keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kallispalkkaiset maahanmuuttajat

Poliisin palkka on noin 2300 e/kk. Poliisin henkilöstöä on Suomessa noin 11000. Poliisitoimi saa budjetista 680 miljonaa. Tuosta määrärahasta poliisitoimi joutuu maksamaan Senaatti-kiinteistölle markkinavuokraa tiloistaan. Samoin tuo määräraha sisältää poliisin kalustohankinnat ja ylläpidon.

Suomeen tulee muutama tuhat maahanmuuttajaa vuosittain. Maahanmuuttajille valtio osoittaa ainakin lähes yhtäsuuren määrärahan, mitä poliisitoimi saa. Vaikeako on sanoa, kumpi saa suuremman potin vuosittain; Poliisitoimi vaiko maahanmuuttajien hyysäys!

Poliitikot eivät suostu paljastamaan maahanmuuttajiin käytettyjä summia. Itse asiassa, poliitikot ovat sanoneet, ettei heillä ole varaa alkaa laskemaan maahanmuuton kokonaishintaa: MTV3 9.3. 2010: Astrid Thors: Ei ole varaa selvittää maahanmuuton kustannuksia! Ihme ministeri, kun ei ole tarvinnut eritellä budjettia?

Monet ovat kuitenkin yrittäneet laskea sitä eri lähteistä. Täten saatu summa on noin puolitoista miljardia vuosittain. Vartti.fi: Miksi maahanmuuton kustannuksia piilotellaan?

Vaikka poliitikoilla ei olekaan varaa laskea, mitä kaikkea budjetti sisältää, niin siitä huolimatta -tai juuri siksi- heillä on kovasti varaa laittaa lisää rahaa maahanmuuttajiin: 117 miljoonaa lisärahaa tarkoittaa sitä, että itse budjetissa sitä pitää olla ihan tolkuttomasti!
Miten ihmeessä poliitikoilla oli varaa laskea lisäbudjetilla hinta, kun he eivät omien sanojensa mukaan pysty laskemaan, miten paljon varsinaisesta budjetista menee maahanmuuttoon? Aamulehti: Vanhanen: Koko hallitus tukee uhkailtua Thorsia (koko hallitus tukee Thorsia, joka sanoo, ettei budjettia ole varaa laskea)

Valtioneuvoston tiedote 23.3. 2010: Sinivihreä hallitus sopi työllisyyslisäbudjetista ja valtiontalouden kehyksistä vuosille 2011 - 2014
Maahanmuuttohallinnossa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottotoimintaan ja kunnille maksettaviin korvauksiin osoitetaan lisärahoitusta keskimäärin 117 miljoonaa euroa vuodessa johtuen pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ennakoitua suuremmasta määrästä.

On tietysti totta, että maahanmuutto tulee kalliiksi, koska se on rikkaus. Vielä kalliimmaksi se tulee, koska poliitikoilta ei kauaa ota rustata yhä uusia lakeja maahanmuuttajien hyysäämiseksi; Kahta isoäitiä varten pitää nyt kiireellä rustata laki, jotta Suomesta varmasti saataisiin tehtyä maailman vanhainkoti -- samaan aikaan, kun poliitikot julistavat suomalaisille, miten kovaa se tulee olemaan, kun suomalaiset ikääntyvät kovaa vauhtia....

Poliitikot alibudjetoivat maahanmuuttajien hyysäyksen, koska muutoin poliitikoiden pitäisi laatia paremmat lait maahanmuuttoon. Ainakin heille on täysin selvästi kerrottu, mitä tapahtuu, kun ei edes asiakirjojen väärentäminen ole rikos, kun sen tekee maahanmuuttaja, joka tulee tänne rikastuttamaan...

Milloinkahan ne maahanmuuttajat alkavat rikastuttaa suomalaisia? Olisihan se esim kivaa, jos vaikka poliisitoimi saisi vastaansuuruisia lisämäärärahoja, mitä nyt tuosta noin vain heitetään maahanmuuttajille, vaikka poliitikoilla ei ollut edes varaa laskea, paljonko maahanmuuttajat jo saavat. Olisikohan se ollut niin, ettei poliitikot uskalla kertoa sitä hintaa?

MTV3: Suomessa yli 150 000 lasta elää köyhyydessä
Nytriittääpoliitikot: Maahanmuuttajan aiheuttamat kustannukset
Heikki Luoto: Maahanmuuttajien suosiminen on samalla suomalaisten syrjimistä

Ajatus-EXTRA:
Vantaan Sanomat: Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista
Älä usko huhupuheisiin: Turvapaikanhakijoista vain 27% naisia

Suomen Wirallinen tietotoimisto: Vanhanen tukee Thorssin maahanmuuttopolitiikkaa

Ei kommentteja: