keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Monikulttuurin poistaja

Keksin juuri vekottimen, joka poistaa rasismin maailmasta. Kyse on samasta ideasta, jonka Google tuo markkinoille; Ihmisen virtuaalivärittäjä ja kulttuurinmuuttaja

Pian google-puhelmille voi puhua kenen kanssa tahansa, vaikka ei osaisikaan kieliä; puhelin toimii simultaanitulkin tavoin, joka kääntää vieraan kielen omalle kielelle reaaliaikaisesti.

Nyt sovelletaan samaa ideaa silmälaseihin; Tehdään virtuaalikäännytyssilmälasit, jotka näyttäisivät reaaliaikaisesti kaikki harhaoppiset oikeauskoisilta. Silmälasit jopa värittäisivät kaikki ihmiset juuri sen värisiksi, joka vastaa katsojan rotua.
Samoin silmälasien sangassa olevasta kuulokkeesta kuuluisi vain oikeaoppista puhetta, vaikka toinen puhuisi sioista tai koirista tai joulusta, tai jos toinen laulaisi suvivirttä, niin katselija kuulisi sointuvan suvivirren sijasta uskonnollista joikaamista.

Tällaiset lasit olisivat erityisen käteviä lastenkoteihin ja kouluihin, jotta suomalaiset eivät täysin turhaan aiheuttaisi olemassaolollaan toisuskoisille mitään tarvetta itsehillintään tai jopa kunnianloukkausta.

Laseista olisi tietysti saatavilla deluxe-malleja, joilla toisuskoinen näkisi vaikkapa toiletit valmiiksi poissuunnattuina Mekasta. Kallein malli käännytyslaseista näyttäisi kaikki naiset hunnutettuina ja koirat se näyttäisi lampaina. Siten vältyttäisiin koirien sukupuutolta, joka vääjäämättä muutoin olisi edessä, kun Euroopasta tulee oikeaoppinen.

Vantaan Sanomat: Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista
Tämä on tositarina suomalaisesta arjesta: Isä tuo itkevän pikkupoikansa päiväkodin johtajan puheille. ”Poikani kunniaa on loukattu hänen sukunsa edessä”, isä sanoo. Poika on kertonut isälleen päiväkodin arjesta.
vihreä lanka: Laillista toimintaa

fi-lib: Uskontojen kritisointi kriminalisoidaan Suomessa

YLE: Kuka saa opettaa uskontoa, uskonnonopetus

Blogi: Tuleva vaalivilppi

Ei kommentteja: