tiistai 20. heinäkuuta 2010

Arabialainen Suomi

Missä vaiheessa poliitikot alkavat huolestua suomenkielen asemasta Suomessa? Luultavasti vasta sitten, kun poliitikot ovat ennen sitä olleet kovasti huolissaan vähemmistöjen asemasta ja kun poliitikot ovat jatkuvasti hokeneet, miten eläkepommisuutari pian räjähtää, ja kun poliitikot ovat antaneet maahanmuuttajien tavoille ja perinteille erioikeuksia, ja kun poliitikot ovat toimillaan estäneet maahanmuuttajilta suomalaistumisen ja suomenkielen.

Jokin arvokas asia voi säilyä vain niin, että siitä pidetään hyvää huolta koko ajan. Todella arvokasta asiaa huolehditaan päivittäin ikään kuin rutiininomaisesti; arvokkaan asian huoltaja ei edes koe huolenpitoa raskaaksi, eikä se ole hänelle velvollisuus, vaan hän rakastaa sen huolenpitoa.

Nyt meillä on tämä suomalaisuus ja suomenkieli. Ovatko ne meille miten arvokkaita? Ainakin minä tykkään suomalaisuudesta niin paljon, että pidän siitä päivittäin ja hetkittäin. En tunne suomalaisuutta millään tavoin rasitteeksi eikä se suomalaisuus ole minulle myöskään velvollisuus. Suomalaisuus vain pysyy minussa kuin suomalainen kukkaniitty hyvässä maaperässä.

Varmaan Suomessa asuu sellaisiakin ihmisiä, jotka ovat suomalaisia vain ulkokultaisina. Heille suomalaisuus ei ole minkäänarvoista. Ulkokultaiset suomalaiset jopa haluavat, että suomalaisten kukkaniittyjen kukat tulee vaihtaa vierasperäisiin lajikkeisiin. Ja kukkaniittyjen tulee antaa rehottaa, eikä edes rikkaruohoihin saa enää koskea.

Tuollaiset ulkokullatut alkavat vollottamaan arvokkaiden kukkaniittyjen perään vasta sitten, kun niitä ei enää ole. Vasta sitten ulkokullatut poliitikot alkavat puhua suomenkielen asemasta, kun he ovat eduskunnassa oppositiossa. Vasta sitten poliitikot heräävät, kun erioikeuksia maahanmuuttajille alkavat tehtailemaan muutkin kuin vain ulkokultaiset lainsäätäjät; kun islamilainen puolue on siinä asemassa, että se laillistaa islamilaista tapakulttuuria tänne Pohjolaan, niin vasta sitten nykyisten ulkokullattujen kultaus alkaa hieman rakoilla.

Sitä ennen poliitikot ovat kilvan pyrkineet miellyttämään maahanmuuttajia ja luoneet lakeja ja asetuksia, jotta muukulttuuriset tuntisivat itsensä kotoisaksi täällä, vieraassa maassa.

On todellakin jotenkin koomista, miten poliitikot eivät tajua, että politiikkaa pitää tehdä oman maan tulevaisuutta varten. Poliitikkojen tulee pitää niitä arvoja koko ajan arvossa, jotka ovat saaneet Suomen kukoistamaan. Ei ole mitään mieltä sellaisessa politiikassa, joka pitää muiden maiden kulttuureja yhtä hyvinä kuin suomalaisuutta --Suomessa.

Aivan varmasti Venäjällä, Iranissa, Afrikassa sijatsevat kukkaniityt ovat arvokkaita, mutta niitä ei pidä päästää kukoistamaan muualle. Sen sanoo jo järki tai ainakin biodiversiteetin arvon tunnustaminen. On mahdotonta samaan aikaan arvostaa suomalaisuutta Suomessa, jos pitää kaikkia muita kulttuureja Suomessa yhtä arvokkaina. Antakaa kaikkien kulttuurien kukkia, mutta omilla alueillaan. Muuten käy niin kuin jokainen voi jo nyt havaita; vierasperäiset lajit hävittävät varmasti kotoperäiset lajit.

On aivan varmaa, että jos suomenkielen ja suomalaisuuden asemasta ei tänä päivänä pidetä hyvää huolta, niin se on ainoastaan ajan kysymys, kun niitä ei enää voida pelastaa. Suomea ei pidä jättää rehottavaksi pelloksi - ja sitten pää pensaassa esittää hurskaita toiveita, että kyllä se Suomi ja suomalaisuus siellä pärjää omia aikojaan.

Puhe monikulttuurisesta Suomesta on samaa, jos suomalaista kulttuurimaisemaa tahallaan tuhottaisiin¨ja sen annettaisiin vapaasti rehottaa. Miksi kuitenkin poliitikot toisaalla haluavat säilyttää suomalaista kulttuurimaisemaa, jos suomalaisuus ei ole heille minkään arvoista?
Kulttuurirelativisteille kaikki kulttuurit kelpaavat -- Suomeen. Kulttuurirelativistien mukaan kulttuurit eivät ole minkään arvoisia.
Suomea voi arvostaa vain toimimalla samoin kuin hyvä puutarhanhoitaja toimii; jatkuvasti leikkaamalla rehottavat asiat pois ja kitkemällä rikkaruohoja. Ei se ole sen vaikeampaa. Kyse on pelkästään tottumuksesta. Kun ihminen on tottunut liikkumaan, niin hän pysyy kunnossa ilman, että hänen pitäisi liikkua patistamalla jonkun ohjeen mukaan.

Suomalaisuus ei ole niin kovin vaikeaa, kun sen vain oikein oivaltaa. Sisäistäkää suomalaisuus, niin se ei ole teille pakollista, eikä se velvoita teitä, vaan sisäsuomalaisina te vain toimitte niin, ettei kenenkään tarvitse yhden sukupolven perästä syyttää teitä leväperäisiksi.

Arvo ei ole mikään arvo, jos ihminen ei elä arvon mukaista elämää. Kirjoitettu arvo on tasan yhtä kuollut kuin kirjasta luettava totuuskin. Ei ole väärin elää Suomessa suomalaisia arvoja todeksi, mutta se on mieletöntä väittää, että muiden kulttuurien arvot ovat Suomessa yhtä hyviä kuin suomalaisuus.

Hesari: Kantasuomalaisista voi tulla vähemmistö
Uusi Suomi: Erkki Toivanen: Hyödylliset idiootit islamismin asialla
Uusi Suomi: Yle: Venäjän outo ehdotus tyrmättiin Suomessa – ”Miksi?”:"Kohua herättänyt Astahov perusteli eilen Ylen haastattelussa komission tarvetta sillä, että Suomessa asuvien suomalais-venäläisten perheiden ja venäläisten ongelmia ei voida ratkaista Suomen lakien pohjalta, koska kyse on toisen maan kansalaisista."

Muslimeillekin pitää antaa erioikeuksia, koska kyse on toisen kulttuurin edustajista, eli Venäjän virkamies on vaatimuksissaan oikeassa, koska Suomen poliitikot ovat jo antaneet muillekin kulttuureille Suomessa erioikeuksia!
Demokratiasta ei enää onneksi tarvitse puhua, koska demokratia on pelkkä arvoton sana poliitikoille.

Uusi Suomi, blogi: Islamilaisen maailman ilmiöitä - myös Suomeen?
MTV3: Kuljetusyrittäjät: Poliitikkojen valvottava suomalaisuutta
Uusi Suomi, blogi: Kantasuomalaisista vähemmistö 160 vuodessa

Uusi Suomi: Suomalaiset: Tämä on poliitikon ja lentäjän ero: "Suomalaisten mielestä luotettavimpia ammattilaisia ovat lentäjät, palomiehet, apteekkarit, sairaanhoitajat ja poliisit. Myös lääkärit, opettajat, maanviljelijät, taksinkuljettajat ja papit nauttivat Suomessa verrattain laajaa luottamusta.

Kaikkein vähiten suomalainen näyttää luottavan poliitikon sanaan. Myös autonmyyjään, toimittajaan ja sijoitusneuvojaan suhtaudumme epäilevästi, Valitut Palat kertoo.
Poliitikkoihin luottaa Suomessa vain 10 prosenttia haastatelluista.
"

VANTAAN SANOMAT: "Vieraslajit aiheuttavat kiusaa luonnolle ja ihmisille
Hyvässä keskinäisessä rinnakkaiselossa kukkineiden päivänkakkaroiden, sinikellojen, keltamataroiden ja maitohorsmien iloisenkirjavan väriloiston on monin paikoin nujertanut valloittajan räikeä violetti – joka sekin kuihtuu pois alkukesän jälkeen.

–Komealupiinin kukittua ei pientareelle jää oikein mitään silmäniloa, kun taas perinteisistä niittykasveista aina jokin on vuorollaan kukassa keväästä syksyyn, kertoo ylitarkastaja Leena Eerola Uudenmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta (ELY).
"
We the people USA: Islamization Of The World
Virginia news source: Geert Wilders, The Europe you know is changing
Youtube: Three things about islam
Google video: Dispatches - Undercover Mosque

Ei kommentteja: