perjantai 12. helmikuuta 2010

Rikkaat ovat rasisteja

Rikkaat (poliitikot, keinottelijat, pankkiirit ja muut semmoset otukset) julistavat, että se on rasismia, kun suomalainen haluaa pitää Suomen rikkaana -
rikkaat ovat siis rasisteja, koska rikkaat haluavat pitää vain rikkaat rikkaina; he eivät halua köyhien pääsevän eroon köyhyydestä, ja koska rikkaat eivät halua edes keskiluokalle kummoistakaan rikkautta!


Logiikka ei totisesti ole koskaan kuulunut rikkaiden vahvimpiin puoliin. Itse asiassa; ahneus ja logiikka ovat toisensa poissulkevia, exclusiivisia.
Rikkaat ovat tosin ulkoistaneet ahneutensa valtion lakeihin, joten he eivät siksi voi kokea olevansa ahneita -- samalla tavalla kuin juoppo ei koe olevansa juoppo.
Miten muka juoppo voisi omasta mielestään olla juoppo, kun pullo koskista ei tunnu missään -- ja miten muka rikas voisi omasta mielestään olla ahne, kun miljoona ei tunnu missään!
Rasismissa on kyse omien etujen ja etuoikeuksien puolustamisesta. Rikkaat eivät tee mitään muuta kuin puolustavat omia etuoikeuksiaan. Mutta! Koska valtio hoitaa rikkaiden etujen ajamisen, niin siksi rikkaat luulevat, ettei rikkaiden jatkuva rikastuminen perustu rasismiin, vaan se on täysin laillista toimintaa - koska lait ovat rikkaita varten!

Laki ja moraali ovat kaksi ari asiaa; ahneilla ei ole moraalia, vaikka he vetoavatkin lakiin perustellakseen itselleen, miksi heidän pitää olla rikkaita.

Yksityinen rikastuminen on se maaperä, josta kasvaa kaikki muu rasismiksi kutsuttava. ahneet eivät voi sallia esim Suomen kansan olevan rikas, koska silloin kukaan ei voisi olla yksilönä rikas; rikkaampi kuin muut.
Rikas vaatii aina rinnalleen köyhän; joku voi olla omasta mielestään rikas vain silloin, kun hän näkee köyhyyttä. Mitä rikkaampi joku on sitä enemmän hän näkee köyhyyttä; kaikkein rikkaimman mielestä kaikki muut ovat köyhiä. Rikkaus perustuu köyhyyteen; rikkaus on köyhyyttä, järjen köyhyyttä.

Rikkaat estävät paitsi Suomelta rikkauden myöskin koko maailmalta; koko maailmaa vaivaa köyhyys vain siksi, että rikkaat eivät ahneudeltaan pysty vaatimattomaan, eli viisaaseen elämään. Vaatimattomuus on viisutta.

Rikkaiden eittämättömän selvästi näkyvä tyhmyys ja sen kiistaton yhteys valtioihin vaatii, että rikkaiden on kaiken aikaa liikuteltava köyhyyttä, jotta rikkaiden ansionkehitys ei koskaan vaarantuisi. Nykyinen valtava maahanmuutto on siis seurausta rikkaiden ahneudesta, joka perustuu ihmisten näkemiseen köyhinä. Rikkaille köyhät ovat ainoastaan halpatyövoimaa ja maahanmuuttajat ovat muka työvoimareservi, jonka olemassaololla rikkaat voivat kiristää suomalaisia tekemään työnsä vieläkin halvemmalla ja tehokkaammin. Maahanmuuttajilta ja rikkailtahan tehokkuutta ei voi vaatia.

Sen sijaan rikkaat eivät koskaan suostu tekemään jotakin asiaa halvemmalla kuin ovat aiemmin tehneet. Rikas tuntisi itsensä köyhäksi, jos hän joutuisi ajattelemaan hyvää halvalla, tai jopa ilmaiseksi.

Kapitalismi ei koske rikkaita; rikkaat ovat vaatineet valtiolta lakia, joka estää rikkaiden kilpailuttamisen; poliitikotkin julistavat, että vain rikkaana voi ajatella hyviä ajatuksia. Poliitikoiden ajatuksissa on tällainenkin ajatus: Valtio ei ole hyvän tekijä (paitsi rikkaille ja maahanmmuuttajille)!

Ajatelkaa sitä, kun valtio voisi kilpailluttaa vaikkapa pankkiirit ja kansanedustajaehdokkaat; ehdokkaat joutuisivat tekemään työtarjouksen aivan kuten nyt sen joutuvat tekemään pienyrityksen ja aliurakoitsijat --suuryrityksethän on vapautettu työtarjouksien rustaamisesta.

Mutta. Valtio ei voi koskaan suostua rikkaiden kilpailluttamiseen, koska silloin maailmasta poistuisi rasismi ja sille otollinen maaperä; Kun kilpailuttajat kilpailutettaisiin myös, niin silloin itse yhteiskunta olisi rikas, ei ehkäpä rahallisesti (koska nyt raha on kokonaan velkarahaa), vaan ennen kaikkea älyllisesti rikas.

Yksikään kapitalistiksi itseään luuleva ei ole koskaan ymmärtänyt, mitä kapitalismi on. Kapitalismin mukaan kaikkia voi ja pitää kilpailluttaa.

Se ei ole mitään kapitalismia, kun poliitikot ja muut rikkaat eivät pysty ajattelemaan hyviä ajatuksia mahdollisimman edullisesti. Se on täydellistä mielisuutta, jos ihminen ei pysty ajattelemaan muuta kuin rahasta. Rahasta ajatteleminen on rasismia -- rikkaat ovat rasisteja.

Mutta. Politikoiden ja muiden mamuilijoiden mielestä vain maahanmuuttajia kohtaan esitetty kritiikki on rasismia, koska rikkaat eivät pysty huomaamaan tukkia omassa silmässään.

Tekniikka et Talous: Veijo kertoo, että kakkukestit ovat ohi
Homma-forum: Veijo kertoo, että kakkukestit ovat ohi (T&T 12.02.2010)

Ei kommentteja: