sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Neanderthalin ihmisen ajatuksia

Juuri äsken huomasin aivan hirmuisen ihanan kaamean faktan: Minulla on lähes täydellinen neanderthalin ihmisen genomi! Olen ainakin 99,98 prosenttisesti neanderthalin ihminen -- ja te muut olette vastaavasti vain 0,02 prosenttisesti nykyihmisiä! Miltä kuulostaa?

Nykyihminen omaa korkeintaan 0,02 prosenttia nykyihmisyydestä; loput 99,98 prosenttia ihmisessä on alkuihmistä! Tämän faktan valossa kuulostaa täysin uskomattomalta se semmoinen julistus, että juuri nyt, näinä päivinä ihminen on lopullisesti päässyt eroon vahvemman oikeudesta; että esimerkiksi islam ei voi enää tunkeutua ja vallata Eurooppaa, koska nykyihmisen geeneistä voi olla jopa nolla pilkku nolla ja kaksi prosenttia nykyihmisen geenejä? Uskomatonta?

Meidän ei siis tarvitsekaan enää varustautua sotaan, koska meillä ei enää ole niitä geenejä, joilla esi-isämme mittelivät voimiaan - ja kumpi voitti?

Eikä meidän enää tarvitse puolustaa omia yhteispohjoismaisia arvojamme, koska suvaitsevaisten mukaan meillä ei enää ole geenejä, jotka vaatisivat meiltä voimankäyttöä puolustaakseksemme omia arvojamme? Poliitikotkin ovat jo sanoneet, että meidän tarvitsee vain sanoa muslimeilla, että olkaas nyt kiltisti, niin he eivät todellakaan ala sen jälkeen vaatimaan tänne shariaa meidän arvojemme tilalle.
Sodat, ahneus ja väkivalta ovat nyt ainaisesti poistettu maailmastamme, koska nykyihmisellä on genomissaan peräti 0,02 prosenttia nykyihmisen geenejä.

Hurraa, miten viisaita ovatkaan he, joilla on peräti 0,02 prosenttia nykyihmisen geenejä. Mutta silti se on hiukka uskomatonta, millaista paskaa jotkut osaavatkin työntää päästään?

PS. Lue alla olevasta linkistä nimimerkkini kirjoittamaa kritiikkiä, niin huomaat varsin kummallisen seikan; kritiikkiä voidaan kirjoittaa ilman, että pää olisi punaiseina vihasta. Siitä en ole varma, pystyvätkö poliitikot esittämään kritiikkiä ilman vihaa, koska poliitikoiden mukaan maahanmuuttokritiikkiä voidaan esittää vain pää punaisena. Vain suvaitsevaiset eivät pysty vihaamaan mitään -paitsi toisinajattelijoita.

Jos nyt oletetaan, että poliitikoilla on edes jonkinlainen ote johdonmukaisuudesta, niin sen mukaan poliitikot eivät todellakaan ole koskaan voineet esittää kritiikkiä muuten kuin vihaisena, joka huomataan vaikkapa vaalipuheistakin.

Tiede.fi: Islam teki sen jo kerran (mensaanin nimimerkillä)

2 kommenttia:

CroThal kirjoitti...

Vähän tarkennuksia, huomautuksia.. Neanderthalin ihminen ei ole sen enempää alkuihminen kuin Cro-Magnonkaan (nykyihminen).. vaan voisko vaikka puhua rinnakkaisihmisestä. Toisekseen, Cro-Magnon ei välttämättä aktiivisesti syrjäyttänyt Neanderthalia, vaan Neanderthal kirjaimellisesti kuoli sukupuuttoon muista syistä. Ja näiden viime tutkimuksiin nojautuvien teorioiden mukaan Neanderthal-populaatiot ainakin osittain sulautuivat Cro-Magnonien kanssa. Sekaperheitä siis lienee ollut. Ja hyvän kesän toivotukset kaikille meille Neanderthal-Magnoneille!!

kati sinenmaa kirjoitti...

No, minä vähän puhuin vain sinne päin; Onhan meillä kuulemma lähes samat geenit kuin neanderthaaleilla, joten siksi katsoin, että voin ajatella olevani yksi heistä, kun vielä tuossa tuli se dokkarikin, minkä mukaan neanderthalin ihminen sopisi hyvin nykyihmisen variaatioihin.