maanantai 12. heinäkuuta 2010

Fidel aikoo puhua kansalle

Vauvana Fidel Castro näytti ihan vauvalta. Aivan uskomatonta, että diktaattori on ollut vauvana aivan kuin vauva. Vielä uskomattomampaa on se, että nyt vanhuksena Fidel Castro on ihan vanhuksen oloinen ja- näköinen: Iltasanomat: Fidel Castro astui julkisuuteen vuosien jälkeen

Vanhuksen näköinen Fidel aikoo pian puhua kansalle television kautta: Kuuban Castro tv-lähetykseen vuosien tauon jälkeen.
Onkohan kuubalaisia varoitettu siitä, että nyt heille paljastetaan Fidelin olevankin ihka tavallinen ihminen, joka on ikääntynytkin luonnon lain mukaan? Kommunismi ei saanutkaan aikaan mitään muutosta luonnonlakeihin?

Stalin kyllä käski luontoa tottelemaan kommunismia, mutta luonto oli kovin kapinallinen, eikä totellut setä aurinkoista. Mahtaa diktaattoreita vituttaa, kun he eivät mahda mitään sille, että heille tulee seuraajia. Seuraajat voivat toinen toistensa jälkeen vain ihmetellä, että nytkö on sitten tullut uusi aika, meidän aikamme, emmekä me osaa tehdä mitään muuta kuin kiusata ja runkata kansaa kuten kaikki muutkin rikkaat kautta aikain ovat sen osanneet.

Moni diktaattorin seuraaja ei halua uskoa uuteen aikaan. Niinpä voikin käydä niin, että Fidel Castro näyttää vielä sadan vuoden kuluttua hieman rypistyneeltä viisikymppiseltä Castrolta, riippuu siitä, ovatko balsamoijat osanneet asiansa. Kukapa kuubalainen haluaisi todellakaan kävellä Castron arkun ohi, jos hän näyttäisi siinä vanhukselta. Kansan ei tule tietää aatteen petollisuutta, ja siksi balsamoijien tulee maskeerata Fidel huippukuntoiseksi arkkuunsa.

Sekin mahdollista, että Fidel Castro näyttää ihan tavalliselta luurangolta muutaman vuoden kuluttua, kuten Suomen poliitikotkin saavat kukin vuorollaan tippua matojen ruuaksi. Hymyile, olet jo madon ruokaa.

Ei kommentteja: