tiistai 2. helmikuuta 2010

Sinenmaa neuvoo vauraita

On se vaan kumma, miksi vauraat eivät itse huomaa minkääänlaista epäloogisuutta vauraudessaan? Nytkin joku ihme ökyvauras neuvoo muita vauraita muuttamaan pois Suomesta, koska vaurailla ei kuulemma ole varaa elää Suomessa. Joku heistä vois jo pikku hiljaa kelata itsekin, onko mitään mieltä kuulua sellaiseen porukkaan, joka ei osaa mitään muuta kuin valittaa ja vollottaa

Itseäni ottaa päähän, kun täällä Elokolossa kuulee usein, miten suomalaisen työttömyysturvaa, eläkettä tai palkkaa saavan on niin edullista asua Tallinnassa, kun suomalainen perusturva riittää siellä ylelliseen elämään... Kysyä sopii, että mitä se sellainen ylellinen elämä sitten on? Ei mitään muuta kuin sekoilua, parhaimmassakin tapauksessa suomalainen ei osaa Tallinnassa muuta kuin laiskotella ja sotkea paikkoja.

Tiedän monta, jotka mankuvat koko ajan Thaimaaseen/Espanjaan asumaan, koska siellä kuulemma heidän eläkkeensä riittäisi sellaiseen elämästasoon, joka ylittää reippaasti paikallisen ihmisen elämistason.

En näe mitään eroa rikkaan ja köyhän välillä, jotka vollottavat sitä, ettei Suomessa voi elää, kun täällä on niin kallista. Molemmat ryhmät ovat asenteeltaan täsmälleen samanlaisia. Ei köyhä eikä rikas pysty minkäänlaiseen pohtivaan ajatteluun; molemmat ovat älyllisesti laiskiaisen tasolla.

Otetaan vaikkapa tuo B. Walhroos, jonka mielestä se olisi viisasta, kun Suomen vauraat muuttaisivat Tukholmaan (koska siellä on halvempaa asua)! Eipä taida yksikään rikas ajatella, mitä tapahtuu ruotsalaisten elinkustannuksille, jos sinne muuttaa muista maista niitä, joilla on siellä varaa maksaa grynderien kiskurihintoja; Kaikkien asumiskustannukset nousevat!

Suomen rikkaiden mielestä on siis täysin oikein ja viisasta, että heillä on oikeus nostattaa muiden maiden kansalaisten elinkustannuksia! Tuollainen edustaa niin mielipuolista asennetta, ettei sille löydy vertaa kuin vain poliitikoista, joiden suusta ei kuulla mitään muuta kuin puoluepoliittista hölynpölyä, ja selityksiä, miten vaalirahan ottaminen ei ole väärin....

Björn Wahlroos ja muut rikkaat ympäri maailman todistavat joka päivä, että he ovat himoriippuvaisia rahasta; sitä pitää saada paljon ja halvalla. Kun Björn Wahlroos neuvoo rikkaita muuttamaan Tukholmaan, niin se on ihan sama asia, kun pultsari neuvoo kaveriaa ostamaan vodkan sijasta lasolia!

Kuten olen jo lähes koko internetajan kirjoittanut, niin en näe mitään eroa pultsarin ja rikkaan välillä; molemmilla on täsmälleen sama asenne ja molemmat ovat täsmälleen yhtä typeriä; Juoppo kehuu, miten hänellä on niin suuri toleranssi viinaan, että vodkapullollinenkaan ei tunnu missään; Rikkaat kehuvat, miten heillä on niin suuri toleranssi rahaan, että miljoonat ovat heille pennosia... Miettikään itse rikkaan ja juopon elämää, niin huomaatte itsekin, miten rikkaan ja juopon tavat ovat täysin yhtäläisiä.

Aiemmin olenkin jo todennut, että köyhillä on rikkaiden aivot ja rikkailla on köyhien lihakset; mitään eroa en näe myöskään köyhän ja rikkaan välillä, koska kumpikaan ei pysty elämään vaatimatonta elämää. Sekä köyhät että rikkaat osaaavat ainoastaan vollottaa, kun rahat ei riitä, kun pitää ostaa sitä sun tota....

Neuvon siis poliitikoita ja muita rikkaita miettimään sitä, että te olette oikeasti pelkkiä pultsareita, jos muutatte tai neuvotte muita muuttamaan halvempaan paikkaan.
Toinen neuvoni koskee erityisesti Björn Wahlroosia: Osta kuule lasolia, jos rahasi ei riitä Suomen elintasoon.

Kaikille annan viisaan neuvon; Tulkaa juovuksiin jo ykkösoluesta, niin rahanne riittävät; olkaa tyytyväisiä jo eurosta, niin se riittää koko päiväksi.

Tiedän tosin, että vain hyvin harvat osaavat olla oikealla tavalla ylpeitä siitä, ettei heillä ole kovin suurta sietokykyä viinaan; onko se muka hienoa, kun pitää maksaa ittensä kipeeksi jotta saa juotua päänsä kipeeksi ja käydä kusella kuin kapinen piski? Tiesittekö, että humala on humala, on se sitten saatu vähäisellä tai paljolla määrällä viinaa?

Suoraan sanoen vituttaa tollaset, jotka luulevat, että heidän humalansa on oikeeta humalaa, kun sitä varten on pitänyt kitata litra tolkulla viinaa; vituttaa rikkaiden täysin älyttömät puheet, kun julistavat, että vain heidän elämänsä on oikeeta elämää, kun sitä varten pitää koko ajan olla puutteessa ja vollottaa, ettei rahat riitä. Vitun köyhiä nuo rikkaat. Eivät typerykset tajua edes sitä, että jos raha ei riitä, niin sitten pitää elää suu säkkiä myöten -ja pitää turpansa kiinni. Osta jo tänään lasolia, vitun vollottaja!

Vetäkää siitä itse johtopäätökset siitä, mitä viisautta rikkaat koskaan ovat puhuneet!


Sinenmaa: Juopon yhteiskuntamalli
Sinenmaa: Rikkaat ovat juoppoja

Kauppalehti: Wahlroos neuvoo vauraita: Muuttakaa Tukholmaan

Ei kommentteja: