torstai 25. helmikuuta 2010

Tuomarin itsetuntemus vapauttaa rasismista

Montako ihmistä sai vammoja, kun Seppo Lehto kritisoi maahanmuuttopolitiikkaa ja sen harrastajia? Eikö yhtään? Entä, moniko Seppo Lehdon mainitsemista harrastajista kuoli saatuaan osumia Seppo Lehden sanoista? Mitäh! Eikö yhtään?

Joku voisi luulla, että Suomessa valtiovalta on parhaillaan integroitumassa kiinalaiseen oikeustajuntaan. Joku motiivi pitää olla sille, että Suomessa raiskaajat ja tappajat ja väkivallan käyttäjät pääsevät vähemmällä kuin sanansäilää käyttävät.

Esitän valtiovallan motiiviksi sen, että valtiovalta haluaa Suomeen Kiinan kommunistipuolueen jäseniä, Hehän toimivat lähes yhtä tajuttomasti kuin Itä-Suomen hovioikeus.

Oikeustajuun kuuluu, että ihminen on itse vastuussa tunteistaan. Kukaan ihminen ei voi mennä toisen ihmisen aivoihin vääntämään ihmistä loukkausmoodiin. Ihmisen oma henkilöhistoria ohjelmoi ihmisen loukkaamaan itse itsensä asioista, joista monet muut eivät olisi moksiskaan.

Jos oikeus todellakin tuomitsee ihmisen siitä, että hänen sanansa on loukannut toista ihmistä, niin silloin oikeus pitää loukkaantunutta ihmistä tahdottomana; ihmisenä, jolla ei ole vapaata tahtoa.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa lause: "Nigger .....!"
Suomen oikeuslaitoksen mukaan siis nyt jokaisen ihmisen pitäisi loukkaantua tuosta, koska oikeuden mukaan ihmisellä ei ole valinnan vapautta loukkaantumisen tunteelle.

On täysin eri asia olla haavoittuvainen mieleltään kuin keholtaan. Suurin osa ihmisistä osaa olla haavoittumaton lähimmäistensä sanoille. Kun ihminen on henkisesti aikuinen, hän pystyy täysin hyvin olemaan haavoittumaton niin tuntemattomienkin kuin lähimmäistenkin tahattomalle tai tahalliselle pilkalle.

On jopa niin, että ihmisen on helpompaa olla haavoittumaton tuntemattomien pilkalle.
Henkisesti aikuinen ei väännä aivojaan loukkausmoodiin, koska hän ymmärtää, ettei hän ole sitä, mitä muut hänestä sanovat. Kun ihminen loukkaantuu toisen sanoista, niin silloin hän on uskonut sitä, mitä toinen on hänestä sanonut.

Ihminen välttää loukkaantumasta, kun hän uskoo itse itseään, eikä usko siihen, mitä muut hänestä puhuvat.

Kun oikeus tuomitsee ihmisen loukkaamisesta, niin silloin oikeus on itse asiassa todistanut, että se niin sanottu loukkaaja olikin oikeassa! Koska jos loukkaaja puhui omiaan, niin miten silloin toista voi loukata valhe! Kun ihminen tietää, ettei toisen sanat hänestä ole totta, niin järkevä ihminen ei silloin ota niistä ns. itseensä.

Onko se tosiaankin sivistystä ja oikeudenmukaisuutta, kun ihmisiä ehdollistetaan siihen, että heillä on oikeus ottaa valhe todesta, uskoa siihen, mitä heistä ajatellaan -- ja olla samaan aikaan epäuskoinen itsetuntemustaan kohtaan! Oikeus ei siis kasvata ihmisiä itsetuntemukseen, vaan valheisiin uskomisiin! Sananvapaustuomiot ovat barbaarisuutta.

Ihmisellä on vapaa tahto olla loukkaantumatta sanojen merkityksistä. Sen sijaan, jos ihmisen kylkeen työnnetään puukko, niin hänellä ei ole vapautta olla haavoittumatta -- kun puukko on keuhkossa! Itsetuntemus ja vapaa tahto suojaa ihmistä loukatuksi tulemiselta, mutta se ei auta oikealta väkivallalta.
Ihmisellä ei ole kykyä olla haavoittumaton reaalisille asioille, kuten puukoniskuille! Olkoon puukottaja tuttu tai tuntematon, niin haavoja tulee samalla tavalla. Mutta ihmisellä on kyky olla uskomatta, mitä hänestä sanotaan!

Sitä kutsutaan itsetuntemukseksi!

Kansalaisvelvollisuuteen kuuluu itsetuntemus;
oikeus olla loukkaantumatta,
oikeus olla uskomatta valheita.


Valheeseen uskovat pitäisi tuomita vankilaan, koska valheeseen uskovat ovat sananvapauden loukkaajia, merkityksien raiskaajia, kielen puukottajia.

TOTUUS EI VOI LOUKATA.
Totuuden kertojia ei mikään todellinen oikeus voi tuomita.
Totuuden kertominen ei ole vääryyttä ketään vastaan.

Totuudesta loukkaantujat ovat sivistymättömiä

Kouvolan Sanomat: Voikkaalla miehen kuoliaaksi pahoinpidellyt välttyi vankilalta

Nettipoliisi: (26.6.2009) Hovioikeus piti ennallaan nettiherjaaja Seppo Lehdon tuomion

Iltasanomat: Poliisi raiskasi 16-vuotiaan - selvisi ehdollisella

Addressit.com: Seppo Lehdon tuomion korjaus ja oikeiden rikosten tuomioiden tarkistus