maanantai 12. heinäkuuta 2010

Taikauskonnon kannattajat

Media julistaa taikauskoa. On mikä tapahtuma tahansa, niin toimittajien on näköjään pakko suitsuttaa sitä taikauskollaan; Toimittajien taikausko on syvältä!

Hollannille langetettin kirous. Ensin Espanja kärsi toimittajien langettamasta kirouksesta jopa kymmeniä vuosia! Ja nyt sitten toimittajat ympäri maailman ovat julistaneet Hollannille MM-kirouksen. Nelonen: Villa haihdutti MM-kirouksen Espanjan harteilta.
Voihan vittu, miten raukkamaisia toimittajia. Ovatkohan he saaneet Haitissa kovastikin koulutusta, miten kirous tehdään oikeaoppisesti?
Tosin toimittajat hengailevat nykyään paljon myös afrikkalaisten kanssa, joilla myös on erittäin voimakas taikauskonnollisuus iholla kiinni.

Ja sitten tuollaisten taikauskoisten toimittajien mamu-myönteisiinkin uutisiin pitäisi muka uskoa? Mitä faktoja toimittajailla oikeastaan koskaan voi olla, kun he pitävät mustekaloja, sammakoita, koiria ja muita ötököitä jumalolentoina, joilla on pääsy determinoidun maailman kellokoneistoon katsomaan, mitä seuraavaksi tapahtuu?

Itse katson toimittajien taikauskon hehkuttamisen sen verran löperiksi toiminnaksi, että se estää minua ottamasta heidän muitakaan juttujaan täydestä. Enhän ota muslimejakaan täydestä, vaikka he julistavatkin, että heillä on täysin erehtymätön tieto kaikesta, joten yhtä vähän pystyn luottamaan mediaseksikkäisiin toimittajiinkin, jotka vehkeilevät kaikenmaailman otusten kanssa.
Puuttuu vielä enää se, että toimittaja tavattaisiin hengailemasta koiran tai mustekalan kanssa, sammakoitahan he jo osaavat päästellä suustaan mielin määrin, kuten huomataan monikulttiurisuushöpinästäkin.

Olisin odottanut toimittajilta sen verran älykkyyttä, että he pystyisivät järkeilemään, mitä ihmiskunnalle tapahtuu, jos sitä ohjaillaan islamin arvoilla ja taikauskoisella höpinällä takaisin keskiajalle. Noh, nyt kuitenkin he voivat tulla lukemaan täältä sitä kuuluisaa järkeä, jonka he ovat hukanneet monikulttuuriseen mössöönsä. Taikauskoisten ihmisten ja heidän tapojensa ottaminen Suomeen ei tuo Suomelle mitään rikkautta.

Iltasanomat: IS:n Misha-koira ennusti futismestarin oikein!
Uusi Suomi: HS: Tämän piti olla kiellettyä - liksa 40 000€/kk
YLE: Paul-mustekala ennusti jo mestarin
Hymy: Näin tapahtuu julkkiksille vuonna 2010 - selvänäkijä ennusti!
MM2010: Niken MM-kirous vain pahenee
Iltasanomat: Raportti: Noituudesta syytetyn lapsen silmiin kaadetaan bensaa

Blogi: Taikauskojen maailma

Ei kommentteja: