torstai 22. heinäkuuta 2010

Emoticons for burgha users

Poliitikot, suvaitsevaiset, kommarit ja muut vähän ihkut julistavat monikulttuurisuuden autuutta -- ja samaan aikaan poliitikot yrittävät kaikin tavoin estää monikulttuurisuustodellisuuden syntymisen;
On täysin mahdoton ajatus, että ihmiset voisivat olla monikulttuurisia -- ilman elekieltä, elekielivammaisina. Koska siis poliitikoiden mukaan elekielen peittäminen on monikulttuurisuutta, niin juuri tuollainen todistaa, miten täysin pihalla poliitikot ovat ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.
Sehän olisi ihku samaa, jos poliitikot sallisivat lapsien mykistämisen monikulttuurisuuden nimissä. Ikään kuin vammaiset ja kasvottomat ihmiset olisivat parempia monikultturellisesti kuin muut!

Tiedetään täysin hyvin, että paperilla monikulttuurisuus voi näyttää hyvältä, jos sitä paperia pitää lukea naama peruslukemilla. Mutta, jos poliitikot sallivat monikulttuurisuudesta lukevien kasvoille hymyn, niin silloin poliitikoiden tulee voida nähdä myös muslimien kasvot, koska ilman kasvojen näkemistä kukaan ei voi tietää, mitä toinen oikeasti ajattelee!


Nyt on kyllä paha paikka. Miten muslimien kanssa voi keskustella, koska muslimien mukaan keskustelussa ei saa olla ilmeet mukana? Ilmeet ovat ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa niin tuiki tärkeitä, että heti netin alusta asti ilmeitä on pyritty välittämään netin yli keskustelun toiselle osapuolelle jollakin tavoin; keksittiin hymiöt; smileys, emoticons in english. ELEKIELI.COM, Body language :-)

Muslimit ovat mykkäkielisiä; he ovat elekielivammaisia;
Burgha muslims are handicapped in their body language :-D

Koska siis Suomessa muslimit eivät saa käyttää kasvojen luonnollista elekieltä kommunikointiin, niin ehdotan, että muslimeille säädetään hymiöpakko; jokainen muslimi, joka ei kanna mukanaan mielialaansa sopivaa hymiötä, voitaisiin poistaa maasta siksi, koska kieltäytyy keskustelemasta suomalaisten kanssa ihmisen kansainvälisellä kielellä, elekielellä.

Ajatelkaa nyt ittekin, miten valtavan suuri merkitys eleillä ja ilmeillä on sille, että ihminen tulee ymmärretyksi keskustelussa! Vai onko niin, että koska muslimeilla on jo ainoa oikea ja lopullinen totuus, niin siksi heidän ei tarvitse enää näyttää ilmeitään, koska muslimit eivät enää tarvitse mitään vuorovaikutusta?

Muslimit siis oikeasti luulevat, että ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa ilman ilmeitä? Ja kaikkein surkein juttu tuossa on se, että suomalaiset, jotka ovat aivopesseet itsensä muslimeiksi, esittävät, että elekieli on täysin tarpeeton, ja ilmeet ovat syntiä Allahia vastaan; että käännynnäinen ei pääse taivaaseen, jos hän olisi vuorovaikutuksessa juuri niiden ominaisuuksien kautta, joita Jumala on ihmiseen asettanut, kuten ihon, ja ihoa säätelevän motoriikan, joka toimii autonomisesti, tunteita ilmaisten? On täysin uskomatonta, että joku suomalainen voi tänä päivänä taantua henkisesti satojen vuosien taakse, johonkin uskomukseen.

Koska siis suomalaiset keskiaikaan taantuneet eivät halua näyttää ilmeitään, niin silloin heiltä pitää kieltää myös hymiöiden käyttö.
Olisi todella moraalitonta, kun kasvonsa peittävä muslimi käyttäisi siitä huolimatta internetissä hymiöitä! Tuollainen nollanaamaton toiminta olisi jopa täysin laitonta.

Toisaalta, jos tunnet jonkun burghan käyttäjän, joka kirjoittaa netissä, niin ilmoita heti mediaan, jos havaitset hänen ilvehtivän hymiöillisesti.

Vetoan jokaiseen imaamiin ja ajatollaan, että he välittömästi asettaisivat fatwan, eli jonkinlaisen pahan jutun jokaiselle muslimille, joka käyttää hymiöitä, koska Koraamin mukaan ihminen ei saa esittää itse mitään --ei edes elekielellä--, vaan ihmisen tulee esittää vain sitä, mitä Koraani sanoo. Juuri siksihän islam kieltää kasvojen näyttämisen, koska muutoin elekieli paljastaisi, että ihminen on sisimmältään erimieltä kuin mihin hän väittää uskovansa.

Suomalaiset, jotka ovat siis kääntyneet islamiin, joutuvat peittämään kasvonsa vain siksi, koska muutoin heidän ilmeensä paljastaisivat heidät valehtelijoiksi! Turkulainen: Suomalaiset muslimit eivät kieltäisi burkaa

PS. Muslimien mukaan naisia ei pakoteta pukeutumaan tietyllä tavalla. Ihme kyllä, mutta islamin hengelliset johtajat näyttävät uskovan, että heidän valtansa ulottuu kaikkialle maailmaan, ja siksi he voivat sanella Malesiastakin asti käskyjä muslimeille, miten muslimien pitää pukeutua:

MTV3: Muslimit eivät saa käyttää Suomen maajoukkuepaitaa?
Iltalehti: Muslimit: ManU:n paidat kannustavat paholaisen palvontaan

PPS. Lainsäätäjien tuleekin tästä lähin kysyä aina kohderyhmältä, millaisen lain he haluavat. Esimerkiksi voitaisiin tehdä kysely poliitikoille, haluavatko he lisää etuoikeuksia, jolloin lainsäätäjät voisivat säätää lain, jolla poliitikoille luotaisiin palkankorotusautomatti.. ai perhana, heillähän taitaa jo olla semmonen laki.
Nooh, sitten voitaisiin kysyä jehovantodistajilta, olisiko se kivaa, jos heidän ei tarvitsisi puolustaa suomalaisia arvoja.. Ai perhana, mutta jehovantodistajille onkin jo taidettu säätää semmonen laki. Rukoillaan: Allah, anna jehovantodistajille mahdollisuus pian todistaa omakohtaisesti white flightia...

Mitäs tässä vielä keksisin? Hmm... Nyt keksin, kysykää poliitikot muslimeilta, pitääkö heille sallia lailla semmoset vermeet, ettei suomalaiset voi olla muslimien kanssa vuorovaikutuksessa ilmeilla ja elekielellä? Lisäksi voisitte vielä kysyä sitäkin, tarvitsevatko muslimit ylipäätään edes suomenkieltä, koska suomenkielellä ei voi edes teoriassa keskustella, jonka sanoo jo koraanikin.

PPPS.
Voiko muslimin laittaa elekielen kurssille?
Voiko muslmille opettaa koirien elekieltä?

YLE: Syyria kieltää kasvohunnut yliopistoilla
Homma forum: Selvää puhetta Malmön poliisilta:
Menee täysin päin helvettiä! (Folkets Nyheter)

Ei kommentteja: