tiistai 6. heinäkuuta 2010

Pyhyys oikeussalissa

Älykkäät ihmiset ovatkin jo huomanneet, miten uskonnolliset ihmiset toimivat ajattelemattomasti, ja miten heillä on luja usko joidenkin kirjoitusten pyhyyteen. Toisaalta Suomi on jo osoittanut, että älykkyys yhdistettynä lainsäädäntään voi muuttaa uskovaisten käsityksiä. Esimerkiksi Raamatun esittämä täysin typerä patriarkaalisuus on saanut suurimmaksi osaksi väistyä inhimilliseen tasa-arvoisuuteen pyrkivän kehityksen myötä.

Uskovaisia ei pidä jättää yksin kirjojensa pariin. Jos älykkäät ihmiset jättäisivät uskovaiset omiin arvoihinsa, se olisi samaa kuin onnettomuuden uhrin työntäminen syvemmälle ojaan.

Älykkyys on ihmiselle annettu lahja, ja ihmisten tulee käyttää älyään koko yhteiskunnan hyväksi. Ei ole siis oikeutettua olla arvioimatta uskontojen totuuksia, joista uskonnolliset ihmiset eivät halua luopua, koska uskonnollisuus ja älykkyys ovat toisensa poissulkevia.

Kuka ikinä haluaa uskoa kirjoitettuun totuuteen, on auttamattomasti pihalla elävästä totuudesta, pyhästä elämästä. Mutta!

Poliitikot ovat julistaneet maahanmuuttajat autuaiksi. Poliitikot eivät uskalla tai edes ymmärrä arvioida maahanmuuttajien arvoja, koska heidän mukaansa kaikki uskonnot ja kulttuurit ovat samanarvoisia. Poliitikkojen mukaan siis millään ei ole mitään väliä, koska he eivät kritiikittöminä maahanmuuttajamyönteisinä pysty näkemään mitään eroa suomalaisen ja muunmaalaisen kulttuurin välillä. Samoin poliitikkojen mukaan islamin arvot ovat yhtä hyviä/huonoja kuin kristinuskonnonkin arvot ovat.

Koska siis poliitikoille arvot ovat muuttumattomia, niin siksi poliitikot eivät lainkaan ymmärrä hevon paskaa arvoista. Poliitikot julistavat idiootteina, ettei maahanmuuttajien kulttuuria ja uskontoa saa millään tavoin kritisoida, koska maahanmuuttajat arvoineen ovat mukamas rikkaus Suomelle.

Mitä rikkautta se on, jos kerta islam on arvoltaan täsmälleen sama kuin kristinuskonto, joka ei sentään ole koskaan kivittänyt ihmisiä! Onko se rikkautta, että muslimit vaativat esimerkiksi omia uimahallivuorojaan ja uimahallin ikkunat peittoon: Swimmers plunged into dark after council covers swimming pool windows 'to protect Muslim women's modesty' Onko poliitikkojen ihan mahdotonta ymmärtää, että jos on nähnyt yhdet tissit on nähnyt kaikki muutkin! Mitä helvetin pyhyyttä musliminaisen kehossa on verrattuna suomalaisen naisen kehoon? Ymmärtääkö yksikään poliitikko, että jos te pidätte musliminaisia erikoisina, niin te halveksitte suomalaisia? Typeryyttä pitää joidenkin ihmisten kehoa pyhänä, jopa niin, että se pitää peittää - tai kivittää


Kuten kaikki tiedämme, niin laillinen esivalta ei ole pelännyt koskea kristinuskonnon arvoihin. Ei siis ole mitään syytä, miksi poliitikot eivät voisi säätää lakeja myöskin maahanmuuttajien arvomaailman rajoittamiseksi ja heidän arvojen ohjaamiseksi lähemmäksi inhimillisyyttä.

Jos vain poliitikot olisivat niin rohkeita, että uskaltaisivat tehdä arvioinnin eri uskontojen paremmuudesta, niin silloin se olisi vain ajan kysymys, kun poliitikot säätäisivät lain, että Vanha Testamentti yhdessä Tooran kanssa pitää siirtää kirjastojen uskontohyllyltä historiahyllyyn. Ja Koraani tulee siirtää rikosromaani- ja kauhukirjallisuuteen

Samaan aikaan uskontojen kirjojen pyhyyden uudelleen arvioinnin kanssa poliitikot voisivat säätää lain, että kaikista pyhistä kirjoituksista pitää poistaa kaikki sellaiset kohdat, jotka ovat ristiriidassa Suomen lain kanssa. Pyhyyden asettaminen lain alaisuuteen takaisi sen, että uskovaiset alkaisivat itse ajattelemaan asioita, sillä se ei voi olla pyhää, joka toimii ilman ajatusta.

Koneet ja niitä ohjaavat ohjelmat eivät ole pyhiä! Vain jokaisen mykyään elävän ihmisen oma mielipide on pyhä, eikä omista mielipiteistä pidä kenenkään loukkaantua, eikä mielipidettä vastaan pidä säätää lakiakaan.
Jos nimittäin nykyään elävien ihmisten mielipiteet eivät ole pyhiä, niin mitä järkeä silloin on siinä, että muinoin eläneiden ihmisten mielipiteet ovat jopa niin pyhiä, että eläviä tuomitaan jopa kuolemaan siitä hyvästä, jos elävä esittää oman mielipiteensä kuolleiden ihmisten mielipiteistä!

Laki on pahuutta silloin, jos laki pitää kuolleiden mielipidettä (kuten Koraania) pyhänä, mutta estää eläviä esittämästä omaa mielipidettään elämästä!: "Profeetta sanoi: “Jos joku tulkitsee Allahin Kirjaa oman mielipiteensä valossa, niin vaikka hän olisi oikeassa, hän on väärässä.” (Sunan Abu-Dawud 25:3644)."

Kuka tahansa voi koska tahansa sanoa, että hän on saanut sanottavansa itseään suuremmalta, mutta kellään ei ole moraalista oikeutta tuomita ihmistä siitä hyvästä. Minäkin sanon, että olen saanut sanottavani järjeltä, sillä järki, jota käytän, ei ole minun omani, vaan olen saanut sen lahjaksi -- ja lahjaksi saamani järki todistaa minussa ja minun kauttani, että järkeen kuuluu myös nämä sanat, joita olen tänne kirjoittanut. Järki on suurin kaikista, eikä edes Jumalan tai Allahin järki ole suurempi kuin järki, koska kaikki järki on Jumalan järkeä.
Jopa ateisteille annettu järki on annettua järkeä, eikä se ole sattuman tekoa, kuten ateistit väittävät, mutta edes ateistien typerät väitteet eivät ole sen arvoisia, että heitä pitäisi niistä ahdistella fyysisesti. Henkisesti he toki saavat itse ottaa nokkiinsa, jos kerta ovat niin tyhmiä, että uskovat sen kaiken, jota puhun ateismista
Järjen mukaan Jumala on järjellinen olento, joka haluaa, että ihmiset elävät järjellistä elämää. Ei ole järjetöntä esittää kritiikkiä järjettömyyttä, kuten islamia vastaan. Se olisi järjetöntä, ettei ihminen ole islamin arvojen vastainen. Islamin aikapommi.Blogi: Rauhan uskonnon opetusta

Ei kommentteja: