keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lottovoitto kuolla Suomessa

Suomeen syntyy alle sata lottovoittajaa vuosittain. Lottovoittajaksi ei tulla tahallaan, vaan ihan vaan vahingossa; Lottovoittaja on täysin viaton kansalainen, joka ei ole syyllinen siihen, että kone arpoo hänet lottovoittajaksi.

Meillä on myös muunlaisia voittajia, joita on myös alle sata vuosittain. Hekin ovat täysin viattomia siihen, että arpa osuu heihin. Vai olisiko parempi sanoa suoraan, että luoti osuu heihin? Uusi Suomi: IS: Teloitetun vaimon suku odotti Porvoon tapahtumia.

Kuten lottovoittajalle riittää, että hän vain odottaa möllöttää kotonaan, niin myös tässä toisessa lotossa ihmiselle riittää, että hän oleskelee Suomessa. Ja kuten Lotto on valtion ylläpitämä peli, niin tämä toinen lotto on myös valtion ylläpitämä peli. Tässä pelissä valtio arpoo viikoittain, kuka onnellinen saa kuolla Suomessa sattumalta.

Valtio on järjestänyt kuoleman lottopelin niin nerokkaasti, että sillä on lainsuoja; kansalaiset eivät voi valittaa mihinkään siitä, että valtio viikoittain arpoo ainakin yhden suomalaisen kuoleman lottopelin voittajaksi; on lottovoitto kuolla Suomessa.

Eduskunta on sosiaalitanttojen valloittama. Vasemmisto, Vihreät ja muutama kokoomuslainenkin tantta julistavat, että kaikki ihmiset ovat uskomuksiltaan ja luonnoltaan tasavertaisia. Kun sitten joku murhaa jonkun pikaistuksissaan, niin sosialitanttojen mielestä sellainen ihminen on jo teollaan ansainnut uuden mahdollisuuden.

Jokainen ihmisen tappaneelle annettu uusi mahdollisuus virittää kuoleman lottokoneen, ja on vain ajan kysymys, kun valtion sosiaalitanttojen virittämä, sattumalla toimiva kone tekee tapon uudestaan ja uudestaan, ihan vaan pikaistuksissaan.

On merkille pantava se seikka, että toisiaan siteeraavat filosofit ovat onnistuneet pilaamaan sivilisaation käsitteen sillä, että he ovat nimittäneet huonouden eliminoinnin valtion suorittamaksi murhaksi, jota sivistynyt ihminen ei saa kuvitellakaan. Koska sosiaalitantat eivät itse pysty ajattelemaan, niin hekin ovat kauhuissaaan, ettei toki valtio voi murhata, jos kerta valtio on määritellyt murhan rangaistavaksi.
Kellekään filosofille ei sitten tullut mieleen, että valtion suorittamaa eliminointia ei ole mikään pakko kutsua valtiolliseksi murhaksi! Monesta muustakin asiasta tiedämme, että valtio voi sanella, millä käsitteillä mistäkin asiasta puhutaan.

Koska siis sosiaalitanttojen mielestä se on kauheeta, jos murhaaja eliminoitaisiin, niin siksi sosiaalitantat mielellään antavat murhaajille aina vaan uuden mahdollisuuden, joka siis käytännössä merkitsee sitä, että valtio hyväksyy viattomien ihmisten tappamisen. Ja koska sosiaalitantat saavat itse asua suojatuilla asuinalueillaan, niin siksi kuoleman lottokone ei heitä koske -joka on samaa sen kanssa, kun tavallinen ihminen on ulkona lottoarvonnasta sillä, ettei hän jätä kuponkia.

Turvatuilla asuinalueillaan asuvat poliitikot eivät siis itse osallistu kuoleman lottoon, vaan he pakottavat koko muun kansan osallistumaan viikoittaiseen kuoleman lottoon. Poliitikot eivät ole viattomia siihen, että he eivät itse osallistu kuoleman loton arvontaan!


Hyvä poliitikko! Kumpi on oikeasti pahempi; Murhaajan eliminointi vaiko viaton uhri/uhrit? Molemmissa tapauksissa joku poistuu maailmasta, mutta nyt te olette älyttömän tunteilunne vuoksi luoneet järjestelmään vikaisuuden, jonka mukaan vain viattomien tulee kuolla. Sillä aivan varmasti tämän maailman systeemit ovat viallisia, koska jos esimerkiksi Suomi-systeemi olisi ehjä, niin teitä ei tarvittaisi ensinkään. On turha siis kuvitellakaan, että oikeuslaitos, jolle ei ole annettu valtaa elimoida huonoutta maailmasta, olisi terve.
Jo evoluution fakta edellyttää ihmiseltä sitä, että hän osallistuu myös itse geneettisen tiedon puhtaana pitämiseen. Ihmisen kohdalla se taitaa olla ainoa mahdollisuus, että ihminen pitää itse huolen omasta perimästään, sillä luonnossa ei ole päällekkäisyyksiä; luonnolla ei ole enää valtaa ihmisen perimään, koska ihmiselle annetun älyn pitää hoitaa se tehtävä, joka ensin oli evoluutiolla.
Taloussanomat kirjoittaa, miten EU_poliitikot pystyivät laittamaan pankkiirien ahneudelle edes jonniinmoiset rajat: "Hyviä uutisia: Pankkien bonuksille rajat".

Milloin poliitikot uskaltavat laittaa rajat rikollisille, eli alkaa ajattelemaan ensisijaisesti kansalaisten etua. Koska tähän asti poliitikot ovat ajatelleet ensisijaisesti rikollisten etuja; myös ahneet ovat rikollisia, vaikka sosiaalitantat luulevatkin, että talouskasvu on mahdollista vain silloin, kun ihmisen ahneudelle ei ole mitään rajaa.

Myös Tatu Vanhasen yhdessä Richard Lynnin kanssa kirjoittama, ja pian tulossa oleva teos älykkyydestä ja sen vaikutuksetsa ihmisen käyttäytymiseen pitäisi ehdottomasti ottaa huomioon rikollisten kohtelun uudelleen arvioinnissa: Tatu Vanhanen kriitikoille: Älykkyys merkittävin syy kehityseroille.
Ellei poliitikot pysty parantamaan ihmisen genomia, niin silloin poliitikoiden ei tarvitse pelätä sen ajattelemista, että valtio voi toimia itsepuolustukseksi, jopa ennalta ehkäisevästi, joka omalta osaltaan olisi ihmisen tulevaisuuden hyväksi tehtyä työtä.

Valtion tehtävänä on puolustaa kansalaisia. Valtion tehtävänä ei voi olla se, että valtio antaa sattuman ratkaista, kuka kansalainen kuolee tällä viikolla. Se ei ole mitään hallitsemista, että annetaan viattomien elämä sattuman haltuun.

Jos te poliitikot olisitte ateistisen Neuvostoliiton politbyroon jäseniä, niin se ehkäpä olisi soveliasta, että te pyrkisitte ilmentämään sattumaa, mutta jos te pidätte itseänne älykkäinä, niin silloin teidän ensisijainen tehtävänne on siinä, että estätte viattomien ihmisten satunnaiset kuolemat.

Iltalehti: "Miksi ampuja päästettiin vapaaksi?"
Porvoossa surmatun Mikan kummitäti ei voi käsittää
Suomen oikeusjärjestelmää.

Iltalehti: Tappotuomio peruttiin
Esa Åkerlund tuomittiin ennen vaimonsa murhaa taposta,
mutta hovioikeus vapautti hänet.

Ei kommentteja: