torstai 11. helmikuuta 2010

Yhteisvastuu koskee maahanmuuttajia

MTV3: Suomessa yli 150 000 lasta elää köyhyydessä

MTV3:n uutisen mukaan Suomessa elää 150 000 lasta köyhyydessä. Koska nyt on tullut vihdoinkin julki edes joitakin maahanmuuttajia koskevia lukuja, ja koska ne antavat ymmärtää, ettei yksikään maahanmuuttajan lapsi elä köyhyydessä, niin halusin tällä kirjoituksilla ensinnäkin tarkentaa median uutisointia:
Suomalaisten lapsia elää köyhyydessä jopa 150 tuhatta.

Toisaalta Astrid Thors kumppaneineen ovat väittäneet, että myös suomalaiset saavat vastaavan suuruisia tukiaisia, avustuksia ja korvauksia kuin mitä hallinto jakaa maahanmuuttajille, niin voidaanko kysyä, miten on sitten mahdollista uutisoida tuollaista, että Suomessa elää lapsia köyhyydessä? MOT:n ohjelmasta selvisi, että maahamuuttajat ovat Suomessa keskituloisia ja ylikin

Suoraan mitattavissa olevan rahan lisäksi pakolaiset saavat sossusta voutsereita taulutelevisoita, kännyköitä, lautasantenneja, tietokoneita, vaatteita, matkalippuja ja muuta kivaa varten.
Suurin menoero tulee asunnoista, joita ei ole rakennettu Suomeen varastoon yhtään; aikuiset maahanmuuttajat eivät ole osallistuneet Suomen yhteiskuntaan, joten heidän asuttamisensa on suoraan poissa kaikilta muilta, jopa niin, että maahanmuuttajien asuttaminen estää suomalaisia pääsemästä samantasoiseen asumiseen, mitä nyt tarjotaan maahanmuuttajille, joiden asumisen lähtötaso on usein periafrikkalainen savimaja!
Kaiken lisäksi sellainen toiminta tekee todella pahaa jälkeä suomalaisten asenteisiin työtä kohtaan yleensä ja maahanmuuttajia kohtaan erikseen.

Pakkotoisto: Ei minullakaan ole mitään erilaisia ihmisiä kohtaan -- jos vain he käyttäytyvät ihmisiksi; ovat rehellisiä, tyytyvät vähään (suunnilleen samaan, mistä tulivatkin), kunnioittavat suomalaisuutta, eivät vaadi mitään,...
Deschanel Diaries: Tuki suusi ja alistu, vai oletko rasisti?

Mutta! Suomessa on ns. ansiosidonnainen tukijärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että jos ihminen joutuu työttömäksi, hän saa pehmeän laskun köyhyyteen; kestäisi monta vuotta ennen kun hänen elantonsa olisivat toimeentulorahan varassa. Miksi tätä ei voi noudattaa myös toisin päin?

Miksi herran jestas sentään Suomen viranomaiset antavat tänne tuleville rutiköyhille ihmisille heti ruhtinaan aseman --kun he ovat tottuneet elämään tuhannesosalla siitä, mitä saavat heti Suomessa käteen?

Kuvitelkaa itse: Olet pärjännyt Afrikassa, Lähi-Idässä erittäin hyvin dollarilla päivässä -- mutta sitten, kun tulet Suomeen, niin sinulle ei riitä mikään? Miten on mahdollista, että maahanmuuttaja ei pysty sopeutumaan suomalaisuuteen miltään muulta osin kuin rikkaita matkivan rahan tarpeen osalta?

Ihmetellä sopii, miten helposti maahanmuuttaja integroituu ahneeksi, mutta ei sitten millään pysty lopettaa vaimonsa henkistä ja fyysistä pahoinpitelyä? Ja miten helposti vaimot sopeutuvat muotivaatteisiin, kännykkään, ilmaisiin matkalippuihin jne, mutta eivät ilveelläkään sopeudu Suomessa noudatettaville tavoille?

Astrid Thor ja kumppanit! Tiesittekö te julkishallinnon verorahoilla elätit, että te pahoinpitelette maahanmuuttajat psyykkisesti ns. "pelihimoisiksi"; uusavuttomiksi, koska he eivät ole tottuneet sellaisiin tuloihin, joita te hyväuskoisina hölmöinä heille jakelette? Millä ilveellä te luulette maahanmuuttajien oppivan edes yhteisvastuuta, kun olette nostaneet heidät ilman mitään ansiota yläluokkaan?

Suomessa ketään ei pakoteta luopumaan tupakastakaan kertalaakista, vaan valtio antaa siihenkin tukea niin, että tupakasta luopumista ei tarvitse tehdä äkisti. Mutta!
Valtio ei tunne mitään armoa maahanmuuttajia kohtaan; Valtio muuttaa äkisti maahanmuuttajien sosiaalisen statuksen köyhästä rikkaaksi.
Ja juuri sellainen sotkee maan perusteellisesti maahanmuuttajien psyykeen niin, että he eivät useimmiten pysty edes käsittämään, että heidän pitäisi tehdä työtäkin

EHDOTUS:
Valtion pitäisi antaa maahanmuuttajille ansiottomuussidonnaista rahaa ainakin ensimmäiset viisi vuotta, tai ainakin siihen asti, kunnes he osaavat suomea, ja ovat käyneet suomalaisen koulusysteemin läpi.

YLE, MOT-ohjelman lisätietoa: Monikulttuurisen Helsingin asumiskustannukset (DOC-muodossa)

HS: Heidi Jalid hoitaa yksin seitsemää lastaan

Homma-forum, MOT: Maahanmuuton hinta, s12: Tasan ei käy onnen lahjat

Ei kommentteja: