tiistai 2. helmikuuta 2010

Raiskatun oma moka

Itä-Suomen Kouvolan hovioikeuden mukaan auto on arvokkaampi kuin nainen; jos autovaras hakkaa ihmisen ja varastaa vielä hänen autonsa, niin silloin oikeudessa tuomio tulee kahdesta erilaisesta rikoksesta.

Asia muuttuu tykkänään, jos kaksi erilaista rikosta tehdään naiselle. Tuomarien mukaan naiseen voi kohdistaa moninaista vääryyttä, mutta vääryyden tekijän ansioksi lasketaan vain niistä helpoin. Jos joku lainoppinut on sitä mieltä, että hakkaaminen on sama asia kuin raiskaaminen, niin silloin tietysti minä syyllistyn Suomen oikeuslaitoksen halventamiseen, kun totean, että Suomen oikeuslaitos on perseestä.

On meinaan omakohtaista kokemusta, että oikeuslaitos tuomitsee vain syyttömiä. Otetaan malliksi vaikkapa Bangladesh, missä tuollaiset syyttömien tuomitsemiset ja rikollisten vapauttaminen ovat vielä hieman yleisempiä kuin Suomessa: Iltalehti 31.1. 2010:
Raiskauksen uhrille 101 raipaniskua raskaaksi tulosta

Tuomareiden mukaan hakkaaminen on seksuaalirikos.
Muutoinhan raiskausta ei voi yhdistää hakkaamiseen ja sanoa, että hakkaaminen kuuluu raiskausrikokseen. Nyt vain jäämme odottamaan, milloin hovioikeus antaa raiskaustuomion hakkaamisesta, koska hakkaaminen on seksuaalirikos.

Voi tietysti olla, että tuomarit ovat niin syrjäytyneitä elämästä, että he eivät ole enää pitkään olleet jyvällä, mitä elämässä tapahtuu, kun tuomareilla on niin vitun kova hätä korotella palkkioitaan ja huseerata poliitikkojen kekkereissä.
Kuka tahansa tavis olisi pystynyt antamaan tuossakin tapauksessa oikeamielisen päätöksen - ja vieläpä ilmaiseksi.

Suosittelen tuomariskunnalle, että te lähdette opintomatkalle Bangladeshiin. Sieltä saatte varmaan yhtä hyvää oppia mitä saa eduskunnan pankkivaltuusto Kuubaan tekemältään satojen tuhansien eurojen opin.. eiku lomamatkalta. Tai ehkäpä Iranin sharialaki sopisi paremmin raiskausten uhrien tuomitsemiseen? Menkää sinne, olkaa niin kilttejä.

Blogi: Tuomarin hakkaaminen

Milloinkahan halkojen hakkaajat tuomiotaan raiskauksesta? Marsun kiusaamiswsta saakin jo ehdotonta, kun taasen lapsen raiskaus ei ole juuri mitään.
Riemurasia: Itä-Suomen hovioikeus: Marsun pahoinpitelystä ehdotonta
Laki24: Törkeä raiskaus

Ei kommentteja: