torstai 18. helmikuuta 2010

Ihmisen suojelu

Nyt ne taasen jauhaa eläinten suojelusta. Hyödytöntä puuhaa. Koska kyse on ensisijassa ihmisen suojelusta.

Mitä tapahtuu joka kerta, kun vaaditaan eläinten suojelua? Aina joku taho on julistamassa, että niin ja niin monta ihmistä jää työttömäksi! Nytkin Suomesta ei voi kuulemma lopettaa turkiseläintarhausta, koska kuulemma 20000 ihmistä joutuisi etsimään toisen työn.

Huomataan selvästi, että ihmiset käyvät joka hetki olemassaolon taistelua. Erityisesti kaikki ne taistelevat kovasti olemassaolostaan, jotka ovat palkkatyössä. Rahapalkkaa saavat eivät koskaan suostu luopumaan asemistaan. He huutelevat taistelupoteroistaan uhkauksia vastapuolelle. Piirtävät pirun kuvia seinille. ...

Kirjoitin aikoinaan monta kirjoitusta ihmisen suojelusta geocities.com -sivuilleni. Nyt se sivusto on lakkautettu. En kuitenkaan tässä aio tämän enempää kertoa, mitä ihmisen ihmisen suojelu olisi käytännössä. Sen sijaan mulle tuli muuan tosi upea juttu mieleen tästä tämän päivän kettujupakasta:

Lopetetaan kerralla kaikki Suomen turkistarhat, jolloin me saamme välittömästi 20000 hyvin koulutettua, lainkuuliaista, lukutaitoista ihmistä niihin hommiin, joita varten nyt Kokoomus, Kepu, RKP, Vihreät, SDP ja vasemmisto kirkkoineen joutuvat tuomaan Suomeen suomea ymmärtämättömiä, luku- ja kirjoitustaidottomia...

Tarja Halonen, Jyrki Katainen, Matti Vanhanen, Paavo Lipponen, Astrid Thors, Matti Huuskonen, Antti Pentikäinen ja kaikki muut maahanmuuttomyönteiset, jotka perustelette maahanmuuttoa työvoimapulalla. Kun suljette kaikki turkistarhat, niin te saatte välittömästi jopa 20000 ihmistä työvoimapoliittisten toimien kohteiksi. Helppoa eikö totta?

Ja huomatkaa, että se olisi paljon edullisempaa kuin tuottaa tänne sikana säkissä sama määrä ihmisiä, joilla on vieläpä sopeutumisvaikeuksia.

Ei kommentteja: