tiistai 16. maaliskuuta 2010

Verovapaata vaalitukea

Poliitikot olivat aiemminkin suunnitelleet, että taideostokset pitäisi olla verovähennyskelpoisia. Ilmeisesti poliitikkoja on ottanut kovasti päähän se, kun vaalitilaisuuksissa poliitikkojen on pitänyt kirjoittaa verottajaa varten, mitä on tullut ansaittua sivutuloina.
Tällä tavoin poliitikot saavat jälleen yhden sivutulonsa täysin verottomaksi. Taisi se ollakin melkein se viimeinen seikka, jota varten poliitikkojen on pitänyt vielä vaivaantua melkein taviksen kaltaiseksi verotietojen täyttäjäksi.


Jotta poliitikoiden ei tarvitse enää vaivaantua, kun he kirjoittajat höpötaulunsa ostajalle kuitin, niin nyt he sitten voivat oikein mainostaa vaalitilaisuuksissa; "Ostakaa hyvä taulu, voit vähentää ostoksesi verotuksessa." "Antakaa valtion maksaa puolestanne kaikki ostoksenne."
Ja muuta semmosta helppoheikkisyyttä poliitikot saavat hoilata.

Ennustan, että seuraavien vaalien vaalitilaisuuksissa poliitikot esiintyvät entistä enemmän taitelijoina. Onhan se tietysti loogistakin, koska poliitikot ovat monilahjakkuuksia kaikessa, mihin ikinä ryhtyvät.
Se hieman ihmetyttää, että miksi he silti pyrkivät vain politiikkaan, jos kerta voisivat elättää itsenä muutenkin kuin valtion elätteinä.

NELONEN: Kansanedustaja: Verovähennys myös taideostoista

Blogi: Seminaarilippuja trokareilta

Ei kommentteja: