torstai 25. maaliskuuta 2010

Maahamuutto ei-julkista taloutta

Katainen hehkuttaa juuri nyt TV:ssä julkisen talouden tasapainosta.
On kuulemma vähän epätasapainossa:

Lasten reaumasairaaloita pitäisi lopettaa, suomalaislasten kouluja pitäisi lakkauttaa, suomalaislasten päiväkoteja pitäisi purkaa, keskituloisten veroja pitäisi nostaa, arvonlisäverokin on liian alhainen, hintoja pitäisi nostaa, vuokratkin ovat aivan liian edullisia, asuntotuloakin pitäisi verottaa, sisäisiä vuokria pitäisi nostaa, poliisien määrää pitäisi vähentää, vankiloitakin on liikaa, YLEllekin pitäisi keksiä lisäää rahaa; verorahoilla jättikorotus Yle-pomon palkkaan, hätäkeskukset on vähennettävä yhteen, koska muutoin ei saada aikaan kollektiivista hätätilaa,...

Mitä julkiseen talouteen kuuluu? Siihen ei ainakaan kuulu maahanmuuttajien hyysääminen, koska poliitikot ilmoittivat, ettei heillä ole mitään tietoa siitä, mitä se maksaa suomalaisille veronmaksajille. MTV3: Astrid Thors: Ei ole varaa selvittää maahanmuuton kustannuksia!
Luulisi näin järjellä ajatellen olevan selvää, että poliitikot saavat palkkaa juuri siksi, että he selvittävät asioita; mitä hiton järkeä on vaatia työtehtäviin erikseen määrärahoja!
Matti Vanhanen julisti, että kaikki poliitikot tukevat varauksetta Thorsia, joka tarkoittaa sitä, ettei yksikään poliitikko halua tietää, mitä maahanmuutto maksaa; Maahanmuutto ei kuulu julkisen taloudenhoidon piiriin, koska poliitikot eivät saa sen selvittämisestä erikseen palkkaa!

Samoin puoluerahoitus on kaikkinensa täyttä salaseuratiedettä, että mahdotonta Kataisen on siihenkin mitään tasapainoa löytää. Pikemminkin Katainen kumppaneineen antaa sillekin momentille lisärahoitusta, koska se on niin epätasapainossa; Hyysäripolitiikka on kuulemma paljon arvokkaampaa kuin se mitätön rahamäärä, jonka puolueet nyt saavat valtion kassasta.

Valtiovarainministerin pelleilyä:
Maahanmuuttajille pitää saada jostakin lisää rahaa.
Poliitikoille pitää saada lisää etuoikeuksia ja etuisuuksia.
Muillekin rikkaille lisää rahaa.
Kehitysmaa-kankkulankaivoon pitää kaataa lisää verorahaa.
Hiphurraa,
Suomalaisillahan on liikaa rahaa, jolla kaikki voidaan tasapainottaa

Iltalehti: Iiro Viinanen: Pörssiyhtiöiden johtajat kiertävät veroja
Uusimaa: Kenen isoäitiä pitää puolustaa?
The Norwegian Directorate of Immigration: Asylum applications from Serbia, Macedonia and Montenegro is processed in 48 hours
Iltalehti: Jättipalkka julkisista varoista, silti salailu jatkuu, Sasi vaikenee
Blogi: Kallispalkkaiset maahanmuuttajat

Ei kommentteja: