keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kun suomalaisuudesta tuli kirosana

Hyvinvointisuomessa rasismikin voi hyvin. Rasismi on valtiovallan erityisessä suojeluksessa; vain muslimeilla laillinen yksinoikeus rasismiin.

Suomalaiset eivät ole koskaan olleet rasisteja. Poliitikot ovat vain tulkinneet rehellisen kritiikin rasismiksi, koska poliitikot yrittävät olla kosmopoliitikkoja, kaikkea ulkomaalaisuutta syleileviä säälipiipertäjiä, joiden piipertämisen vaikutin on jokin kuviteltu velan maksu.
Poliitikoille ei mene kalloon, että kansakunnat ovat itse rakentaneet ympäristönsä oman mielenmaisemansa näköiseksi.

Vantaan Sanomat: Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista
Oikeauskoisia poikia kohdellaan päiväkodeissa jo pienestä pitäen etuoikeutettuina. Naisten alistaminen alkaa jo kapaloiässä, Suomessa. Mitä sanovat lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt?
Virallinen Suomi tukee kaikin tavoin maahanmuuttajien suomalaisiin kohdistamaa rasismia ja syrjintää. Virallinen Suomi jopa julkijumalattomasti julistaa, että maahanmuuttajia pitää kohdella positiivisesti ja suomalaisia negatiivisesti: Aamulehdenblogit: Avoimesti rasistinen Helsinki

Onhan se aivan mahtava juttu, että apartheid-politiikka tuli maahanmuuttajien mukana Afrikasta Pohjolaan. Varmasti tätä menoa saamme ansaitsemaamme kohtelua maahanmuuttoenemmistöisiltä ulkovalloilta, kun ne laittavat mustan suomen boikottiin valkoisen suomen huonon kohtelun vuoksi.

Nytriittääpoliitikot: Maahanmuuttajan aiheuttamat kustannukset
HS: Ulkomaista työvoimaa ajetaan yhä ahtaammalle
Ikävä kyllä hallituksen esityksessä on myös lukuisia huolestuttavia piirteitä. Työntekijälle myönnettäisiin oleskelulupa pääasiassa viideksi vuodeksi kerrallaan, eikä viranomaisten tarvitsisi enää ennakkoon selvittää palkattavan ulkomaalaisen työntekijän työehtojen täyttymistä. Valvonnan heikentämistä ei voida paikata kehitteillä olevalla ulkomaalaisrekisterin sähköisellä valvontajärjestelmällä, vaikka hallitus haluaa antaa ymmärtää niin.

Homma: 2010-03-03 Yle A-Studio: Kuka saa opettaa muslimilapsia Suomessa?

Helvettin Puutarha: Positiivinen syrjintä on yhtä fiksu termi kuin positiivinen raiskaus

Aamulehdenblogit: Maahanmuuttajien suosiminen on samalla suomalaisten syrjimistä

fi-lib: Uskontojen kritisointi kriminalisoidaan Suomessa

Kuukauden typeryys:
Uuden kattavan selvityksen laatiminen vaatisi runsaasti resursseja. Kansainvälisen taloustilanteen heikentyessä ei ole näköpiirissä, että Suomessa ryhdyttäisiin laatimaan kattavaa tutkimusta, jossa maahanmuuton kustannuksia selvitettäisiin.

Helsingissä 9 päivänä maaliskuuta 2010

Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors
Suomeksi: Poliitikot perustelevat rahan puutteella sen, että Suomella ei ole varaa selvittää minkään kuluerän kustannuksia -- kunhan rahaa vain lapioidaan, niin sillä hyvä, kysymykset kielletty. Hmmm.. Mitenköhän he sitten ovat saaneet tietoonsa budjetin suuruuden, jos kerta laman tähden ei voi selvittää budjetin suuruutta?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Puhut niin totta, että kukaan ei uskalla kuunnella.