perjantai 9. heinäkuuta 2010

Taikauskojen maailma

Suomalaiset ja muut pohjoismaalaiset ovat vähiten taikauskoisia
Afrikassa vauvojen päiden uskotaan tuovan onnea. Saksassa mustekala ennustaa jalkapallo-otteluita - mutta saksalaiset pettyivät. Karibian taikauskoisuuden nyt tietävät kaikki... Valkoisessa talossa uskotaan koiran tuovan poliittista onnea...

Mutta, moniko tietää, että muslimien tapa rukoilla viidesti päivässä Mekkaan päin on myös taikauskoa; Muslimit uskovat, että kun he suorittavat päivittäin rituaaleja, niin se kelpuuttaa heidät paratiisiin, missä heitä odottaa 70 neitsyttä...

Vitsi kaikessa tässä on se, että nyt poliitikot ovat kyllästyneet tähän vain vähän taikauskoa sisältävään suomalaisuuteen, joten siksi tänne pitää haalia ympäri maailmaa ihmisiä, joilta puuttuu yhteiset pohjoismaiset arvot, mutta joilla sen sijaan riittää uskomuksia vaikka mihin lähtöön.

Onhan se monikulttuurisuuteen tykästyneille poliitikoille kauhistus, kun suomalaisuus on niin ylivertainen kaikkiin muihin nykymaailman kulttuureihin nähden, joten muutosta siihen pitää saada ja välittömästi.

Nokian olemme jo menettäneet, eli nyt meidän ei enää tarvitse kehua edes Nokialla itseämme. Ja kohta voimme heittää hyvästit myös vähiten taikauskoiselle kulttuurillemmekin, sekä kaikille muille tutkimuksille, joissa olemme olleet huippua. Eihän se tosiaankin ole soveliasta, että pieni Pohjolan kansa olisi ollut maailman arvojohtaja moraalisuudessa.

Mutta se sopii poliitikoille, että kohta puoliin poliitikot pitävät eduskunnassa mukanaan pientä mattoa, jolle he käyvät pyllistelmään Mekkaa päin. Ja jos he lukevat, että pyllistely ei ole taikauskoa, niin miksi he sitten hyppivät hysteerisinä seinille, kun pieni vähemmistöpuolue nimeltä suomalaiset tekee lakiesityksen, että eduskunnassa rukoilu kiellettäisiin?

Blogi: Taikauskonnon kannattajat
Iltasanomat: Raportti: Noituudesta syytetyn lapsen silmiin kaadetaan bensaa

Ei kommentteja: