perjantai 5. maaliskuuta 2010

Ahtaajien vaativaa toimintaa

Ahtaajilla on ongelma; heidän pitäisi perustella kansalle, miksi he tarvitsevat kaksi kertaa suurempaa palkkaa kuin sairaanhoitajat tai palomiehet.

Tyypillinen perustelu ahneudelle on aina työn vaativuus. Poliitikotkaan eivät osaa perustella etuoikeuksiaan mitenkään muutoin kuin että kansanedustajan työ on niin vaativaa että. Mutta, jokainen huomaavainen tietää, että kansanedustajuus on poliitikoille ainoastaan sivubisnestä; suurimman osan ajasta poliitikot huitelevat verorahoilla maailmalla ja ajelevat kokouksesta toiseen kuittaamaan kokouspalkkioitaan.

Kansanedustajat jopa säätivät lain kansanedustaja-avustajista vain siksi, että heille jäisi enemmän aikaa kuluttaa mielettömiä palkkio-, korvaus- ja palkkatulojaan: Kansanedustajien avustajat tympiintyneet työehtoihinsa.
EU-Jäsenyys on siirtänyt valtaosan poliittisesta hallinnosta Brysseliin, mutta silti politikkojen avustajat kyrsiintyvät työmääräänsä, jonka poliitikot jättivät heille, koska poliitikkoja ei kiinnosta liikuttaa sormeakaan yhteiskunnan hyväksi.

Tietysti avustajien vollotus johtuu siitäkin, että heidän ammattinimike on vain-avustaja, joten he kokevat psykologista alemmuuden tuntoa joutuessaan avustajina duunaamaan hieman palkkansa eteen....

Kaikkein surkeimpia ihmisinä ovat yritysjohtajat. Voi hellan lettas sentään, että he osaavatkin valittaa. Mikään määrä rahaa ei ole heille riittävä. He tekevät omasta mielestään jopa niin kovaa duunia, että eivät edes palomiesten pyykinpesijät pysty samaan! Vain satama-ahtaajat vollottavat työnsä vaativuutta melkein yhtä paljon: Talousanomat: Siivoojat ovat arvokkaampia kuin pankkiirit ja ahtaajat

Jos minä kertoisin, missä kaikessa olen ollut töissä, niin sen tarinan uskoisivat todeksi vain ne harvat, jotka ovat tehneet vastaavaa duunia. Olen ollut ulkotöissä olosuhteissa, joka vastaa arktisen alueen äärimmäisiä olosuhteita (30 astetta pakkasta, tuuli 20 m/s). Olen ollut töissä sellaisessa kuumuudessa, missä parini kanssa piti minuutin välein vaihtaa paikkaa, koska muutoin olisi paistunut, pyörtynyt kuumuudesta (90 astetta lämmintä)... Ja kaikkea siltä väliltä. Ja monesti se työ, jota tekemään jouduttiin, oli ehtona sille, että monet muut saivat tehdä duuniaan -- kun oma homma oli hoidettu....

Eikä minulle tullut koskaan mieleen valittaa työolosuhteita! Päin vastoin. Olen todella onnellinen siitä, että minulla on aitoa työkokemusta. Enkä ole koskaan elämässäni vaatinut töistäni palkkaa, puhumattakaan, että olisi vaatinut palkankorotusta; olen aina tyytynyt siihen, mitä työnantaja kulloinkin on maksanut. Minulta ei siis heru yhdellekään palkanvaatijalle minkäänlaista myötätuntoa.
Kaikkein vähiten minulla on tunteita rikkaita kohtaan. He ovat täältä katsoen pelkkiä typeryksiä, jotka eivät osaa mitään muuta kuin vollottaa, miten köyhiä he ovat.

Kaiken kaikkiaan pätee, että mitä lähempänä palkkatyöntekijä on johtoporrasta/hallitusta sitä enemmän hän valittaa, ettei hänen palkkansa vastaa työn vaativuutta. Vain typerykset pyrkivät hallitsemaan ja olemaan johtavissa asemissa.

Se yksi ainoa seikka, miksi minun ei ole koskaan tarvinnut vaatia palkkaa/palkankorotusta/palkanlisää on siinä, että minä en elänyt yli varojeni.

Näen täysin selvästi, miksi esimerkiksi poliitikot tuntevat olevansa jatkuvasti alipalkattuja, palkkakuopassa! Koska he täysin tahallaan ostavat velaksi, ostavat ylellisyyttä, ottavat velkaa, asuvat kalliisti jne... Vain typerys perustelee palkankorotuksen sillä, että hänellä on suuret kulut! Suomi: Kansanedustajien palkkakuoppa:
Hallintojohtaja Ahonen kertoi verovapaista kulukorvauksista, yleiskorvauksista, päivärahoista ja asuntokorvauksesta. Alle 500 euron asuntokorvauksella saa Helsingistä vuokrattua 25 neliön yksiön, jos hyvä säkä käy. Oman auton käytöstä koituvat kulut korvataan, mutta siinäkään ei ole mitään aihetta kateuteen.
Rikkailla (kuten poliitikoilla) on mielettömät luulot: He kuvittelevat, että heidän velvollisuutensa on asua ylellisesti, joten siksi he vollottavat, että heidän saamansa (500 euron) asuntokorvaus ei riitä edes 25 neliön asuntoon? Mikä hiton laki sanoo, että viisas ihminen ei muka voi asua vaatimattomasti? Ymmärrättekö?

Poliitikot ja muut rikkaat perustelevat mielettömät palkkansa sillä, että he eivät pysty elämään vaatimattomasti! Poliitikoiden mielestä vaatimaton elämä on sama asia kuin köyhä elämä, joten siksi poliitikot vaativat jatkuvasti itselleen lisää ja lisää verorahoja -- jotta maailmasta ei vaan koskaan köyhyys poistuisi.
Poliitikot pelkäävät köyhyyttä, ja juuri se pelko tekee heistä köyhiä, kaiken valittajia. Poliitikot ovat yksin syyllisiä maailmassa esiintyvään köyhyyteen; Poliitikoiden asenne on osoitus äärimmäisestä köyhyydestä, järjen köyhyydestä. Imatralainen: Poliitikkojen oma napa voittaa järjen ("Jälkiviisaus tulee osoittamaan useita nykyisin viisaina pidettyjä henkilöitä tomppeleiksi ja tunareiksi.")

Ahtaajat ovat myös sellaisia, jotka eivät pysty elämään vaatimatonta, viisasta elämää. Ahtaajat katsovat, että koska heidän työnsä tähden koko valtakunta pyörii tai seisoo, niin heidän työnsä on siksi vaativaa, ja koska ahtaajien mielestä heidän työnsä on vaativaa, niin siksi ahtaajat elävät ylivarojensa; he elävät kädestä suuhun. Monet heistä voivat jopa kuvitella, että heidän pitää tulla toimeen vain palkanlisillä, kun varsinaisen palkan pitää jäädä koskemattomaksi pankkiin - kuten muutkin rikkaat niin tekevät!

Siksi juuri poliitikotkin jakavat itselleen korvauksia ja etuoikeuksia, jotta heidän ei tarvitse koskea ns. varsinaiseen palkkaan, koska poliitikot typeryksinä ajattelevat, että ihminen on rikas vain silloin, kun hänen ansiotulonsa on keskeytyksettömässä kasvussa! Eihän toki rikas voisi uskoa kuuluvansa rikkaisiin, jos hänen varallisuutensa jonakin hetkenä ei kasvaisikaan!

Iltalehti: Kansanedustajat eivät kannattaneet oman palkkansa leikkaamista

Physorg: Judge not lest ye be judged? Researchers explore 'moral hypocrisy' in powerful people (valta (ahneus) turmelee moraalin)

Iltalehti: Tutkija: Valtiovalta (poliitikot) on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain

CITY lehti: Suuri ammattikysely - Lukijat kertoivat näkemyksensä eri ammattiryhmistä

Uusi Suomi: Ahtaaja kertoo: Näin rankkaa duuni on

Nelonen: Kysely: Jos työssä viihtyy, sitä tekee pitempään

Blogi: Ahtaajien yhdistymisvapaus

Ei kommentteja: