perjantai 19. maaliskuuta 2010

Halonen menee Egyptiin

Halonen moittii käännytyksiä.
Ovat kuulemma kohtuuttomia - ja jopa oikeustajun vastaisia.


Mistä lähtien ylin lakivallan käyttäjä on huolestunut lakien oikeustajuttomuudesta? Ymmärtääkö Halonen, ettei rahatalous ylipäätään voi olla oikeustajun mukaista? Ajatteles itse sitä, mitä tapahtuisi, jos lakien pitäisi olla yhtä kuin maalaisjärkisiä?

Mihin hittoon me lakeja tarvitsisimme, jos niiden pitäisi olla oikeustajullisia, maalaisjärkisiä? Miksi Tarja Halonen ei edes halua tajuta sitä, että hän on itse lakisysteemin vastainen, jos hän haluaa lakien olevan kansantajuisia? Lait ovat voimassa vain niin kauan, kun rikkaat ovat köyhiä, eli ahneita - sillä lait ovat olemassa yksinomaan rikkaiden, kuten presidentin, etuja varten.
Jos oikeustaju riittäisi päätöksentekijöille, niin silloin he eivät tarvitse lakeja, jolloin ihmiset eivät myöskään tarvitsisi päätöksen tekijöitä.
Oikeustaju ja valtiovalta ovat ekslusiivisia, toisensa poissulkevia. Rahatalouden voimassa ollessa lakien ei kuulu olla oikeustajullisia!
Ymmärtääkö siis Tarja Halonen sitä, että hän on oikeustajuvaatimuksillaan asettunut vastustamaan laillista esivaltaa! Tarja Halonen on oikeustajuisena anarkisti, kuten kaikki muutkin anarkistit, sillä vain anarkistit voivat julistaa lailliset päätökset oikeustajuttomiksi!

Itse en kertakaikkiaan pysty samaan aikaan tukemaan kahta toisilleen ristiriitaista asiaa; joko tuen nykyistä valtaa -- ja kritisoin sitä - tai sitten ryhdyn anarkistiksi, jolloin rupean ristiriitaiseksi, epäloogiseksi, tunteelliseksi höpöttäjäksi, kuten Halonen ja muut anarkistit -- jotka nauttivat rahatalouden etuja, mutta eivät siedä sen ratkaisuja!

Anarkistinen Tarja Halonen on kyvytön ymmärtämään, ettei rahatalous voi pystyä pystyssä, jos hän hyväksyy maahanmuuton inhimillisyyden nimissä! Niin kauan, kun meillä on rahatalous, niin me emme kertakaikkiaan voi julistaa avoimuutta ja nihilististä nyyhkyinhimillisyyttä muka jonkun vitun oikeustajun nimissä!

Yrittäisit edes nyt ymmärtää, ettei sinulla ole mitään oikeutta käyttää vitun kallista presidentinvaltaa oikeustajullisesti -- niin kauan, kun et hyväksy ehdoitta esim Zeitgeist-liikkeen ideaa rajattomasta ja rahattomasta yhteiskunnasta, missä poliitikot ovat tarpeettomia siksi, koska siellä ongelmat käsitetään teknisinä haasteina!

Kerran, vuosia sitten keskusteltiin, jolloin sanoit, että minun ajatteluni on filosofista -- joka oli tarkoitettu minulle viestiksi siitä, ettei yhteiskunnan ongelmia voida ymmärtää filosofisella mielellä. Itse olen sitä mieltä, ettei ihminen voi ymmärtää mitään, jos hän ei ajattele asioita filosofisesti, eli vapaana puolueideologiasta.

Puolueideologinen ajattelu on ahneuden ajattelua, joka vaatii ihmiseltä ainoastaan tunteen paloa. Joko luovut puoluesidonnaisesta ajattelusta tai sitten tuet sitä ja esität nyyhkyttävää oikeustajuista nihilistiä. Sinä et voi olla viisas, jos esität oikeustajuasi vain silloin, kun koet sen olevan hyödyksi puolueelliselle, ylettömälle elämäntavallesi -- ja otat siitä vielä palkkaa, kulukorvauksia, etuoikeuksia, ...!
Laske huviksesi, paljonko veronmaksajat maksoivat sinulle, kun esitit oikeustajuasi. Olisi todella kivaa, kun et ottaisi rahaa ajatuksistasi, jolloin vasta voisit ymmärtää, mitä viisas oikeustaju ihmiseltä vaatii!
Minä paljastin nyt sinut, että sinun oikeustajusi tässäkin isoäitien tapauksessa johtuu pelkästään siitä, että haluat heidän avullaan itsellesi sitä valtaa, jota olet menettänyt; et ole enää koko kansan presidentti, etkä itse asiassa ole koskaan ollut kokokansan presidentti.
Olet täysin punainen, puoluesidonnainen presidentti, etkä siten kykene tajuamaan asioita kokonaisvaltaisesti.

Rahapalkkaa saavana sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa julistaa oikeustajuasi; Sinä ja sinun oikeustajusi ainoastaan kasvattaa tulevien sukupolvien taakkaa, sillä varmaa on, ettei puolueiden hallitsemasta maailmasta isoäidit lopu. Olisit ottanut huomioon edes sen, ettei Venäjä ole Suomi-nimisen oikeusvaltion mielestä oikeustajuton.
Samoin olet omalla presidenttivallattomalla oikeustajullasi tahattomasti julistanut Egyptin epäoikeusvaltioksi, koska sinun oikeustajuusi sisältyy tahaton julistus siitä, ettei Egypti pysty olemaan oikeusvaltio!

Hyväksy se, että myös kyseisen kaltaisilla isoäideillä on oikeus käydä Suomessa, mutta Suomeen he eivät voi jäädä asumaan -- jollet itse ole valmis heitä elättämään --omilla rahoillasi, etkä veronmaksajien! Presidenttinä olet pelkkä veronmaksajien elätti, eikä sinulla siksikään ole oikeutta nyyhkyttää oikeustajua.

Isoäitien lapsilla ja lasten lapsilla on oikeustajun mukaan oikeus lähteä maasta pois. Sinä olet nyt ollut kieltämässä heiltä oikeuden lähteä maasta pois, joka ei ole lainkaan viisasta. Voit aivan hyvin itsekin lähteä Egyptiin, missä jo ehditkin julistamaan Suomen olevan muslimien Paratiisi! Muistatko? Kävit tuossa hiljattain Egyptissä kehumassa, miten Suomessa jokainen muslimi voi asua ilmaiseksi, työtä tekemättä:
Uusi Suomi: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas

Iltalehti: Halonen: Isoäitien käännytyspäätökset vastoin oikeustajua

Ei kommentteja: