuvan, miten sikiöiden pitäisi kehittyä, jotta evoluutio olisi evoluutioteorian mukainen viritys: Haeckelin sarjakuva

Nykyisin evoluutiota huomataan jo molekyylitasolta asti; se on kuulemma viimeisin evoluution perimmäinen taso; atomit eivät omaa evoluutiota, eikä edes muistia. Mitäpä, jos evoluutio löytyisi jopa kvanttitasolta asti? Siitä ei liene enää kovin montaa askelta oikeesen perimmäisyyteen, mistä kaikki saa kaiken aikaa alkunsa, ja mistä kaikkea pidetään kaiken aikaa yllä.

Tiede.fi: Haeckelin sikiökuvat - tosia vai väärennöksiä?

Milloinkahan uskovat huomaavat, ettei usko Jumalaan riitä, vaan Jumalaa tulee ja saa tutkia samalla tavoin kuin evoluutiota. Tutkiihan tiede ihmistäkin, joten ei kai se mitään huuhaata olisi, jos tiede tutkisi hieman ihmistä isompaa persoonallisuutta?

Ihmisen ominaisuudet ovat kuulemma samoja kuin Jullenkin ominaisuudet; ihmisten sanotaan olevan Jumalan lapsia. Selvästi ihminen ei ole itse luonut ominaisuuksia, eikä ne ole sattumankaan luomia, niin samankaltaisia ne ovat kaikissa ihmisissä ja jopa eläimissäkin.
Persoonallisen olennon tutkiminen on tiedettä, olkoon se persoonallisuus miten suurta tai pientä tahansa. Uskontojen uskovaiset eivät vain vielä ole tajuneet, että heidän velvollisuutensa on selvittää Jumalan kaikki attribuutit, eikä mitään muuta.

Tiede tutkii evoluution tekoja. Uskontojen uskovaiset taasen luulevat, että heidän uskonsa Jumalan olemassaoloon riittää todistamaan jotakin. Minusta uskovaiset todistavat palvonnallaan ja höpötyksillään olevansa ainoastaan laiskoja ja tyhmiä.

Evoluutio loi tarpeen teorialle evoluutiosta.
Jumala loi tarpeen uskolle Jumalaan.
Evoluutio ja Jumala ovat ensisijaisia tieteeseen ja uskontoon verrattuna. Evoluutiuoteorian virheet eivät kumoa evoluutiota, eikä uskontojen älyttömyydet todista mitään Jumalasta.

Ateistit ovat vähän pölkkyjä, kun he uskovat Raamattuun kirjaimellisesti; että se on todiste Jumalan sadistisuudesta, tai jopa ei-jumalasta!
Yhtä lailla looginen ihminen voi tässä sanoa, että evoluutioteorian tahattomat ja tahalliset virheet ja evoluutioteorian keskeneräisyys todistaa evoluution ei-olevaksi.

Evoluutiouskovien mukaan heidän tuntemansa evoluutioteoria on ikuinen ja muuttumaton totuus evoluutiosta. Joka on yksi yhteen sen kanssa, kun uskontojen uskovaiset pitävät uskontojensa kirjoituksia lopullisena totuutena Jumalasta.
Molemmat ovat täysin pöhköjä; sekä evoluutiouskovainen että uskontouskovainen ovat fanaattisia oman totuutensa julistajia, jotka eivät siedä olemisen keveyttä.

Tiede.fi: Darwinismi kumottu, suomalaisvoimin!

Ei kommentteja: