maanantai 5. heinäkuuta 2010

Rauhan uskonnon opetusta

Huoh, koskahan Suomeen vihdoinkin saataisiin vanuttuneen kristinuskonnon ja typerän ateismin tilalle kunnon rauhan uskonto?

HS: Iran aikoo kivittää kahden lapsen äidin hengiltä: "Ashtiani, 42, tuomittiin aviorikoksesta vuonna 2006. Hän tunnusti rikoksen saatuaan 99 raipaniskua, ihmisoikeusasianajaja Mohammad Mostafaei sanoi puhelinhaastattelussa CNN:lle. Myöhemmin Ashitiani perui tunnustuksen ja kielsi syyllistyneensä rikokseen."

Olisihan se taloudellista valtion budjetillekin, kun jokaiselle syytetetylle ensin tuomittaisiin 100 raipaniskua, ja jos syytetty tunnustaa, niin hänet tuomitaan kivitettäväksi. Mitään ihme CSI-tyylisiä, kalliita tutkimuksia ei enää tarvittaisi... Ajatelkaa vaikkapa viimeaikaisia poliitikkojen suorittamia aviorikoksia, miten helppoa se olisi kansalle, kun kansa saisi ensin katsella ruoskimista ja sitten sillä saadun tunnustuksen jälkeen poliitikko kivitettäisiin -- jos olisi naispuolinen -- miehiähän rauhan uskonto ei aviorikoksesta voi tuomita, koska naiset ovat uskonnollisen lain mukaan miesten omaisuutta: murhainfo: Samira Bellil jengiraiskattu


ImageShack: Kaikkia asioita ei tarvitse suvaita
EU-Suomen maahanmuuttomyönteisten puolueohjelmaa: SECRET PLOT TO LET 50MILLION AFRICAN WORKERS INTO EU. Tuolla ohjelmalla ei kestä montaakaan vuotta, kun saadaan upouusi uskonto suomalaisille, jolla on oikeat otteet... No, tulossahan se uusi uskonto on, ja tuleekin kovaa vauhtia, kunhan vaan poliitikot malttavat ottaa lisää lainaa, ja jos lainasta tulee liian kallista, niin kyllä Arabian niemimaalta sitten saadaan rahoitusta Islamin aikapommi ja Everything that is not forbidden in the Holy Qur'an is OK.

UPDATE 6.7. 2010:
Blogi: Uskontojen vertailun ensiaskeleet. Poliitikot joutuvat ennemmin tai myöhemmin tekemään vertailuja eri uskontojen välillä. Aivan tasan vastaavasti kuin missä tahansa ihmisen toiminnassa niitä tehdään, alkaen vaikkapa lasten koulutodistuksista tai lastentarhojen laadukkuuden avioinnista.

Varmasti poliitikot mielellään kieltäisivät poliitikkojen kouluarvosanojen antamisen rasismina. Tietysti poliitikot kieltävätkin poliitikkojen arvostelun heti, kun he saavat siihen määräyksen siirtolaisparlamentilta.

On äärettömän typerää olla vertailematta uskontojen arvoja ja väittää, että uskontojen kritisoiminen on rasismia, tai muuta vitun paskaa. Poliitikkojen pitää ymmärtää, että hyvin monet tänne jo tulleet maahanmuuttajat ovat itse henkilökohtaisesti osallistuneet kotimaasssaan uskonnolliseen fanaattisuuteen, mukaan lukien jopa naisten kivittäminen, ja joka ikinen muslimimaahanmuuttaja on osallinen naisten alistamiseen. Naisiahan minä en pidä uskovaisina, koska he ovat pelkästään hyväuskoisia hölmöjä, kuten ovat myös naispoliitikot.

Islam on Suomelle vähintään samaa mitä maahanmuuttajatyövoima oli suomalaiselle rakennustaidolle: Iltalehden lukijat: Uusien asuntojen työnjälki surkeaa!

Ei kommentteja: