torstai 4. maaliskuuta 2010

Suomen koraanikoulut ja vessan suorasuuntaus

Islamilainen laki jyllää Suomessa; Poliitikot täysin lääpällään islamisteihin! Ministerit ohjeistavat kansaa, ettei Mekkaan päin enää saa paskantaa (koska muutoin muslimit joutuisivat harjoittamaan älyään ja tunteidensa hillintää).

Pääministerin maalaispuolue antaa esimerkkiä paskannukseen, ja survoo sitä ihteään kaupunkilaisia päin vaatimalla Tohloppiin viisituhatta työtöntä, jotka tarvitaan kääntämään muslimien vessat väärään ilmansuuntaan.


Suomen kouluissa ei enää saa opettaa uskontoa, vaan nyt Suomen kouluihin pitää palkata islamin uskonoppineita, jotka vahtivat, että uskontotunnilla opetetaan vain islamin uskoa!
ENNEN: Islamissa, kristinuskonnossa, buddhalaisuudessa,... ihmiset uskovat niin ja noin.
NYT: Me uskomme näin, koska Koraani sanoo niin!
Suomen valtio pakkosyöttää lapsille islaminuskoa ja siihen kuuluvaa sharialakia!
Juhla- ja vaalipuheissaan poliitikot julistavat maahanmuuttajien integraatiota, mutta käytännössä poliitikot pyrkivät integroimaan suomalaiset islamin oppeihin.

Kohtapuoliin lapset Suomessa eivät enää menekään kouluun oppimaan sivistystä, vaan hokemaan koraaninlauseita!

Meanwhile in the Nederlands: HS, Laitaoikeisto menestyi Hollannin paikallisvaaleissa Hollannissa on muslimien integrointi mennyt kaikkein pisimmälle, joten siksi Suomen monikulttuurisuuden hokijat peittävät silmänsä Hollannin vaalituloksilta...
Jo tänä päivänä Katainen, Heinäluoma, Vanhanen ja Arhinmäki kumppaneineen sanoo jo melkein ääneen: "Voi perkule, nyt ne äänestivät väärin!"
YLE: Hollannin paikallisvaaleissa mitataan maahanmuuttovastaisuuden suosiota
YLE: Äärioikeisto menestyi Hollannin paikallisvaaleissa
Poliitikot ovat äärimmäisen lapsellisia: Ensin he itse käyttävät valtiota omaksi edukseen. Kun politiikkojen puolueellinen omaneduntavoittelu tuottaa kansaan vastareaktioita --jotka ilmenee esim ääriliikkeinä tai uuspuolueina-- niin poliitikot ovat kuin rakkikoiria, jotka alkavat räksyttää toisinajattelijoita kohden: Toisinajattelijat! Olette kaikki populisteja, rasisteja, uhkailijoita... Mutta mepäs luomme uusia lakeja, jotta kaikenlainen toisinajattelu saadaan kuriin!
Poliitikoilla ei ole edes sen vertaa älliä, että tajuaisivat aiheuttaneensa ihan itse kaiken sen vastustuksen, jonka he saavat niskaansa. Saatanan tunarit!
On täysin selvästi nähtävissä kehitys: Suuret puolueet nuoleskelevat islamisteja, koska he toivovat maahanmuuttajista itselleen äänestäjiä, halpatyövoimaa, kännykänostajia, ... Kuitenkin, Islam julistaa olevansa kaikkien ideologien yläpuolella, joten siksi Suomen hallitus SDP:tä ja viherpiipertäjiä myöten antaa maahanmuuttajille kaiken, mitä maahanmuuttajat vollottavatkin.

Suomen hallitusta ei kiinnosta tippaakaan lasten oikeudet. Kokoomusta, Kepua, SDP:tä ja viherpiipertäjiä kiinnostaa ainoastaan muslimien perseiden nuoleskelu, koska poliitikot ovat pelotelleet eläkepommipuheillaan itsensä hysteeriseen kauhun valtaan työvoimapulasta...

Poliitikot ovat koko ajan pelottelemassa ja uhkailemassa kansaa pommeilla. Jos sitten kansan joukosta tulee vastauhkauksia, niin poliitikot katsovat, että kansa on väärässä, koska vain politikoilla on yksinoikeus uhkailuun ja pelotteluun.

Kansa ei saa kohta edes esittää kritiikkiä islamia kohtaan, koska poliitikoilla on lakiesitys pöydällä, jonka mukaan jokainen, joka kritisoi uskontoja (Islamia, suom. huom.) on rikollinen. Internet: Uskontojen kritisointi kriminalisoidaan Suomessa.

Vaikka nykyiset demokratiat ovatkin vielä erittäin alkeellisia, niin sekin riittää siihen, että kansa tuottaa sen avulla riittävän suuren vastustuksen, joka ajaa kaikki nykyiset suuret puolueet ahdinkoon. Silloin kokoomus, SDP, Kepu, Vasemmisto ja viherpiipertäjät ulisevat, että kansa äänesti väärin. Ehkäpä jo ensi keväänä Suomenkin poliitikot vikisevät, että Hollannin kansa äänesti väärin.

Radio Netherlands: Geert Wilders' anti-Islam party makes major gains

YLE, A-studio keskiviikko, 3.3. 2010, uskonnonopetus kuka saa opettaa uskontoa?

TS: Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, ottakaamme oma osuus Afrikasta tulevasta tulvasta

aamulehti: Kebab-sota Lappeenrannassa: Ravintoloitsijat taistelivat reviiristään puukoilla, pesäpallomailoilla ja rautaputkilla

Telegraph: 1 Prison spends £17,000 on footbaths and toilets for Muslims

BBC-news: Jail toilets face away from Mecca (vankiloiden vessat pitää kääntää poispäin Mekasta

The Sun: JAIL bosses are rebuilding toilets so Muslim inmates don’t have to use them while facing Mecca.

Tiede.fi: Muslimien vessojen suunnat

Wikipedia: Islamilainen vessakäyttäytyminen
Wikipedia: Islamic hygienical jurisprudence

Jihad Watch: London: Toilets for 2012 Olympics to face away from Mecca so as not to offend Muslims

Suomessa poliitikot palkkaavat muslimien lapsille kouluavustajia, joiden tehtävänä on valvoa, ettei uskonnonopettaja opeta islamista faktatietoa....
Pian hallitus päättää, että Suomen vankiloiden vessat on käännettävä pois päin Mekasta.

Se ei tietystikään riitä muslimeille, koska kohta puoliin Suomessa on moskeijoita joka puolella, eikä niitä kohti saa pyllistää --edes suomalaiset, joten politikot keksivät vessan, johon paskannetaan pää alaspäin.
Luultavasti sellainen on jo keksitty; Eduskuntatalossa poliitikot paskantavat suoraan suusta.

Muslimien hyysäys tietysti maksaa... Sitä varten hallitus tarvitsee lisää veropohjaa; Asumistulon verotusta pitää korottaa... Paskantaminenkin on vielä ilmaista, paitsi poliitikoille, joille maksetaan siitä.

PS. Poliitikoiden mielestä muslimeja ei tietystikään saa ehdollistaa työntekoon kääntämään vessat pois päin Mekasta ja moskeijoista, joten se työ kuuluu hallitusohjelman mukaan Kiinasta ja Vietnamista tuotetulle halpatyövoimalle:
vihreä lanka: Työ- ja elinkeinoministeriö ryhtyy tekemään kehitysyhteistyötä
"Esimerkiksi Vietnamissa on valtavasti nuorta väestöä, joka ei työllisty kotimaassaan. Suomi voisi kouluttaa vietnamilaisia, jotka sitten tulisivat tänne töihin”, sanoo Jussi Toppila TEMistä.
HS: Indonesian muslimit rukoilivat väärään suuntaan

Ei kommentteja: