lauantai 24. heinäkuuta 2010

Rikkaan arvo yhteiskunnalle

Ihminen on yhteiskunnallisesti sitä arvokkaampi mitä vähemmän hän vaatii palkkaa.
Rikkaat tulevat yhteiskunnalle kaikkein kalleimmaksi;
mitä rikkaampi ihminen on sitä suurempi on hänestä koituva kustannus yhteiskunnalle.


Ihminen ei voi mitenkään todistaa olevansa jonkin arvoinen rahassa mitattuna. Kaikki palkkataulukot ovat täysin hihasta vedettyjä ja perustuvat korkeintaan muinaisiin uskomuksiin. Mitä enemmän ihminen vaatii palkkaa, palkkioita ja etuoikeuksia sitä mielettömämpiä ovat hänen uskomuksensa.

Ei edes tiedemiehet voi milloinkaan todistaa tieteellisesti, että palkkataulukot perustuisivat johonkin tosiasiaan. Koska palkanvaatiminen on ainoastaan järjen köyhyyttä, joten tiede voi päätyä vain siihen lopputulemaan, että palkanvaatiminen perustuu järjettömiin uskomuksiin.

Alla olevassa linkissä on ihmiskunnan ensimmäisiä yrityksiä hahmottaa järjellä, miten kalliiksi rikkaat tulevat yhteiskunnalle: Taloussanomat: Siivoojat ovat arvokkaampia kuin pankkiirit

Mitä vähemmän ihminen vaatii palkkaa sitä suurempiarvoisempi hän on yhteiskunnalle. Valtio ei välttämättä hyödy verotuloina matalapalkkaisista, mutta yhteiskunta hyötyy matalapalkkaisen työstä suunnattoman paljon enemmän kuin mitä yhteiskunta saa rikkaan työstä. Vitsi on siinä, että valtio yrittää hyötyä köyhien työstä rahallisesti vain siksi, koska muutoin kukaan ei voisi olla rikas.

Verotus on keksitty loisimista varten. Sosiaaliset menot ovat vain seurausta verottamisesta, koska ilman verotusta rikkaidenkin olisi pakko tehdä fyysistä työtä, jolloin myös ihmisten vanhuus olisi paljon voimauttavampi ja terveempi kuin mihin johtaa sellainen yhteiskunta, joka pitää ihmisiä rikkaiden orjina.
Kaikki rikkaat ovat pelkästään köyhien loisia, jotka eivät tee mitään fyysistä elämisensä eteen; rikasta ei voi palauttaa fysiikkaan. Rikkaat ovat elämästä syrjäytyneitä, jotka saavat aikaan kaiken muunkin raihnaisuuden.
Esimerkiksi tehokkuuden vaatimisen tähden ihmisiltä viedään terveys ja sitä myötä terve vanhuus. Ja koska ihmisiltä on viety terveys ja henkinen elämänilo, niin siksi rikkaat vollottavat, että maailmaan ja Suomeen pitää saada lisää ihmisiä hoitamaan palkkatyön uuvuttamia vanhuksia.
Terveessä yhteiskunnassa ihmiset elävät terveinä ja omatoimisina lapsuudesta kuolemaansa saakka, eikä heitä tarvitse hoitaa siksi, että he ovat toteuttaneet itseään, omaa elämäänsä.
Rikkaat siis ovat yksinomaisia syyllisiä siihen, että yhteiskunta ei osaa arvostaa fyysistä työtä sinänsä, vaan vain siitä työstä saatavaa verotuloa, joka saa aikaan työn, elämisen ja tavaroiden hinnoittelun ja sitä kautta johtaa köyhyyteen. Rikkaathan eivät fyysistä työtä tee, joten siksi valtioiden ei tarvitse vaatia rikkaiden työstä verojakaan... Tiedeuutinen: Tuolilla istuminen tappaa ihmisiä

Matalapalkkaista työtä tekevät eivät aiheuta köyhyyttä. Sen sijaan rikasta varten maailmassa pitää olla jatkuvasti kasvava määrä matalapalkaisia, koska muutoin rikas ei voisi rikastua; Jokaisen rikkaan pitää tuntea rikastuvansa 24/7, koska jos rikkaalla ei olisi tyydyttymätöntä rikastumisen tunnetta, niin silloin hän vollottaisi, että hän on hyvin syvässä palkkakuopassa, jolloin valtio joutuisi hienosäätämään lakeja, että rahavirta alkaisi virrata rikkaalle hieman vuolaampana;
Valtio: Rikkaiden yksityinen etujärjestö,
jonka viritinosana toimii lainsäädäntä

Iltalehti: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain

Yhtä rikasta kohden maailmassa pitää jopa tuhansia ihmisiä, kun taasen yhtä köyhää kohden maailmassa ei tarvitse olla yhden yhtäkään rikasta; jokainen rikas jo pelkällä vollottamisellaan ja vinkumisellaan saa aikaan maailman väkiluvun kasvua.

Tiede.fi: Suurituloisuus kiellettävä

3 kommenttia:

Jesse kirjoitti...

Näin tänään tv:ssä ohjelman sinusta, ja tulin tarkistamaan netin kautta että vieläkö henki pihisee!

Ajatuksia herättävä kirjoitus. En ole muuta kerennyt lukemaan kuin tämän yhden blogitekstisi.

Pieni sivuhuomio: "Kaikki palkkataulukot ovat täysin hihasta vedettyjä ja perustuvat korkeintaan muinaisiin uskomuksiin." Muinaisin uskomuksiin? Eikös tämänkaltainen yhteiskuntajärjestelmä ja sen järjellisyyteen uskominen ole nimenomaan tätä päivää. Oliko muinaisessa ajassa sitten asiat huonommin?? Uskottiinko silloin typerimpiin asioihin kuin tänä päivänä?? Vai oliko "korkeintaan muinaisiin uskomuksiin" - viittaus pelkkä tunteisiin vetoava epäfaktuaalinen voimakeino?

Ihmisiä on yhä enemmän maailmassa. Tästä seuraa kovin helposti se, että myös uskomuksia on yhä enemmän. Emme kai elä enää siinä valistuksen harhassa(suurin osa elää!), että olisimme piemeältä keskiajalta selvinneet johonkin korkeampaan henkiseen tilaan? Kristillinen kulttuuri on tuonut paljon hyvää kulttuuriimme, niin moraalisesti kuin etenkin tieteellisesti, mutta vähitellen tämä hedelmä ollaan menettämässä uskon vähetessä. Tänä päivänä meillä on sallittua tehdä abortti lapselle, joka täyttää kaikki ihmisolennon vaatimukset, ja joka selviäisi keskosena elossa. Käsittämätöntä moraalista rappeumaa! Ihminen saa tehdä mitä hän haluaa, Luoja on hänelle vapaan valinnan suonut. Mutta toisen ihmisen elämästä päättäminen ei ole oikein.

Pieni lause ja sivuseikka jutussasi, mutta herätti silti huomiota, joten päästin paineet pihalle! :)

Siunattua jatkoa elontiellä!

Tanja kirjoitti...

Rahan perässä juoksevat ihmiset ovat tämän maailman vitsaus. He ovat saatanallisia arvoja palvovia sokeita, joille ei hengen tasolla ole suotu lahjoja. Juutalaisten jumalaton uskonto ja heidän keskuudessaan ilmenevä rahan palvonta aiheutti toisen maailmansodan joukkoteurastuksen aivan samalla tavalla kuin joukkoteurastukset tänäkin päivänä. Niin kauan kun on rikkaita, niin kauan on sotia. Rahassa kylpevien on turha peräänkuuluttaa maailman rauhan puolesta, koska he juuri synnyttävät kaikki maailman sodat ja kärsimykset omalla ahneudellaan. Ahneus on ihmisen alhaisin ominaisuus. Juutalaisten keskuudessa ilmenevä silmitön ahneus on tehnyt siitä rodusta ihmiskunnan henkisesti alhaisimman rodun, siksi Jeesus päätti syntyä juutalaiseen perheeseen, koska juuri juutalaisten keskuudessa oli eniten opittavaa rauhan ja rakkauden sanomasta. Hitler oli hyvät pyrkimykset mutta väärät metodit. Tappamalla ei saa ahneutta kitkettyä maailmasta pois. Muita keinoja on aina hyvä miettiä. Maailmassa on ihmisiä jotka ymmärtävät miten maailma makaa mutta samalla henkisesti sokeiden määrä on järjetön. Onnittelen Kati sinua saavuttamastasi henkisestä rikkaudesta. Tanja

Anonyymi kirjoitti...

Tuota, pitäisköhän sun Tanja , ja Jessellekään tuskin pahitteeksi olisi, käydä kallonkutistajalla? Maailma on sitä miltä näyttää, ja tällaiseksi enemmistö on sen halunnut. Vähemmistöjäkin on, mutta epäilen vahvasti esim. Pohjois-Korean asukkaiden tyytyväisyyttä vallitseviin olosuhteisiin. Mutta mitä mieltä olette , Tanja ja Jesse?