tiistai 9. maaliskuuta 2010

Poliittiset tuomiot Suomessa

Suomessa oikeuslaitos on lähes kokonaan poliitikkojen hallussa. Vain median satunnainen kiinnostus asioihin estää joskus poliittisia tuomioita, mutta ei läheskään aina.

Kaikki muistaa, mitenkä Esko Aho loukkasi itse itseään sadan tonnin edestä, kun STT paljasti hiihtoliiton käyttävän dopingia. Koska tuomarit ovat poliitikoiden kaljakavereita, niin tietysti tuomarit eivät ihan kehdanneet antaa Esko-Pojulle sitä sataa tonnia, mutta media ei pystynyt estämään sitä, että asiassa muutoin tapahtui oikeusmurha.
MTV3, 9.1. 2013: Esko Aho välttyi ehkä täpärästi rikosepäilyltä

Sitten meillä on tämä Maija Lahtinen. Kun seurasin mediasta muutaman minuutin ajan uutisointia Lahtisesta, niin tajusin heti, että siinä on taasen yksi poliitikoiden syntipukki, jotta poliitikoiden ei itse tarvitse kärsiä typerien tekojensa seurauksia. KKO: Maija Lahtisen tuomiota ei saa panna täytäntöön

Sitten on tuo 2003/28100-oikeusmurha, jota tuomarit ja laillisuusvalvojat olivat seniilejä käsittelemään, koska siinä asiassa oli vastaajana muuan pieni ihminen Pasilan metsiköstä: Blogi: Yhteiskunta hakusessa. Laitoinpa eilen Helsingin syyttäjälle postia. Oikeusasia 2003/28100 oli asiana.

Tässä on yksi esimerkki lisää siitä suunnattoman korkeasta oikeusmurhapinosta, jota Suomessa on tehty: Karpon Parhaat - Kolilla on suojeltu luontoa väkisin. Linkin takaa löytyvä video esittää julkisen vallan niin idioottimaisena, että sille ei voi oikein edes nauraa.

Nyt sitten meillä on tämä hätäkeskus-sekoilu: Siirto Poriin - Tampereen hätäkeskus lakkautetaan. Kuten olen sen monesti todennut, niin poliitikot eivät välitä Suomen kansasta hevon paskaakaan. Poliitikkoja kiinnostaa ainoastaan oma -ja puolueen etu, tässä järjestyksessä.

Poliitikot hankkivat Suomeen kymmenin tuhansin kouluttamatonta väkeä vain siksi, että he saisivat pidettyä suomalaiset ahtaalla. Nyt he sitten puhuvat jo miljoonista maahanmuuttajista, jotka kuulemma pitäisivät hyvää huolta vanhuksista. Tuskimpa pitäisivät, koska samaan aikaan poliitikot nostattavat ainoastaan rikkaiden etuisuuksia, jolloin kuilu rikkaiden ja taviksien välillä vain kasvaisi, joka tietää lisää köyhyyttä ja huonovointisuutta.

Yksi selvä osoitus poliitikkojen oman edun tavoittelusta on hätäkeskusten uudelleen sijoittelu muutaman vuoden välein. Kävin aikoinani muutaman kerran Tampereen Aitolahdessa kallioon rakennetussa hätäkeskuksessa remonttitöissä. En tiedä, onko nyt Poriin siirrettävä hätäkeskus sama kuin se, jossa itse kävin, mutta aika moinen rahareikä siihen jää, jos niin olisi.

Hätäkeskusten siirrosta vastaava ministeri on itse kotoisin Porin vierestä, niinpä hän haluaa kotikunnilleen ihka oikean hätäkeskuksen. Väliäkös sillä, että valtio poltti veronmaksajien rahoja satoja miljoonia Tampereen Aitolahden kalliooon. Onhan sitä muutenkin liikaa.

Onneksi ministeri Holmlund ei ollut maahanmuuttaja, koska silloin hän olisi tietysti siirtänyt Suomen hätäkeskukset Afrikkaan tai jonnekin sopivan kauas, koska kuulemma hätäkeskusten työntekijöiden ei enää tarvitse olla paikallisia.
Täytyy nyt olla kovasti kiitollisia, että meillä on vielä suomalaisperäisiä ministereitä, niin he vekslaavat hätäkeskuksia korkeintaan Suomen sisällä.

Koska kuitenkin on vain ajan kysymys, milloin maahanmuuttajista alkaa tulla ministereitä, niin silloin tietysti hajasijoitusympyrät laajentuvat ihan kohtuullisen suureksi. Sillä varmaa on, että poliitikot opettavat maahanmuuttajista kunnon poliitikkoja, joilla on samat asenteet kuin nykyisilläkin ahneilla öykkäreillä on.
Voi tietysti olla, että maahanmuuttajilla on jo valmiiksi poliitikon asenne, joten hauskaa tulee olemaan jatkossakin. Molemmat ryhmät kaiketi pärjäävät vallan mainiosti veronmaksulla, toivottavasti, jotta he eivät pääse sekoilemaan muille aloille.

Uusi Suomi 10.3.2010: Hätäkeskusuudistus: Laittakaa Holmlund kuriin”

Ei kommentteja: