lauantai 20. maaliskuuta 2010

Poliitikon moraalinen ylimielisyys todistettu

Saudi-Arabian poliisi pidätti Libanonin kansalaisen, kun tämä meni sinne pyhiinvaellusmatkalle. Syyte oli noituus ja tuomioksi tuli kuolema. MTV3: Tv-juontajalle kuolemantuomio noituudesta

Erityisesti tämä kulunut viikko toi esille sen, mitä mieletöntä uskonnollisuutta islam edustaa. Samoin on myös kerrassaan uskomatonta typeryyttä se, että suomalaiset poliitikot oikein kilpailevat siitä, kuka heistä esittää kaikkein typerintä maahanmuuttopolitiikkaa.

Viimeisimpänä maahanmuuttokuoroon liittyi Tarja Halonen, joka pillastui siitä, että suomalaiset eivät osaa arvostaa sitä, kuinka "pyyteettömästi" politikot jakavat verorahoja maahanmuuttajille.
Onhan se tosiaankin helppoa jakaa muiden rahaa siksi, että ei pysty järkevään ajatteluun. Muuten, Jeesus ainakin sanoi, ettei se ole mistään kotoisin, joka antaa liiastaan, tai joka jakaa toisen omaisuutta -- vaan se on suurin, joka antaa oman elämisensä kokonaan.
Jeesus istuutui vastapäätä kansan kassaa ja katseli, kuinka ihmiset panivat siihen rahaa. Monet rikkaat antoivat paljon. Sitten tuli köyhä leskivaimo ja pani arkkuun kaksi pientä lanttia, yhteensä euron verran. Jeesus kutsui opetuslapset luoksensa ja sanoi heille: ”Totisesti: tämä köyhä leski pani kansan kassaan enemmän kuin yksikään toinen. Kaikki muut antoivat liiastaan, mutta hän antoi vähästään, kaiken mitä hänellä oli, kaiken mitä hän elääkseen tarvitsi.” Mark. 12:41-44
Luetun ymmärtämistä: Miten on mahdollista, että rikkailla on antaa liiastaan, jos kerta he ovat mitanneet itselleen vain sen, minkä arvoisia he ovat? Mistä se liika raha/arvo on peräisin? Onko se liika jonkun omaa?

Miten paljosta poliitikot joutuvat luopumaan, kun he jakavat kansan kassan ulkopuolisille? Tähän mennessä yksikään poliitikko ei ole laittanut mitään omaansa maahanmuuton tai kehitysavun kustannuksiin. Päin vastoin, Joka ikinen poliitikko ainoastaan vollottaa lisää verorahoja itselleen. Jos todella Tarja Halonen on huolissaan isoäideistä ja muista semmoisista, niin mene ja anna heille henkilökohtaisesti siitä, jonka luulet kuuluvan itsellesi.

Et taida kuitenkaan tajuta, että kaikki, mitä sinulla on, on peräisin kansalta. Sinä et ole järin viisas, jos uskot, että olet sen arvoinen, mitä sinulle palkkioina ja palkkana ja korvauksina tulee; Sinäkin olet ainoastaan uskossa typerien talousasiantuntijoiden laatimiin palkkataulukoihin, etkä siksi ole koskaan edes pystynyt ajattelemaan, oletko ihan oikeasti sen arvoinen, mitä valtion verotuloista sinulle annetaan.
Ilmaiseksi olet saanut, ilmaiseksi myöskin mene ja jaa säälisi mukaan isoäideille omiasi, äläkä mangu muilta siihen apua.

Silti olen täysin varma, ettei yhden yksikään ihminen pysty todistamaan olevansa jonkin rahasumman arvoinen. Kaikki palkkataulukot perustuvat nimittäin pelkästään sokeaan uskoon.

Viisas ihminen ymmärtää täysin, että raha on uskonto. Siksi viisas ihminen ei mittaa omaa arvoaan rahana ulos. Ne ovat typeryksiä, jotka mittaavat oman arvonsa kokonaan ulos; Rikkaan arvosta ei jää mitään yhteiskunnalle.

Mitä enemmän ihminen vaatii palkkaa/korvausta sitä arvottomampi hän on yhteiskunnalle.
Mitä vähemmän ihminen saa työstään palkkaa/korvausta sitä arvokkaampi hän on yhteiskunnalle.

Edellä olevasta huomataan, että poliitikot ovat arvottomia yhteiskunnalle, koska he mittaavat ITSELLEEN työnsä arvon lisäarvoineen päivineen; Poliitikon arvosta ei jää mitään yhteiskunnalle, koska poliitikot ovat niin typeriä, että heidän mielestään he ovat vähintään palkkansa arvoisia. Rautalankaa:
Jos sinulla on annettavana valtiolle työtä, jonka arvo on n kpl euroja kuussa, ja saat siitä valtion verotuloista tuon n klp euroja, niin paljonko luulet valtion saaneen sinusta arvoa? Älä vaan luulekaan, että valtio on tienannut ainakin maksamasi verot!
Vapaaehtoistyötä tekevä on yhteiskunnalle äärettömän paljon arvokkaampi kuin yksikään rikas - koska hänen työnsä arvo jää lyhentämättömänä yhteiskunnalle.
Tämä ei ole tietystikään koskaan voinut edes juolahtaa yhdenkään rahanvaatijan mieleen, koska jokainen palkanvaatija on omasta ylimoraalisesta mielestään oikeutettu mittaamaan oma arvonsa kokonaan itselleen. Palkanvaatijat vollottavat jopa verotusta, koska he omahyväisinä kokevat, ettei heidän arvostaan saa jäädä mitään yhteiskunnalle.

Poliitikot ja valtion palkolliset ovat siis kaksinverroin typeryksiä, koska
A) he uskovat sokeasti palkkataulukoita ilman mitään järkiperusteita, ja
B) he mittaavat oman, uskoon perustuvan kuvitellun arvonsa täysin itselleen.

Tuosta ilmiselvästä järjen puutteesta johtuen poliitikot eivät sitten pystykään ymmärtämään, mitä vitun järkeä on jakaa muiden rahoja, jotta sillä rauhoittaisi omantunnon äänen. Poliitikot ovat täysin kyvyttömiä kustantamaan millään tavoin itse typeriä päätöksiään, kuten huomattiin tuosta Tarja Halosen lausunnostakin, että jonkun muun suomalaisen kuin hänen pitää pitää huolta muiden maiden isoäideistä.

Rahapalkkaa saavien työtä varten maailman väkilukua pitää koko ajan kasvattaa. Jos sen sijaan kaikki tekisivät työnsä vapaaehtoisina, niin silloin kukaan ei olisi yliarvostettu, ja kaikkien työ olisi yhteiskunnallisesti arvokasta, jolloin kaikilla olisi kaikkea yllin kyllin, eikä maailmaan tarvitsisi tuottaa halpatyövoimaa.

Poliitikot rahauskovaisina eivät tietystikään pysty ymmärtämään, että myös politiikkaa voisi yhtä hyvin tehdä vapaaehtoistyönä, kun palkaksi tulisi kaikki tarpeellinen niin kuin kaikille muillekin. Mutta, rahauskovaisten mukaan heidän ei pidäkään saada työstään ansionsa mukaan, vaan vähintään tuplasti se, miten arvokkaita he mukamas ovat. Mitä arvokkaampi ihminen uskoo olevansa yhteiskunnalle sitä alhaisempi moraali hänelle on ja sitä vähemmän hän tuottaa arvoa muille.

Muita parempina poliitikot tietysti omaavat moraalin, jonka mukaan heidän ei kuulukaan osallistua päätöksien kustantamiseen...
Autoblog: If you're green, are you more likely to be mean? A new study suggests you are...
Tlegraph: Liars, cheats, thieves: the terrible truth about the mean greens
Uusin tutkimus (edelliset linkit) todistaa, että vihreän puolueen jäsenillä on utopistinen käsitys itsestään, jolloin se saa vihreät toimimaan ilkeästi, ahneesti ja moraalittomasti: taksikorttia ahkerasti käyttäneen Jyrki Kasvin mielestä taksi on joukkoliikennettä.

Sama ylimielisyys havaitaan kenestä tahansa palkanvaatijasta: Kaikki palkanvaatijat näkevät itsensä muita arvokkaampina, jolloin se ylimielisyys saa palkanvaatijan moraalin nousemaan aivan eri sfääreihin; Palkanvaatijan moraalin mukaan hänen ei pidäkään maksaa esim maahanmuuton kustannuksia, koska hän on aivan liian hyvä ihminen sellaiseen. Sen tähden joka ikinen palkanvaatija vaatii hyvin hanakasti muita kustantamaan omat ylimielisyydestä nousevat ajatuksensa. Muillehan poliitikot eivät suo edes ajattelun vapautta.
Jeesuksenkin aikana yksikään poliitikko ei osallistunut kustannuksiin, vaan korkeintaan antoi murusia LIIASTAAN! Kun ihminen antaa liiastaan, niin silloin hän ei ole millään tavoin itse osallistunut mihinkään!
Eihän toki poliitikot voi itse osallistua yhteiskunnan kustannuksiin, koska poliitikot ovat niin moraalisia että! Vihreät ovat tietysti kaikkein moraalisimpia, koska he uskovat, että vain heillä on oikea käsitys luonnosta ja mitä sen suojelu vaatii.

Vihreän puolueen nimikin sen jo todistaa vihreille, että he ovat moraaliltaan ylivertaisia. Tästä syystä vihreät ovat kaikken avomielisempiä maahanmuutolle, koska heidän moraalin mukaan se on vain oikein, että muut kustantavat maahanmuuton.

Kuten vihreiden moraalia ei mitenkään häiritse esim taksilla ajo (koska taksit ovat osa joukkoliikennettä JA koska veronmaksajat maksavat vihreiden taksimatkatkin), niin samoin vihreät voivat vaatia uskomuksiensa mukaan mitä tahansa, sillä kansa maksaa; vihreiden ei itse tarvitse koskaan millään tavoin itse osallistua kustannuksiin, koska vihreät ovat maailmanpelastajia.

Tuo vihreitä vaivaava ylimielisyys nähdään täysin selvästi myös muiden puolueiden uskovista; yksikään poliitikko ei kertakaikkiaan voi edes ajatella, että hänen pitäisi ihan oikeesti luopua vaikkapa kesälomarahoistaan kustantaakseen edes osan kaikista niistä typeristä päätöksistä, joita poliitikot tekevät. Ei toki; Poliitikko pystyy korkentaan kaivamaan kolikon taskunpohjalta, kun hän ajattelee sen olevan ylimääräinen kolikko.

Mitään omaa yksikään poliitikko ei pysty yhteiskunnalle antamaan. Yksikään poliitikko ei pysty edes ajattelemaan uusia ajatuksia, vaan he julistavat vain niitä hiivatin haisevia, homeisia ajatuksiaan, joista ei kuulemma voi luopua, koska muutoin poliitikko joutuisi ajattelemaan uusia ajatuksia.

En näe mitään periaatteellista eroa islamilaisen maailman julmuuden ja suomalaisten poliitikoiden moraalin välillä; molemmat syntyvät moraalisesta ylemmyyden tunnosta; Islamissa uskonoppineet pystyvät tuosta noin vain tuomitsemaan kenet tahansa mihin tahansa, joka vastaa täysin sitä, kun suomalaiset poliitikot pystyvät silmää räpäyttämättä tuomitsemaan suomalaiset veronmaksajat minkä tahansa älyttömyyden maksajiksi.

Hankamäki: Maahanmuutto

MTV3: Afgaaninaiselta leikattiin nenä ja korvat suvun kunnian takia
Homma: Kunnallisvaaliterveisiä Hollannista, kokemuksellista tietoa saatavana
Copenhagen post: Police dodge bullets
Politiken: Muslim Council of Elders judges in Vollsmose
Radio netherlands: Positive discrimination drives policemen away
Aftonbladet: Arbetsförmedlingen fälldes för utebliven handskakning
MTV3: Suutelu johti vankeustuomioon Dubaissa

Blogi: Halonen menee Egyptiin

Ei kommentteja: