perjantai 19. helmikuuta 2010

Rahanpesua pohjavesissä

Marko Sihvonen on ollut tuolla eduskuntalon edessä nälkälakossa kuluvan helmikuun ajan. Kävin häntä tapaamassa 3. helmikuuta. Kuullakseni hänen mielipiteensä ja ehkäpä myös siksi, että minua kiinnostaa rohkeat ihmiset.

Kaikkein rohkein ihminen, jonka olen tavannut, on Johan Venninen. Ehdin käydä häntäkin tapaamassa reilu puoli vuotta ennen kuin häneltä loppui vieteristä veto. Hänet tietää jo koko Suomi, joten googlatkaa, jos tarvitsette lisätietoa.

Nyt sitten meidän elämään tuli tämä Marko Sihvonen. Monet eivät käsitä, mitä järkeä on vaatia hallitusta eroamaan. Hallitushan on hoitanut ihan kivasti -- rikkaita! Rahan Korruptio - Johdatus resurssipohjaiseen talousajatteluun. Luettavaa suomeksi

Hallitus on jopa laatinut sopimuksen, että Suomen pitää tuoda maahanmuuttajia kaikissa olosuhteissa. Maahanmuuttajien eteen ei voi lyödä lappua, että nyt luukku on suljettu, kuten tehdään muiden jonojen kohdalla, jos tarjottavaa tai annettavaa ei enää ole.

Hallitus on myös tehnyt salaisia sopimuksia rikkaiden kanssa, että hallitus turvaa rikkaiden ansion kehityksen kaikissa olosuhteissa. Tuosta sopimuksesta johtuu, että poliitikot ja muut rikkaat eivät koskaan edes voi ajatella, että heidän itsensäkin pitäisi säästää jostakin, koska he lukevat salaisesta sopimuksesta, että heille kuuluu keskeytyksetön ansiotason kehitys kaikissa olosuhteissa.

Otetaan esim tuo YLEn toimitusjohtaja, joka saa palkkaa about 15000 euroa kuukaudessa plus kulukorvaukset, kokouspalkkiot, ilmaisliput, kännykät ja tietokoneet siihen päälle. Mikä on siis motiivi sille, kun YLEn toimitusjohtaja vollottaa, ettei 200 euroa per asunto ole riittävän suuri media maksu? Motiivi on siinä, että tarvitaan lähes kahden tuhannen asunnon mediamaksu, jotta YLEn johtaja saisi niin sanotusti ansionsa mukaan!

Ja YLEn toimitusjohtajalla on "kova" duuni vaikertaa, että tarvitaan jatkuvasti ainakin yksi asunto kuukaudessa lisää, jotta hän pysyisi jatkuvassa ansionkehityksessä mukana. Mediamaksusta suurin osa menee yleläisten palkkoihin, etuoikeuksiin ja muuhun turhuuteen.

Sama koske myös julkista hallintoa; verorahoista yksi kolmasosa menee suoraan julkisen hallinnon palkkoihin, yksi kolmasosa menee julkishallinnon eläkeläisten eläkkeisiin ja vajaa kolmannes kuluu julkisten rakennusten markkinavuokriin ja ylläpitoon, koneisiin ja laitteisiin. Loppu menee sitten joillekin duunareille.

Koska poliitikoilla on koko ajan suuri hätä, miten he voisivat parhaiten hoitaa rikkaita, niin nyt he ovat keksineet, että Suomen vesivarat voidaan myydä ulkomaisille pääomasijoittajille. Suomen pohjavesivarat ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä, josta ne on kivasti kuljetettavissa jättiläistankkereilla maailmalle. Valtio tulee piakkoin tilaamaan vesitankkerin... Tässä kohtaan kuvaan astui Marko Sihvonen!

Marko Sihvonen toi yleiseen tietoisuuteen sen kähminnän, jota poliitikot harrastavat Suomen vesivaroilla.

Turjalaisen valtakunta: Skandaali: Viinivaaran pohjavesihankeen taustalla kansallisomaisuuden ryöstö?

Ympäristökeskus: Viinivaaran pohjavesihanke heikentää merkittävästi Kiiminkijoen latvavesistöjen luonnonarvoja

Helvetin puutarha: Marko Sihvonen vastaan eurooppalainen stalinismi

Kirkko ja Kaupunki: Vesi yritetään yksityistää Nicaraguassakin

KEPA: Onko vesi perusoikeus vai kauppatavaraa?

Internet: Support Marko Sihvonen

Youtube: Marko Sihvosen nälkälakko

Ei kommentteja: